تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 233 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من این گوشی رو 2 هفته است که خریدم ولی ای کاش ویندوز داشت . میشه ویندوز روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونیدکه پر سرعتترین گوشیه با 800 MHZ سرعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کلا چند ثانیه بیشتر نیست.تازه بعد از اتمام مکالمه میاد نه قبلش..
    بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم .بعدم اون نرم افزاري كه داشتم محدوديت ظبط نداشت.نمي دونم چرا اسمش يادم نمياد.يه سر برو سايت gsm.ir اونجا سرچ كن پيدا ميكني .

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم
    من خودم ديروز چند تا عكسو همينجوري براي گوشيم ساختم.به نظرم دو تا احتمال وجود داره يا حجم عكس خيلي زياد.يا اينكه با فرمتي save كردي كه گوشي ساپورت نميكنه.

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    بازی تاچ واسه این گوشی سراغ دارین؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام من این گوشی رو 2 هفته است که خریدم ولی ای کاش ویندوز داشت . میشه ویندوز روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونیدکه پر سرعتترین گوشیه با 800 MHZ سرعت
    خب اگه رو این ویندوز نصب میشد که دیگه گوشی های دارای ویندوز رو با قیمت های بالا نمیتونستن بفروشن.

احتمالا فرمتی که ذخیره میکنین با گوشی سازگاری نداره.

سلام
    بازی تاچ واسه این گوشی سراغ دارین؟
    خدمت شما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم
    شما بعد از اینکه صحبت کردنت تموم میشه.....خدافظی که کردی...گوشیت رو یه نگاه بنداز...متوجه میشی....من نمیدونم چطوری توضیح بدم.....شاید هم من اشتباه میکنم.شاید.برای ضبط نیست..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    آخرین فریمور ارائه شده فارسی واسه این گوشی s8003jpil1 در ایران موجود است و نمایندگی مایکروتل این ورژنو داره
    کسی میتونه این فریمورو گیر بیاره واسه دانلود ؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

کاری نداره کافیه یه سرچ کوچولو بزنی تو اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام بچه ها چرا کسی سوالات رو جواب نمیده...یعنی کسی بلد نیست.........
    =====
    سوالای جدید.........
    توی پخش موزیک و ویدیو یه ایکون داره به اسم 5.1ch..این چیه...؟؟/میدونم صدارو عوض میکنه.....چی هست..به چه درد میخوره..؟؟

توی قسمت نوت...چرا وقتی نت مینویسم....تعداد حروف داره...مثل اسمس..فارسی 70...انگلیسی160 تا..چیکارکنم محدود نباشه....

سوال سوم.....امروز رفته بودم برای یکی دیگه جت بخرم...یارو از من پرسید gps..رو فعال کردی یا نه....منم فعال نکردم..یارو گفت این گوشی حدود 2 هفته اس که gpsاش رو میشه تو تهران فعال کردو ما فایلش رو درست کردیم ووووو ..خلاصه کلی توضیح داد...گفت 20 تومن میگیرم برات فعال میکنم..منم زدم زیر خنده........خلاصه یارو که این شکلی دید..گفت 5 تومن.....من قبول کردم..خلاسه یه فایلی ریخت تو گوشی..به اسم trek buddy....بعداش هم نصب کرد.....اما اصلا فعال نشد...کلی بهش ور رفت نتونست.....منم 5 تومن رو پس گرفتم....بهش گفتم میرم بهش ور میرم درست شد یاد بهت یاد مید چطوریه ...دمش گرم قبول کرد....اما نیدونم..کسی اطلاعی داره..اسم فایل آشنا هست.....چطوری از اون برنامه ای که نصب کرده براتون عکس بزارم....برنامه رو که میزنی نقشه جهان میاد....اما کارخاصی نمیکنه....

ببخشید زیاد شد..ممنون میشم کمک کنید...

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام بچه ها چرا کسی سوالات رو جواب نمیده...یعنی کسی بلد نیست.........
    =====
    سوالای جدید.........
    توی پخش موزیک و ویدیو یه ایکون داره به اسم 5.1ch..این چیه...؟؟/میدونم صدارو عوض میکنه.....چی هست..به چه درد میخوره..؟؟

توی قسمت نوت...چرا وقتی نت مینویسم....تعداد حروف داره...مثل اسمس..فارسی 70...انگلیسی160 تا..چیکارکنم محدود نباشه....

سوال سوم.....امروز رفته بودم برای یکی دیگه جت بخرم...یارو از من پرسید gps..رو فعال کردی یا نه....منم فعال نکردم..یارو گفت این گوشی حدود 2 هفته اس که gpsاش رو میشه تو تهران فعال کردو ما فایلش رو درست کردیم ووووو ..خلاصه کلی توضیح داد...گفت 20 تومن میگیرم برات فعال میکنم..منم زدم زیر خنده........خلاصه یارو که این شکلی دید..گفت 5 تومن.....من قبول کردم..خلاسه یه فایلی ریخت تو گوشی..به اسم trek buddy....بعداش هم نصب کرد.....اما اصلا فعال نشد...کلی بهش ور رفت نتونست.....منم 5 تومن رو پس گرفتم....بهش گفتم میرم بهش ور میرم درست شد یاد بهت یاد مید چطوریه ...دمش گرم قبول کرد....اما نیدونم..کسی اطلاعی داره..اسم فایل آشنا هست.....چطوری از اون برنامه ای که نصب کرده براتون عکس بزارم....برنامه رو که میزنی نقشه جهان میاد....اما کارخاصی نمیکنه....

ببخشید زیاد شد..ممنون میشم کمک کنید...
    1-برای شبیه سازی 5 کاناله هست.

2-نه نمیشه تعداد حروف رو بیشتر کرد.

3-دوستمون Part Gah این نرم افزار رو نصب کردن.بهتره ازشون راهنمایی بخایین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •