تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 173 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمیدونم والا.حالا اگه میشه شما بگو چجوری میشه ساخت و کار کرد.
    خیلی نامردیه برای این دراگون کوئست حدود 80000 تا 90000 تا خرج کردم آخرشم باز یه آیتم دیگه داد.
    مسخره هی این آیتمو میخریدی یه چیز دیگه میگفت.خلاصه دهنم سرویس شد آخرشم یه compelate... گفت پیدا کنی.این آیتم هااییم که میده اصلا پیدا نمیشه باید بخری اونم با قیمتای افتضاح.
    اون dragon quest ها رو باید خودتون به تدریج ایتم هاشو جمع کنید.اصلا ارزش نداره که این همه پول خرجش کنید.عجله ای هم نیست که زود تمومش کنید.در مورد ایتمها هم اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    می تونید ببینید که هر ایتم رو کا میشه پیدا کرد.
    برای ساختن ایتم هم اول باید پیش elder برید و quest مربوط به اون شغل رو بگیرید و بعد هر وقت خواستید ایتم بسازید پیش سازنده اون ایتم برید(مثلا برای سلاح پش اهنگر و زره پیش خیاط) و manufactor رو انتخاب کنید و بعد اون ایتمی که می خواهید بسازید رو انتخاب کنید.اگه مواد لازم برای ساخت اون رو داشته باشید start فعال هست و با زدن اون ایتم ساخته میشه.
    برای بالا بردن لول هم باید تعدادی ایتم مربوط به اون لول رو بسازید تا لولتون بالا بره.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم والا.حالا اگه میشه شما بگو چجوری میشه ساخت و کار کرد.
    خیلی نامردیه برای این دراگون کوئست حدود 80000 تا 90000 تا خرج کردم آخرشم باز یه آیتم دیگه داد.
    مسخره هی این آیتمو میخریدی یه چیز دیگه میگفت.خلاصه دهنم سرویس شد آخرشم یه compelate... گفت پیدا کنی.این آیتم هااییم که میده اصلا پیدا نمیشه باید بخری اونم با قیمتای افتضاح.
    اول میری روی اون npc که میخوای آیتمش رو بسازی مثل blacksmith یا tailor .بعد manufacture equipment رو میزنی میبینی آیتمی که میخوای بسازی چه موادی لازم داره.بعد میری اون مواد رو جمع میکنی و میذاری تو اینورنتوری بعد دوباره میری پیش npc و اون رو میسازی.
    راستی الان لول چندی؟
    بازی رو یاد گرفتی یا نه؟میتونی کوئست بزنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادی تو 10 دقیقه 12 تا compound oil در آوردم اونم فقط با 10000 تا پول
    رفتم اونجایی که پایین ترین لول مب اون رو دراپ میکنه از این لول پایینا که کوئست میزدن پرسیدم برای فروش دارین من میخرم یه سری که نمیدونستن چیه مجانی دادن یه سری هم میدونستن خوبه ولی قیمت نداشتن
    این بهترین و راحت ترین راهشه .

flight mastery رو هم تا لول 10 گرفتم رفتم همون بالی که اول بازی داده بود رو خریدم الان سرعتم تقریبا نزدیک به همون بال خفاشه . به هر حال از هیچی بهتره
    ایول منم از فردا همین کارو میکنم میرم لول پایینا رو تور میکنم.ولی compound thread dige لول پایین نداره.

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اول میری روی اون npc که میخوای آیتمش رو بسازی مثل blacksmith یا tailor .بعد manufacture equipment رو میزنی میبینی آیتمی که میخوای بسازی چه موادی لازم داره.بعد میری اون مواد رو جمع میکنی و میذاری تو اینورنتوری بعد دوباره میری پیش npc و اون رو میسازی.
    راستی الان لول چندی؟
    بازی رو یاد گرفتی یا نه؟میتونی کوئست بزنی؟
    آخه این که npc نداره یعنی اسم یارو ننوشته حالا الان میرم باز تست میکنم.
    الان لول 24ام.بازی رو هم که خودت میدونی چجوریه هر روز یه چیزه جدید تر یاد میگیریم.
    اصلانم نمیشه گفت که همچیه بازی رو یاد گرفتم.
    یعنی چی میتونی کوئست بزنی مگه بدونه کوئست هم میشه بازی رو رفت!!!
    راستی یه سوال.
    چجوری سلاح هاشوون رو قوی میکنن که رنگشم آبی یا قرمز میشه؟
    یا که مدل اون سلاح ها اونجوریه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه این که npc نداره یعنی اسم یارو ننوشته حالا الان میرم باز تست میکنم.
    الان لول 24ام.بازی رو هم که خودت میدونی چجوریه هر روز یه چیزه جدید تر یاد میگیریم.
    اصلانم نمیشه گفت که همچیه بازی رو یاد گرفتم.
    یعنی چی میتونی کوئست بزنی مگه بدونه کوئست هم میشه بازی رو رفت!!!
    راستی یه سوال.
    npc به فروشنده های خود بازی میگن.مثلا blacksmith یا tailor یا apothecary ...
    اگه میخوای اسلحه بسازی باید بری پیش blacksmith برای زره پیش tailor و دارو پیش apothecary ...
    اون سلاحای رنگی هم خودشون اونجوری هستن.بهشون سلاح legendary و TT و .. میگن که خیلی قوی و خیلی هم گرون هستن.
    آخه یادمه تو کوئست گرفتن مشکل داشتی الان مشکل نداری؟
    پوینتها رو چطور مصرف کردی؟ بیشترش رو باید روی vit میذاشتی و کمی هم روی dex و str.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستی یه سوال.
    این سلاحهای رنگی رو باید به سلاحهایی که Socket دارند،gem هایی متصل کنید که باعث درخشش سلاح میشن.البته یکی از این سلاحهای رنگی رو بطور مجانی میشه از طریق supply of stash گرفت.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه پچ 60 مگی دیگه !

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

npc به فروشنده های خود بازی میگن.مثلا blacksmith یا tailor یا apothecary ...
    اگه میخوای اسلحه بسازی باید بری پیش blacksmith برای زره پیش tailor و دارو پیش apothecary ...
    اون سلاحای رنگی هم خودشون اونجوری هستن.بهشون سلاح legendary و TT و .. میگن که خیلی قوی و خیلی هم گرون هستن.
    آخه یادمه تو کوئست گرفتن مشکل داشتی الان مشکل نداری؟
    پوینتها رو چطور مصرف کردی؟ بیشترش رو باید روی vit میذاشتی و کمی هم روی dex و str.
    پس چجوری اونایی که لولشون تقریبا اندازه منه از اون سلاح ها دارند؟!
    نه اوایلش کوئست گیر نمیوردم الان انقدر زیاد شده که تو لیست کوئست ها جا نمیشه.
    پوینتهاهم تقریبا همونجوری گذاشتم ولی str یکم بیشتر روش گذاشتم چون بدون اون نمیشه سلاح جدید خرید.
    راستی این genie هایی که بیرون میفروشن lucky point داره جریانش چیه چجوری میسازن اینارو؟!!!!!!
    این سلاحهای رنگی رو باید به سلاحهایی که Socket دارند،gem هایی متصل کنید که باعث درخشش سلاح میشن.البته یکی از این سلاحهای رنگی رو بطور مجانی میشه از طریق supply of stash گرفت.
    یعنی چی میشه از supply of stash گرفت.چون من یدونه دارم اگه میشه بگو چیکار کنم.
    ایول اون سایت بالایی هم خیلی بدرد میخوره من تازه دیدم پست بالاییتو.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس چجوری اونایی که لولشون تقریبا اندازه منه از اون سلاح ها دارند؟!
    نه اوایلش کوئست گیر نمیوردم الان انقدر زیاد شده که تو لیست کوئست ها جا نمیشه.
    پوینتهاهم تقریبا همونجوری گذاشتم ولی str یکم بیشتر روش گذاشتم چون بدون اون نمیشه سلاح جدید خرید.
    راستی این genie هایی که بیرون میفروشن lucky point داره جریانش چیه چجوری میسازن اینارو؟!!!!!!
    آفرین پوینتها رو خوب گذاشتی.فقط حواست باشه به مقداری که سلاح لول جدیدت نیاز داره str و dex بذاری بیشترش به درد نمیخوره.پوینت اصلی بربرین باید روی vit باشه.هرچی بیشتر بهتر.
    یعنی چی میشه از supply of stash گرفت.چون من یدونه دارم اگه میشه بگو چیکار کنم.
    ایول اون سایت بالایی هم خیلی بدرد میخوره من تازه دیدم پست بالاییتو.
    توی کوئست fb19 یه سلاح خوب بهت میده که تا لول 35 برات کافیه.یه کوئسته که باید بری توی غار و boss اش رو بزنی.تنهایی نمیتونی بری باید با یه پارتی بری.خواستی بری بگو من و علی بیایم برات بریم.
    اسم کوئستش یادم نیست ولی توی اینونتوریت رو نگاه کن ببین یه چیزی شبیه پرچم توش هست اگه باشه یعنی کوئست رو گرفتی و میتونیم بریم.اگه نیست برو کوئستش رو بگیر.اسم اون پرجم هن call to duty هستش.
    در مورد supply stash هم هر 5 لول روش کلیک راست کن یه چیزی بهت میده.الان که لول 25 هستی 5 بار روش کلیک راست کن چون احتمالا قبلیا رو هم نگرفتی.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آفرین پوینتها رو خوب گذاشتی.فقط حواست باشه به مقداری که سلاح لول جدیدت نیاز داره str و dex بذاری بیشترش به درد نمیخوره.پوینت اصلی بربرین باید روی vit باشه.هرچی بیشتر بهتر.

توی کوئست fb19 یه سلاح خوب بهت میده که تا لول 35 برات کافیه.یه کوئسته که باید بری توی غار و boss اش رو بزنی.تنهایی نمیتونی بری باید با یه پارتی بری.خواستی بری بگو من و علی بیایم برات بریم.
    اسم کوئستش یادم نیست ولی توی اینونتوریت رو نگاه کن ببین یه چیزی شبیه پرچم توش هست اگه باشه یعنی کوئست رو گرفتی و میتونیم بریم.اگه نیست برو کوئستش رو بگیر.اسم اون پرجم هن call to duty هستش.
    در مورد supply stash هم هر 5 لول روش کلیک راست کن یه چیزی بهت میده.الان که لول 25 هستی 5 بار روش کلیک راست کن چون احتمالا قبلیا رو هم نگرفتی.
    این سلاح خوبی که میگی تعیین لول نداره مگه.یعنی ننوشته از لول چند به بعد میشه استفاده کرد.
    اگه انقدر قوی باشه چجوری میزاره لول 24 وردارتش.
    ولی اگه واقعا یک سلاح به این قوی گیرم بیاد خیلی حال میده چون خیلی از مشکلات کمک گیری و اینا تا حدودی برای کوئستها برطرف میشه
    حتما به شما میگم ولی شما دو نفر کافید برا این کار؟؟!!چون دیدم تو faction مون میخواستم یه باس بکشن 4-5 نفری جمع میشدن.
    راستی اگه نبود کوئست رو زوری که نمیشه گرفت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •