زمانی که قرارداد را امضا می کردید ، باید به اینروز فکر می کردید.(مگر اینکه خود ایران خودرو بخواهد وگرنه تحت هیچ شرایطی و هیچ قانونی نمی توان کاری انجام داد)
شاید همین فکر فروش حواله که در سر دارید بهترین راه باشد.
زمانی که قرارداد را امضا می کردید ، باید به اینروز فکر می کردید.(مگر اینکه خود ایران خودرو بخواهد وگرنه تحت هیچ شرایطی و هیچ قانونی نمی توان کاری انجام داد)
شاید همین فکر فروش حواله که در سر دارید بهترین راه باشد.
Last edited by shadows_funeral; 02-03-2013 at 15:05.
Last edited by sajjad1973; 21-03-2013 at 11:45.
اخرش قیمتش میاد رو 20 تومن یا نه
نخیر
به هیچ وجه قیمت به 20 میلیون نمیرسه نهایت کاهش قیمت تا 28 تومن هست
روز 27 اسفند قیمتهای شرکت به قیمت مصوبه شهریور 91 برگشت تا شرکت ایرانخودرو و سایپا بتونند
28 اسفند وامشونو دریافت کنن,که در این مدت کسی با این قیمت نمیتونه چیزی ثبت نام کنه
سایت بسته شد و در حال حاضر فقط سایپا دراه پیش فروش با نرخ روز میکنه ,ایرانخودرو هم کلا فروشش بسته شده
تا 20 فروردین ماه که قراره قیمتهای جدید 92 اعلام بشه
منتظر قیمتهایی حتی شاید بالاتر از قیمتهای بهمن 91 باشید
به نظرتون خوبه آدم ال 90 رو بده رانا بگیری ؟ عاقلانه هست ؟
تاخیر پدال گازش مثل ال 90 هست ؟ قابلیت رگلارژ داره ؟ سیم گازش ؟
به نظر من شما اگه با قیافه ال 90 کنار اومدی و مشکلی نداری همون l90 رو نگه دار - من تجربه هر دو تا رو دارم و نظر من اینه که l90 مزایاش بیشتر از رانا هست
پس یعنی اون خبری که اعلام کردن پنج خودرو که یکیش رانا بود کاهش قیمت پیدا میکنه درست نبود
بعید میدونم
اگر هم کاهش قیمتی برای رانا صورت بگیره
همونطور که گفتم نهایتا میشه 28
خب من یه خورده از تجاربم با این ماشین رو اینجا مینویسم
ماشین حدود 1600 کیلومتر کار کرده- مصرف بنزینش خیلی از روزهای اول پائین تر اومده وتقریبا با 35 لیتر که من هر دفعه میزنم حدود 530کیلومتر کار میکنه - ترمز ها عالی کار میکنه و اطمینان بخش هستند - شتابش عالیه - یه خورده مشکلات برقی داره - اینه های بغلش گرچه دیدشون به وسعت دید سمند و مگان نیست اما از 206 دید بهتری داره - یه مقدار زود گرم میشه موتورش که البته این مورد رو امروز بهش دقت کردم باید یه نگاه بندازم ببینم رادیاتورش اب داره یا نه البته فنش که کار میفته زود به حالت نرمال بر میگرده اما در مجموع زیاد فنش کار میفته و دماش بالا میره درست عین سمند EF7 - نور چراغها در شب خیلی خوبه و کاملا جلو رو روشن میکنه - چون عرض ماشین یه مقدار از l90 کمتره تو ترافیک ها و جاهای باریک یه حس خوبی به ادم دست میده که میتونه راحت بین ماشین ها حرکت کنه- موقع دنده عقب اگه بچه ای یا ادم قد کوتاهی پشت ماشین باشه اصلا دیده نمیشه همین باعث مشه که من موقع پارک کردن بیست بار همه طرف رو نگاه کنم .................. اگه سوالی داشتید بپرسید
سیستم تعلیقش چطوره؟با 206یکیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)