سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکردروی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم![]()
سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکردروی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم![]()
سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم
سلام
بی زحمت سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنید تا به جواب برسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من امروز خواستم يه هارد مكستور 22 رو درست كنم. بعد از اينكه ctrl+z رو زدم هيچ اتفاقي نيفتاد. چندين بار چك كردم، ريستارت كردم، مدار رو تست كردم ولي نتيجه نگرفتم. مدار سالمه چون بعدش يه هارد ديگه رو راه اندازي كردم. ممكنه ايراد هارد چيز ديگه اي باشه؟ هارد تو بايوس شناسايي نميشه.
من فکر میکنم مشکل از اتصالات rx ,tx , gnd هست که احتمالاً گشاد هستند و درست جا نمیرن.
این هارد بدون هیچ دلیلی و یکدفعه اینطوری شده؟ ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشه.
با سلام به دوستان
و یک خسته نباشید خدمت حامد عزیز ، من تمام این 97 صفحه رو خوندم و در هر پست حامد عزیز به بزرگواری این عزیز احسنت گفتم که واقعا بدون هیچ چشمداشتی اینقدر خوب و با حوصله جواب دوستان رو می دن
راستش دلیل اینکه من الان توی این تاپیکم معلومه دیگه ، هارد مسکتور 500 بنده هم دچار همین مشکل عدم دیتکت شدن شد و بعد از اینکه بردم تعمیرگاه گفتند مشکل از سیلندرش هست! و من که با خوندن مقاله ی حامد عزیز کمی امیدوار شده بودم ، هارد رو گرفتم و گفتم بیام اینجا شاید فرجی بشه .
مدل هارد هم که مطابق همه ی مدل ها STM3500320AS هست که در حال حاضر شناسایی نمی شه . به حامد عزیز هم SMS دادم اما خبری نشد .
میخواستم بدونم ممکنه مشکل من هم از همین باشه و اون یارو الکی گفته باشه که سیلندر و این حرفاست ؟ چون موتور هارد به درستی کار می کنه ، هیچ سر و صدای اضافی هم نداره و دود یا چیزی هم ازش بلند نشده تا بحال ، ممنون می شم راهنمایی کنید . ضمنا حامد عزیز ، مادربرد بنده پورت COM نداره
ممنونم از لطفتون ، البته من از اعضای قدیمی انجمن هستم ولی چون پست های من کم هست نمی تونم پیغام خصوصی بدم ، یه پیشنهاد هم برای شما دارم حامد عزیز
موفق باشید.
سلام
ممنون
برای شما ایمیل دادم
سلام،
چطوری داش حامد
میبینم که مثه همیشه سرت شلوغه و دستت به خیر
خدا قوت![]()
سلام
من مدار رو تهیه کردم، وصلش کردم ولی وقتی rx و tx رو وصل میکنم بازم نمیتونم چیزی تایپ کنم
برات pm گذاشتم.
Last edited by MJHamed; 20-08-2010 at 11:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)