چند عکس از Executive Producer ( تهیه کننده ) بازی Assassin's Creed II خانم Jade Raymond
و
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند عکس از Executive Producer ( تهیه کننده ) بازی Assassin's Creed II خانم Jade Raymond
و
فیلم اساسین خیلیی زیباا هست ، هر کی خواست لینک دانلود و زیرنویس فارسیشو بدم![]()
اقا واقعا فیلمه
اشتباه کردی دارم دان میکنم
.................................................. ..........................
بله درسته یک سری فیلم کوتاه در حد 40 یا 50 دقیقه ای از سری 2 این بازی منتشر شده و در حال ساخت مباشه ....
یک قسمت با کیفیت خیلی خوب رو من دیدم.....
ژانر: اکشن
فایل منتشر شده: Assassins Creed Lineage DVDrip (2009) AVI
کیفیت: DVDRip – خیلی خوب
فرمت: avi
حجم: ۲۸۰ MB
سال تولید: ۲۰۰۹
امتیاز کاربران: ۹٫۱/۱۰
زیرنویس فارسی: دارد
خلاصه داستان: داستان در مورد ایزو ( شخصیت اصلی در بازی Assassin’s Creed 2 ) و پدرش Giovanni Auditore da Firenze هست. آیا جیوانی یک قاتل هستش ؟ او چطوری مرده و چطوری ایزو به یک قاتل تبدیل شده ؟ تمامی جواب ها داده می شود و …
برای دانلود به سایت زیر برید ............زیر نویسش رو هم داره .تست کردم کار می کنه
.......
سلام
جید ریموند تهیه کننده نسخه قبلیه
فکر نکنم روی این نسخه کار کنه چون روی (i am alive (ubisoft کار میکنه
با همچین دست اندر کارانی باید هم بازی توپی بشه!![]()
اقا جان این بازی بالا خره کی میاد قرار بود همین روزا واسه pc برسه
سلام داش علی مرسی از معرفی بازی.فقط اینو میتونم بگم که Assassin creed II اینقدر فوق العاده هست که من بازی موبایلشو هم 5 بار تا آخر رفتم
.................................................. .......................................
اگه علاقه به بازیش داشته باشی فیلمش می تونه برات رازهایی از بازی رو فاش کنه و خوب دیدنش خالی از لطف نیست.......فیلم به سبک سین سیتی و 300 توی یک سوله ساخته شده و اکثر جزییات محیط کامپوتری هستش .ولی خوب گرافیک و کیفیت بالایی داره............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)