تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 1211 اولاول ... 4787939495969798991001011071471975971097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

ایول برادر کونامی،عالیه برادر کونامی
    اونجوری که از عکس ها برمیاد انگار کونامی میخواد غوغا کنه. اون دوربین ها و میکروفن پشت دروازه و سیم دوربین. نیروهای ویژه ، فیلمبرداران و عکاسان. واقعا عالین. به جزئیات ورزشگاه خوب توجه شده. فقط چند ایراد اساسی در این عکسها مشاهده میشه:
    1) تعداد تماشاگران باز هم کمه و از هفت هشت نفر تجاوز نمیکنه که به همه جای ورزشگاه تعمیمش دادن.
    2) لباس تماشاگران یک دست نیست و متحد الشکل نیستند. (خدا کنه مثل ورژن های قبل نباشه که تیم میهمان و میزبان با هم فرقی نداشتند)
    3) اگه تو عکسی که آقا محمود زحمت گذاشتنشو کشیدن دقت کنین تو سمت چپ تصویر فاصله تماشاگران رو با
    هم میبینید و این برای کونامی واقعا بد هستش.

4) و اون مسأله که دوستان در بالا بهش اشاره کردن «تور دروازه». کونامی انگار یه کارایی واسش کرده. مثلاً پهنای دروازه رو اقزایش داده ، تیر پشت دروازه از اون حالت قلمگی خارج شده و یه شکل زیبایی پیدا کرده و ... ولی تور همون تور سابقه.
    امیدواریم کونامی همینجور کارشو ادامه بده که واقعاً داره عالی کار میکنه و فیفا رو حداقل در PC کنار بزنه. به امید اون روز

2. 4 کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ایول برادر کونامی،عالیه برادر کونامی
    اونجوری که از عکس ها برمیاد انگار کونامی میخواد غوغا کنه. اون دوربین ها و میکروفن پشت دروازه و سیم دوربین. نیروهای ویژه ، فیلمبرداران و عکاسان. واقعا عالین. به جزئیات ورزشگاه خوب توجه شده. فقط چند ایراد اساسی در این عکسها مشاهده میشه:
    1) تعداد تماشاگران باز هم کمه و از هفت هشت نفر تجاوز نمیکنه که به همه جای ورزشگاه تعمیمش دادن.
    2) لباس تماشاگران یک دست نیست و متحد الشکل نیستند. (خدا کنه مثل ورژن های قبل نباشه که تیم میهمان و میزبان با هم فرقی نداشتند)
    3) اگه تو عکسی که آقا محمود زحمت گذاشتنشو کشیدن دقت کنین تو سمت چپ تصویر فاصله تماشاگران رو با

4) و اون مسأله که دوستان در بالا بهش اشاره کردن «تور دروازه». کونامی انگار یه کارایی واسش کرده. مثلاً پهنای دروازه رو اقزایش داده ، تیر پشت دروازه از اون حالت قلمگی خارج شده و یه شکل زیبایی پیدا کرده و ... ولی تور همون تور سابقه.
    امیدواریم کونامی همینجور کارشو ادامه بده که واقعاً داره عالی کار میکنه و فیفا رو حداقل در PC کنار بزنه. به امید اون روز
    اره این فاصله تماشاگرارو من هم وقتی عکس رو دیدم تعجب کردم ........!!!! فکر کردم شاید همین طوری هستش این فاصله .............!

آره مساله ای که منو تو این عکس رنج میده اینکه رنگ تماشاگرا ست نیست ....البته فکر کنم چون تیمی تو بازی نیست و اینو خودشون دادن بیرون و از بازی نیست اینطوریه و دارن هنوز روش کار میکنن...

اگه الان تو این زمین بازیکنان بارسلونا و لیورپول باشن باید تماشاگرا لباسشون به رنگ دو تیم باشه ....

در مورد تعداد تماشاگرا هم نه اینطور نیست خوب کار شده بنظره من شما اینو نسبت به 9 مقایشه کن طرز نشستن اونارو ببین خیلی متنوعتر شده و همچنین 3d شدن تماشاگرا ........

فقط مشکل تماشاگرا همون فاصله اوناست و این که رنگشون ست نیست (اگه الان تو این زمین بازیکنان بارسلونا و لیورپول باشن باید تماشاگرا لباسشون به رنگ دو تیم باشه ....)

این عکس نسخه 9 هستش که اصلا به هیچ وجه نمیشه با نسخه 10 مقایسش کرد ......

فیفا رو حداقل در PC کنار بزنه. به امید اون روز
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

......................................
    با تشکر ...
    Last edited by google_boy07; 12-07-2009 at 13:09.

4. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خب من ترجمه بقیه متنو هم گذاشتم .(پست قبلیو ویرایش کردم ) .
    Last edited by 4039; 12-07-2009 at 13:18.

6. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لیست ورزشگاه های بازی اعلام شده؟!

راستی قرار بود حسین خان ادامه ترجمه رو امروز بذارن؟!!!

فقط خدا کنه روی تشویق و صدای تماشاگران هم کار کنه و سرود های تیم های مختلف رو اضافه کنه

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بچه ها جریان این Card چیه ؟؟؟
    این سیستم نمره دهی محموع خیلی مضخرفه ، من همیشه خوشحال بودم که PES مثه فیفا از اینا نداره ، آخه خوب یا بد بودن یه بازیکن رو که نباید با یک عدد سنجید ، همون سیستم قدیمی که توش همه چی رو در نظر می گرفتیم (با کمک اون چند ضلعی که یک ضلعش دفاع ، یکی حمله ، stamina ، قدرت بدنی و ... بود) خیلی بهتر بود .
    تازه امتیاز ژابی آلونسو خیلی کمه ، حداقل باید 10 تا دیگه بیاد روش

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها جریان این Card چیه ؟؟؟
    این سیستم نمره دهی محموع خیلی مضخرفه ، من همیشه خوشحال بودم که PES مثه فیفا از اینا نداره ، آخه خوب یا بد بودن یه بازیکن رو که نباید با یک عدد سنجید ، همون سیستم قدیمی که توش همه چی رو در نظر می گرفتیم (با کمک اون چند ضلعی که یک ضلعش دفاع ، یکی حمله ، stamina ، قدرت بدنی و ... بود) خیلی بهتر بود .
    تازه امتیاز ژابی آلونسو خیلی کمه ، حداقل باید 10 تا دیگه بیاد روش
    عزیز هر دو روش نمره دهی هست

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم مجموعه از بازی های PES که جمع آوری کردم .....(با شرح ...!)

بزرگتر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بالاخره يكي هم حرف مارو زد.هر كس به يه چيز گير ميده ، من هم خيلي به اين تماشاگرها توجه مي كنم.تنوع اونها خيلي كمه و جالب اينكه شما يه تماشاچي زن تو انها نمي بيني شده مثل استاديومهاي ايران!

اره این فاصله تماشاگرارو من هم وقتی عکس رو دیدم تعجب کردم ........!!!! فکر کردم شاید همین طوری هستش این فاصله .............!
    در مورد تعداد تماشاگرا هم نه اینطور نیست خوب کار شده بنظره من شما اینو نسبت به 9 مقایشه کن طرز نشستن اونارو ببین خیلی متنوعتر شده و همچنین 3d شدن تماشاگرا ........
    این عکس نسخه 9 هستش که اصلا به هیچ وجه نمیشه با نسخه 10 مقایسش کرد ......
    ...
    نه دوست خوبم.تنها تغيير همون سه بعدي شدنشون هست كه بايد بايد اين كار انجام ميشد.اما از لحاظ تعداد ، چهار تا الگو در 2009 نهايت به 6-7 تا در 2010 ميرسه.(تا اينجا اينطور بوده)
    تنها نكته مثبت درباره تماشاگرها ،بهتر شدن تشويق هاست.

14. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

12

اینم مجموعه از بازی های PES که جمع آوری کردم .....(با شرح ...!)

بزرگتر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    W O W!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در روز چهارشنبه 15 جولای اطلاعات کامل از تست بازی منتشر خواهد شد که حدود 2000 کلمه خواهد بود.!

همچنین در این روز همراه با گزارش کامل از تست بازی عکسهایی از بازی با کیفیت بالا منتشر خواهد شد ....

ار همه مهمتر یک ویدیو کوتاه از بازی که 3 دقیقه و 25 ثانیه ثانیه خواهد بود منتشر خواهد شد .....

ما منتظریم
    با تشکر از شما دوستان عزیز
    Last edited by google_boy07; 12-07-2009 at 22:48.

17. 9 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •