تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 261 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعد ازین ورژن که شما نوشتی ..

سه ورژن بتا جدید اومده .. با شماره های 32 و 35 و 38 ... که به محض ریلیز شدن خودم اینجا معرفی کردم .. در صفحات قبل هم همراه با لینک دانلود و توضیحات ذکر شده ...

شما بهتره اخبار جدید رو از طریق وسترن کامیونیتی دنبال کنید دوست عزیز ....
    سلام
    شرمنده من نمیدونستم این فیرمور ها هم هست. البته بتا هستن مثل اینکه. خیلی خوب شد پس حتما DVD-menu هم تو فیرمور رسمی بعدی اضافه میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من منظورتونو از یه وری گذاشتن وسترن نمی فهمم !

وسترن هم ورودی یو اس بی از پشت داره هم بغل .. شما می تونین اونو بصورت خوابیده روی میز قرار بدین و از سمت چپ بهش وصل کنید .. همونطور که اگه بخواین ایستاده قرار بدین می تونین از پشت وصل کنین !

این دیگه ازون ایرادا بود به نظرم !

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

سلام
    شرمنده من نمیدونستم این فیرمور ها هم هست. البته بتا هستن مثل اینکه. خیلی خوب شد پس حتما DVD-menu هم تو فیرمور رسمی بعدی اضافه میشه!

خواهش می کنم دوست عزیز... شما می تونید تا ریلیز شدن ورژن اصلی از ورژن بتا استفاده کنید ... من خودم چند ماهی هست استفاده می کنم و مشکلی ندارم ...

3. این کاربر از paaraadise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من منظورتونو از یه وری گذاشتن وسترن نمی فهمم !

وسترن هم ورودی یو اس بی از پشت داره هم بغل .. شما می تونین اونو بصورت خوابیده روی میز قرار بدین و از سمت چپ بهش وصل کنید .. همونطور که اگه بخواین ایستاده قرار بدین می تونین از پشت وصل کنین !

این دیگه ازون ایرادا بود به نظرم !

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

من که دستگاه رو از نزدیک ندیدم، جعبه ش رو دیدم. فروشگاه مذکور مثل رفاه و شهروند میمونه، تا مسئولش پیدا بشه بیاد توضیح بده، ادم ... میشه. (البته اگه اطلاعاتی داشته باشه)
    ممنون بابت راهنمایی شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

من تا الان یک مرتبه یک فیلم اچ دی با این دستگاه بیشتر ندیدم که فرمتش mkv بود و صداش acc digitall ولی این سری یک فیلم 480 استاندارد با فرمت mkv و صدای acc digital به تورم خورد که هر کاری کردم صداشو دیجیتالی پخش نکرد
    باید خروجی صدا رو استریو می کردم تا صداش به صورت آنالوگ میشد
    به نظر شما مشگل از کجاست یعنی نمیتونه encode رو تشخیص یده خودش هم می نویسه acc digital ولی نمی تونه دیجیتالی پخش کنه واقعا مسخره است.
    دستگاهم مدل لایوه
    Last edited by ata_webmaker; 05-10-2010 at 19:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی به دستگاه ربطی نداره اما گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه چون این دستگاه زیرنویس SRTفارسی رو مشکل داره و باید تبدیل کنیم به SUB/IDX من با استفاده از چندتا برنامه این کارو انجام میدم اما هرکدوم اشکالاته خودشو داره کسی میتونه برنامه بهتری بهم معرفی کنه؟
    1- بهترین برنامه AVIAddXSubs هستش که یه قابلیت خوش اینه که از فونت فارسی پشتیبانی میکنه و میشه رزولوشن رو تا حد Full HD برد بالا که زیرنویس با کیفیت تر شه اما مشکلی اینجاست که رنگا رو قاطی میزنه من میخوام رنگش زرد شه اما نارنجی بدرنگ نشون میده تمام رونگارو امتحان کردم نتونستم به زرد مورد نظرم برشم یا حتی سفید!
    2- برنامه SubtitleCreator که رنگ زرد رو بخوبی نشون میده اما از فونت فارسی پشتیبانی نمیکنه و رزولوشن زیرنویسها فوقالعاده پایینه جوره که شطرنجی میشن
    3- برنامه Subtitle Workshop که هرکاری کردم بهم خروجی SUB/IDX نداد حالا شاید من بلد نبودم

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آیا Firmware غیر رسمی موجود است که SRT فارسی را در مدل WDTV معمولی پخش کند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آیا Firmware غیر رسمی موجود است که SRT فارسی را در مدل WDTV معمولی پخش کند؟
    اگه موجود بود که ما با کله نصب میکردیم!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی به دستگاه ربطی نداره اما گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه چون این دستگاه زیرنویس SRTفارسی رو مشکل داره و باید تبدیل کنیم به SUB/IDX من با استفاده از چندتا برنامه این کارو انجام میدم اما هرکدوم اشکالاته خودشو داره کسی میتونه برنامه بهتری بهم معرفی کنه؟
    1- بهترین برنامه AVIAddXSubs هستش که یه قابلیت خوش اینه که از فونت فارسی پشتیبانی میکنه و میشه رزولوشن رو تا حد Full HD برد بالا که زیرنویس با کیفیت تر شه اما مشکلی اینجاست که رنگا رو قاطی میزنه من میخوام رنگش زرد شه اما نارنجی بدرنگ نشون میده تمام رونگارو امتحان کردم نتونستم به زرد مورد نظرم برشم یا حتی سفید!
    2- برنامه SubtitleCreator که رنگ زرد رو بخوبی نشون میده اما از فونت فارسی پشتیبانی نمیکنه و رزولوشن زیرنویسها فوقالعاده پایینه جوره که شطرنجی میشن
    3- برنامه Subtitle Workshop که هرکاری کردم بهم خروجی SUB/IDX نداد حالا شاید من بلد نبودم

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

این به نظرم خوبه ولی گاهی فنت و رنگ جالب در نمیاد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام ورژن 1.03.41_V تازه امده که حجمش 54 مگ هست

کد:
    کد:

11. این کاربر از alekses بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این نسخه با بقیه beta ها فرق داره واسه تست کوتاه مدت است خودشون گفتن ریسکش با خودتونه یهو دیدید مشکلاتتون بیشتر شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •