تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 326 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من امروز رفتم پارس ماکرتل -هم ویندوزم رو 6.5 کرد هم برام فارسی ساز و کیبرد فارسی ریخت (بدون هزینه)
    از اقای عباسی (کارمندان پارس ماکروتل) هم ممنون

2. این کاربر از mas-atila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه micheal-tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من امروز رفتم پارس ماکرتل -هم ویندوزم رو 6.5 کرد هم برام فارسی ساز و کیبرد فارسی ریخت (بدون هزینه)
    گوشیت گارانتی اصلی بود یا بدون گارانت ها رو هم ارتقا میدن

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

رفتی بازار موبایل ایران؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گارانتی اصله
    پارس ماکروتل-خ مطهری -خ سهروردی-پ 85
    تلفن 84030

6. این کاربر از mas-atila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

دوستانی که با گارانتی خریدن میخوام براشون ثابت کنم که 50 تومن پولشون رو ریختن دور:

من هفته پیش گوشیمو به 6.5 ارتقا دادم و همش 10 دقیقه طول کشید. بعدش تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه رام ردیف از اچ تی سی برای امنیا کوک کردن . حال کردم و برای چند روز انگار اچ تی سی داشتم جوری که خودم هم یادم رفت که گوشیم امنیا 2 !! بعدش دیروز دیدم که آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده منم دانلودش کردم و ریختم تو گوشیم .و با کمال تعجب دیدم که وقتی کلی نرم افزار روی گوشیم ریختم 90 مگابایت از حافظه رم و 110 مگابایت از حافظه اصلی گوشی خالیه!

فکر نکنم دیگه از این رام بیرون بیام . چون واقعا سریعه ! تو گالری عکس . تو اس ام اس و تمامی مشکلاتی که من داشتم حل کرده.

حالا میخوام به دوستای گلی که گوشیشون رو از پارس مایکروتل خریدن بگم که آیا پارس مایکروتل هر رامی که شما بخواید اعم از JA5 --- JB! ---JB3 ---JB# Lite ---JB# Ultra Lite --HTC leo و .... رو براتون میریزه؟؟
    آیا هروقت که حال نکردید میتونیببرید بگید برام توی 10 دقیقه عوضش کن؟؟ آیا به هزینه رفت و آمد و وقتش می ارزه؟؟

پس اینجاست که باید توصیه کنم به کسایی که میخوان این گوشی رو بخرن به هیچ عنوان با گارانتی نخرن چون کافیه خودتون یه بار رامشو عوض کنید ، بهانه خوبی میدید دست پارس مایکروتل که گوشیتون رو از گارانتی خارج کنه

. در ضمن گوشی های بدون گارانتی مثل مال من باتری ژاپنی دارن.
    موفق باشید

8. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستانی که با گارانتی خریدن میخوام براشون ثابت کنم که 50 تومن پولشون رو ریختن دور:

من هفته پیش گوشیمو به 6.5 ارتقا دادم و همش 10 دقیقه طول کشید. بعدش تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه رام ردیف از اچ تی سی برای امنیا کوک کردن . حال کردم و برای چند روز انگار اچ تی سی داشتم جوری که خودم هم یادم رفت که گوشیم امنیا 2 !! بعدش دیروز دیدم که آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده منم دانلودش کردم و ریختم تو گوشیم .و با کمال تعجب دیدم که وقتی کلی نرم افزار روی گوشیم ریختم 90 مگابایت از حافظه رم و 110 مگابایت از حافظه اصلی گوشی خالیه!

فکر نکنم دیگه از این رام بیرون بیام . چون واقعا سریعه ! تو گالری عکس . تو اس ام اس و تمامی مشکلاتی که من داشتم حل کرده.

حالا میخوام به دوستای گلی که گوشیشون رو از پارس مایکروتل خریدن بگم که آیا پارس مایکروتل هر رامی که شما بخواید اعم از JA5 --- JB! ---JB3 ---JB# Lite ---JB# Ultra Lite --HTC leo و .... رو براتون میریزه؟؟
    آیا هروقت که حال نکردید میتونیببرید بگید برام توی 10 دقیقه عوضش کن؟؟ آیا به هزینه رفت و آمد و وقتش می ارزه؟؟

پس اینجاست که باید توصیه کنم به کسایی که میخوان این گوشی رو بخرن به هیچ عنوان با گارانتی نخرن چون کافیه خودتون یه بار رامشو عوض کنید ، بهانه خوبی میدید دست پارس مایکروتل که گوشیتون رو از گارانتی خارج کنه

موفق باشید
    این درسته که شما تو انتخاب رام مشکل ندارین ولی آیا فکر کردین که اگر خدایی نکرده مانیتور گوشیتون خراب بشه چقدر بابتش باید هزینه کنید درصورتی که کسایی که با گارانتی میخرن بدون هزینه براشون این کار انجام میشه؟

10. 3 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه.
    از همه خواهش میکنم که جواب این سوالم رو بدین چون دارم کلافه میشم.
    من گوشیم رو از فروشگاه شماره یک سامسونگ در بازار موبایل ایران خریدم با گارانتی اصلی و وقتی که اونجا پلمب گوشی رو باز کرد و گوشی رو روشن کرد تصویر پشت زمینه گوشی اون گل زرد بود و هیچ وجیدتی هم روی صفحه گوشی نبود ولی بعد که من رفتم خونه و گوشی رو از طریق گزینه Clean memory ریست کردم و به تنظیمات اولیه کارخانه برگردوندم تصویر پشت زمینه گوشی اون عکس سبز رنگ شد و یک وجیدت هم که شامل نرم افزار از جمله مانند opera هست اومد روی گوشی.
    حالا سوال من اینه مگه گوشی نو نباید تنظیماتش مانند تنظیمات اولیه کارخانه باشه؟؟؟
    گوشی شما ها هم زمانیکه خریدین اولش تصویر پشت زمینه اش اون گل زرد رنگ بود و یا گوشی من رو قبلا کسی دستکاری کرده بود و من گوشی دست دوم به جای نو خریدم.
    اگه جواب سوالم رو بدین ممنون میشم چون همش فکر میکنم گوشی کارکرده به جای نو بهم دادن.
    البته جعبه گوشی پلمب بود و من هم از نمایندگی سامسونگ خریدم و با ضمانت اصلی پارس مایکروتل.
    با سپاس.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

سلام به همه.
    از همه خواهش میکنم که جواب این سوالم رو بدین چون دارم کلافه میشم.
    من گوشیم رو از فروشگاه شماره یک سامسونگ در بازار موبایل ایران خریدم با گارانتی اصلی و وقتی که اونجا پلمب گوشی رو باز کرد و گوشی رو روشن کرد تصویر پشت زمینه گوشی اون گل زرد بود و هیچ وجیدتی هم روی صفحه گوشی نبود ولی بعد که من رفتم خونه و گوشی رو از طریق گزینه Clean memory ریست کردم و به تنظیمات اولیه کارخانه برگردوندم تصویر پشت زمینه گوشی اون عکس سبز رنگ شد و یک وجیدت هم که شامل نرم افزار از جمله مانند opera هست اومد روی گوشی.
    حالا سوال من اینه مگه گوشی نو نباید تنظیماتش مانند تنظیمات اولیه کارخانه باشه؟؟؟
    گوشی شما ها هم زمانیکه خریدین اولش تصویر پشت زمینه اش اون گل زرد رنگ بود و یا گوشی من رو قبلا کسی دستکاری کرده بود و من گوشی دست دوم به جای نو خریدم.
    اگه جواب سوالم رو بدین ممنون میشم چون همش فکر میکنم گوشی کارکرده به جای نو بهم دادن.
    البته جعبه گوشی پلمب بود و من هم از نمایندگی سامسونگ خریدم و با ضمانت اصلی پارس مایکروتل.
    با سپاس.
    مال من هم گل زرد رویه صفحش بود

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

موفق باشید
    عزیز چندتا عکس از اون رام جدیدت که ریختی واسمون بزار ببینیم دمت گرم

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

این درسته که شما تو انتخاب رام مشکل ندارین ولی آیا فکر کردین که اگر خدایی نکرده مانیتور گوشیتون خراب بشه چقدر بابتش باید هزینه کنید درصورتی که کسایی که با گارانتی میخرن بدون هزینه براشون این کار انجام میشه؟

خودتون خوب میدونید که مانیتور گوشی خود به خود خراب نمیشه. اگه هر خراب بشده مطمعن باش یه جوری از زیرش در میرن . یادت نره اینجا ایرانه

15. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •