سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم
سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم
سلام من این گوشی رو 2 هفته است که خریدم ولی ای کاش ویندوز داشت . میشه ویندوز روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونیدکه پر سرعتترین گوشیه با 800 MHZ سرعت
بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم .بعدم اون نرم افزاري كه داشتم محدوديت ظبط نداشت.نمي دونم چرا اسمش يادم نمياد.يه سر برو سايت gsm.ir اونجا سرچ كن پيدا ميكني .
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
من خودم ديروز چند تا عكسو همينجوري براي گوشيم ساختم.به نظرم دو تا احتمال وجود داره يا حجم عكس خيلي زياد.يا اينكه با فرمتي save كردي كه گوشي ساپورت نميكنه.
خب اگه رو این ویندوز نصب میشد که دیگه گوشی های دارای ویندوز رو با قیمت های بالا نمیتونستن بفروشن.
احتمالا فرمتی که ذخیره میکنین با گوشی سازگاری نداره.
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بعد از اینکه صحبت کردنت تموم میشه.....خدافظی که کردی...گوشیت رو یه نگاه بنداز...متوجه میشی....من نمیدونم چطوری توضیح بدم.....شاید هم من اشتباه میکنم.شاید.برای ضبط نیست..بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم
سلام بچه ها
آخرین فریمور ارائه شده فارسی واسه این گوشی s8003jpil1 در ایران موجود است و نمایندگی مایکروتل این ورژنو داره
کسی میتونه این فریمورو گیر بیاره واسه دانلود ؟
کاری نداره کافیه یه سرچ کوچولو بزنی تو اینترنت
سلام بچه ها چرا کسی سوالات رو جواب نمیده...یعنی کسی بلد نیست.........
=====
سوالای جدید.........
توی پخش موزیک و ویدیو یه ایکون داره به اسم 5.1ch..این چیه...؟؟/میدونم صدارو عوض میکنه.....چی هست..به چه درد میخوره..؟؟
توی قسمت نوت...چرا وقتی نت مینویسم....تعداد حروف داره...مثل اسمس..فارسی 70...انگلیسی160 تا..چیکارکنم محدود نباشه....
سوال سوم.....امروز رفته بودم برای یکی دیگه جت بخرم...یارو از من پرسید gps..رو فعال کردی یا نه....منم فعال نکردم..یارو گفت این گوشی حدود 2 هفته اس که gpsاش رو میشه تو تهران فعال کردو ما فایلش رو درست کردیم ووووو ..خلاصه کلی توضیح داد...گفت 20 تومن میگیرم برات فعال میکنم..منم زدم زیر خنده........خلاصه یارو که این شکلی دید..گفت 5 تومن.....من قبول کردم..خلاسه یه فایلی ریخت تو گوشی..به اسم trek buddy....بعداش هم نصب کرد.....اما اصلا فعال نشد...کلی بهش ور رفت نتونست.....منم 5 تومن رو پس گرفتم....بهش گفتم میرم بهش ور میرم درست شد یاد بهت یاد مید چطوریه ...
دمش گرم قبول کرد....اما نیدونم..کسی اطلاعی داره..اسم فایل آشنا هست.....چطوری از اون برنامه ای که نصب کرده براتون عکس بزارم....برنامه رو که میزنی نقشه جهان میاد....اما کارخاصی نمیکنه....
ببخشید زیاد شد..ممنون میشم کمک کنید...
1-برای شبیه سازی 5 کاناله هست.
2-نه نمیشه تعداد حروف رو بیشتر کرد.
3-دوستمون Part Gah این نرم افزار رو نصب کردن.بهتره ازشون راهنمایی بخایین.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)