تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 181 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در ضمن یک مطلبی رو بگم که توضیحات دوستمون کامل بشه :
    سرعت فریم یا همون fps یا فریم بر ثانیه تا به امروز 25 فریم در ثانیه بوده (مثل VCD ) و بعد که تصاویر با کیفیت تر مثل DVD اومدن با سرعت 29.97 یا 30 فریم در ثانیه بود و از 30 فریم به بالا برای تصاویر با حرکت بالا مثل تصاویر ورزشی استفاده میشه اگر چه نمیشه منکر این شد فریم بر ثانیه هر چه بالاتر باشد تصویر واقعی تر و روان تر به نظر میاد اگر چه که خیلی زیاد بشه میشه فیلم با دور تند.
    پس مطمئناً 25 فریم کافیه چون هم تلویزیون های ما و هم اکثر فیلم هایی که دیدیم VCD بودن و 25 فریم در ثانیه بودن فوقش DVD بودن که 29.97 تا 30 فریم در ثانیه بوده پس اگر برای بازی فریم ریت یا همون فریم بر ثانیه 25 تا 30 باشه عالیه عالیه دوستان حالا قضاوت با شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میشه لطفا تفاوتهای سریهای دل و بگین .می خوام بدونم هر کدوم تو چی بهتر و بدتر هستن؟

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

salam dostan khobin?aval sorry ke finglish type mikonam chon ba laptop daram minevisam
    khoob man bel akhare ,ovafagh shodam ye studio1555 bekharam hanooz chizi roo narikhtam khob mikhastamazatoon ye komake kochik begiram mikhastam ye backup az windows vistash begiram mishe nahveye gereftaneshoo gaam b gaam tozih bedin?
    babate rahnmaii vaseye khariid kheyli mamnoonam felan k azash kheyli raziyaam

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض با یک میلیون تومان شما کدام یک از این دو لپ تاپ را می خرید؟؟

سلام
    با یک میلیون تومان شما کدام یک از این دو لپ تاپ را می خرید؟؟
    sony FW550
    cpu 2.53 c2d 3Mb cash
    4Gb ram DDR2
    320GB 7200rpm
    BluRay
    VGA ATI 4650 2Gb
    wndows original 7 HP 64
    monitor 16.4"
    2.8 KG

2-Dell vostro 1520
    cpu 2.53 c2d 3Mb cash
    4Gb ram DDR2
    320GB ba sorat mamoli
    DVD/RW
    VGA Geforce 9300
    wndows vista
    monitor 15.4"
    2.8 KG

هر دو بدون گارانتی ایران هستند و ضمنا کاری هم به اینکه چرا قیمت این دو تا هر دو حدود یک میلیون است نداشته باشید
    سوال دوم:
    آیا می توان جای PC از لپ تاپ استفاده کرد ؟ آیا می ارزد که من یک میلیون پای این لپ تاپ بدهم در صورتی که با یک میلیون می شود یک PC خیلی عالی و بهتر از اینها خرید؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    با یک میلیون تومان شما کدام یک از این دو لپ تاپ را می خرید؟؟
    sony FW550
    cpu 2.53 c2d 3Mb cash
    4Gb ram DDR2
    320GB 7200rpm
    BluRay
    VGA ATI 4650 2Gb
    wndows original 7 HP 64
    monitor 16.4"
    2.8 KG

2-Dell vostro 1520
    cpu 2.53 c2d 3Mb cash
    4Gb ram DDR2
    320GB ba sorat mamoli
    DVD/RW
    VGA Geforce 9300
    wndows vista
    monitor 15.4"
    2.8 KG

هر دو بدون گارانتی ایران هستند و ضمنا کاری هم به اینکه چرا قیمت این دو تا هر دو حدود یک میلیون است نداشته باشید
    سوال دوم:
    آیا می توان جای PC از لپ تاپ استفاده کرد ؟ آیا می ارزد که من یک میلیون پای این لپ تاپ بدهم در صورتی که با یک میلیون می شود یک PC خیلی عالی و بهتر از اینها خرید؟
    بهتر بود اين موضوع رو در قسمت مشاوره مطرح مي كرديد . به نظر من سوني كيفيتش بهتره . در ضمن بين كانفيگ هايي كه گفتيد كانفيگ سوني بهتره . هم به خاطر هارد 7200 دورش و هم گرافيكش و هم بلوري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

9

salam dostan khobin?aval sorry ke finglish type mikonam chon ba laptop daram minevisam
    khoob man bel akhare ,ovafagh shodam ye studio1555 bekharam hanooz chizi roo narikhtam khob mikhastamazatoon ye komake kochik begiram mikhastam ye backup az windows vistash begiram mishe nahveye gereftaneshoo gaam b gaam tozih bedin?
    babate rahnmaii vaseye khariid kheyli mamnoonam felan k azash kheyli raziyaam
    من کلاً همه رو پاک کردم همه چیز داخل DVD های خودش هست نیازی به بک آپ نبود اگر چه خودش اصرار داشت بگیر من نگرفتم ویندوز هم عوض کردم و بعد با کمک دوستان دیدم همه چیز داخل 6 تا DVD هاش هست

سوال خودم از شما ها :

میدونید که من تازگی 1555 دل خریدم الان دیدم با همون قیمت دارن با یکسری امکانات جدید میفروشنش به نظرتون میشه من به دیجی کالا بگم پسش بگیر و یکی نو بده یکم هم اضافی پول بدم اصلاً قبول میکنه؟ ارزش داره؟ ماله من گارانتی نداره ایرادی نداره؟

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

آقا ممنون از راهنمایی های خوبتون من دیشب جاتون خالی گند زدم به ویندوز لپ تاپم ولی خوب دوباره نشستم پارتیشن بندیش کردم و دوباره ویندوزش رو با DVD که داخلش بود نصب کردم راستی اون قسمت ریکاوری که تقریباً 14 گیگ از حافظه رو گرفته رو ترسیدم پاک کنم گفتم شاید به درد بخوره خوب به نظرتون پاکش کنم؟حالا جدا از این قضایا هر کاری میکنم درایوراش نصب نمیشه لپ تاپم مدل STUDIO 1555 هستش اصلاً تو DVD هایی که داره درایور هم هست؟ اگه هست چرا گرافیک و بقیه درایور ها نصب نمیشه؟اگه کسی از این موضوع تجربه خوبی داره لطفاً کمکم کنه چون دو روزه خریدمش جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای واسم نداشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا ممنون از راهنمایی های خوبتون من دیشب جاتون خالی گند زدم به ویندوز لپ تاپم ولی خوب دوباره نشستم پارتیشن بندیش کردم و دوباره ویندوزش رو با DVD که داخلش بود نصب کردم راستی اون قسمت ریکاوری که تقریباً 14 گیگ از حافظه رو گرفته رو ترسیدم پاک کنم گفتم شاید به درد بخوره خوب به نظرتون پاکش کنم؟حالا جدا از این قضایا هر کاری میکنم درایوراش نصب نمیشه لپ تاپم مدل STUDIO 1555 هستش اصلاً تو DVD هایی که داره درایور هم هست؟ اگه هست چرا گرافیک و بقیه درایور ها نصب نمیشه؟اگه کسی از این موضوع تجربه خوبی داره لطفاً کمکم کنه چون دو روزه خریدمش جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای واسم نداشته
    بايد داخل كارتونش سي دي هاي درايور باشه ماله من كه بود اگه ندادن برو و از همون جايي كه خريدي بگيرشون
    من 1555 كه خريدم كلا پارتشين بنديش كردم و يه سون توپ ريختم.عاليه.ويستا تازه اون بيسيك به درد ....خودشون ميخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سوال خودم از شما ها :

میدونید که من تازگی 1555 دل خریدم الان دیدم با همون قیمت دارن با یکسری امکانات جدید میفروشنش به نظرتون میشه من به دیجی کالا بگم پسش بگیر و یکی نو بده یکم هم اضافی پول بدم اصلاً قبول میکنه؟ ارزش داره؟ ماله من گارانتی نداره ایرادی نداره؟
    ميشه بپرسم امكانات جديديش چيه؟؟
    مگه ماله شما چه امكاناتي رو نداره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرتون در مورد M1340 چیه؟ من سرچ کردم چیزی ندیدم. اینکه میگن خرابی هاش زیاد بوده درسته؟ نسبت به مشخصات خوبی که داره قیمتش مشکوک نیست؟ (خیلی خیلی کم روش بحث شده)
    پ.ن: نظرتون رو در مورد vostro 1320 هم بگین لطفا...
    Last edited by mrmbmh; 02-01-2010 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •