تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 228 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستش n86خریدم فردا دستم میرسه ولی یه سری زدم تو سایت بر و بچ از بدی ها میگفتن یکیشون میگفت گارانتی دار گرفته 20روزه خراب شده یارو گارانتی رو قبول نمیکنه و کلی بد و بیراه بهش گفتن خلاصه یکم ته دلمون خالی شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تشخیص چهره و لبخند داره تو update کردنش؟
    مال شما ساخت کجاست؟
    Last edited by rasool_askarian; 27-09-2009 at 14:27.

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

ابتدا عكسايي كه در شب گرفته شدن

و در اينجا با هر دو گشوي از يه صحنه عكس گرفته شد و با فتوشاپ به مقدار يك اندازه روي عكسهاي هر دو گوشي زوم شد تا مشخص بشه كيفيت عكس تو زوم كدوم گوشي بهتره

شما چي؟

سوتی سال

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

در مورد مقایسه ای هم که کردی نمیشه به این چیزا متوصل شد.یه مثال براتون میزنم یکی از اقوام ما یه دوربین 2 مگاپیکسل اصل ژاپن داره یادم نمیاد ولی فکر کنم سونی بود وقتی عکس هارو دیدم گفتم حتما زیر 10 نیست که دیدم بله دوربین 2 مگاپیکسل هست پس به این شکل نمیشه مقایسه کرد.این دوربینی هم که الان داشتی با N86 مقایسه میکردی فکر کنم خیلی قدیمی باشه مثلا حدود 3 سال پیش.این عقلانی هستش که تو این سه سال دوربین ها از لحاظ هم سخت افزاری هم نرم افزاری خیلی پیشرفت کرده باشن.شاید الان یه دوربین جدید از همون شرکت بگیری با مگاپیکسل کمتر ولی کیفیتش زمین تا آسمون با اون فرق داشته باشه.من همیشه نظرم اینه که نمیشه 2 تا دوربین رو مقایسه کرد چون هیچ دو دوربینی در شرایط مختلف عکس های یکسانی نمیندازن و 100% یکی تو یه فضایی نسبت به دیگری برتری داره و بلعکس.در کل مقایسه ی خوبی بود دوست عزیز.
    آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنونم جناب خدایی از کار با ارزشتون
    .
    نظر من اینه که ان86 نسبت به موبایل بودن خیلی خوب عمل کرده البته عالی عالی نیست(که ورژن بعدی میشه گفت عالی میشه .آخه خبرایه خوبی پخش شده از آپدیت بعدی).
    راستی ورژن گوشیه شما چیه؟ 10 یا 11؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد مقایسه ای هم که کردی نمیشه به این چیزا متوصل شد.یه مثال براتون میزنم یکی از اقوام ما یه دوربین 2 مگاپیکسل اصل ژاپن داره یادم نمیاد ولی فکر کنم سونی بود وقتی عکس هارو دیدم گفتم حتما زیر 10 نیست که دیدم بله دوربین 2 مگاپیکسل هست پس به این شکل نمیشه مقایسه کرد.این دوربینی هم که الان داشتی با N86 مقایسه میکردی فکر کنم خیلی قدیمی باشه مثلا حدود 3 سال پیش.این عقلانی هستش که تو این سه سال دوربین ها از لحاظ هم سخت افزاری هم نرم افزاری خیلی پیشرفت کرده باشن.شاید الان یه دوربین جدید از همون شرکت بگیری با مگاپیکسل کمتر ولی کیفیتش زمین تا آسمون با اون فرق داشته باشه.من همیشه نظرم اینه که نمیشه 2 تا دوربین رو مقایسه کرد چون هیچ دو دوربینی در شرایط مختلف عکس های یکسانی نمیندازن و 100% یکی تو یه فضایی نسبت به دیگری برتری داره و بلعکس.در کل مقایسه ی خوبی بود دوست عزیز.
    اگه دقت کنی عزیز نوشته 300 هزار .. کنون 8 مگا پیکلسی 2 میلیونی هم داریم ...

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ورژن گوشیم 11.043 هستش ، کسی ورژن بالاتر داره ، آپ کردین یا روش بود؟

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پلیر که زیاده.شما میتونی از اینا استفاده کنی Core player-DivX player -Smart movie
    فکر کنم ورژن های فعلی که موجود هستن همشون نیاز به ساین دارن ولی شما میتونی از ورژن قبلیشون استفاده کنی چون این فرمت هارو پخش میکنن.من که از همه بیشتر با Core Player حال میکنم ا.

موافقم ولی وقتی خواستم نصب کنم نشد ساین می خواد البته هنوز فایل CERT رو نگرفتم که بخوام ساین کنم

لان هم یادم اومد که آخرین ورژن DivX نیاز به ساین نداره.
    میشه لینک دانلودشو بدی بهم؟ همینطور Core Player چون اونایی که من دارم ساین میخوان

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گارانتی های موجود در بازار ساخت کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راسته میگن باطریش مورد داره و باید 3-4 ساعت رو شارژ باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •