جواب 1 : معمولا سایت سازگار قیمتهاش به روز نیست و لیست لپ تاپ هایی که میزنه هم همینطوره و بخاطر همین دلیل نمیشه روش حساب کرد.
جواب 2 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcpu های سندی بریدج 4 رقمه هستن پس 2630 ویا 2410 همگی سندی بریجن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب 3 : از لحاظ باریکی یکی هستن ولی بدنه 5750 سوراخهای ریزتری نسبت به 5742 داره و زیاد تو چشم نمیزنه.
جواب 4 : اون جوری که قبلا من تحقیق کردم core i3 با core i5 تفاوت زیادی داره ولی core i5 با core i7 تفتوتش زیاد نیست(نمیگم تفاوت نداره ها)
جواب 5 : شما که میخوایی core i5 بخری قیمتشم مناسبه ولی این حرف منو آویزه گوشت کن "زیاد در قید و بند اینکه قیمت لپ تاپت تا چند ماه دیگه ارزون بشه نباش چون وسایل الکترونیکی همینجوریه و خیلی زود تو سرش میخوره حالا تو لپ تاپ ها هم تجربه نشون داده بیشترین افت قیمت مال لپ تاپ های ایسر و دل هستش به عنوان مثال لپ تاپ دل 5110 که تازه وارد بازار شد قیمتش 1280 بود ولی الان 1050هم میتونی پیدا کنی و این افت قیمت در عرض 1 ماه بوده .
و همچنین برای ایسر.
من خودم 5742 رو 835 گرفتم ولی الان 750 تومنه .در عرض 3 ماه 100 تومن خورد تو سرش .
حالا اگه شما نیاز واجبی به لپ تاپ نداری میتونی وایسی بعدا بگیری (ولی این نکته رو هم فراموش نکن که تابستونو در پیش داریم و با تعطیلی مدارس قیمت ها هم بالا میره ) پس میتونی وایسی مهر یا آبان بگیری.
جواب 6 : شما اگه بخوایی کانفیگ core i7 رو بگیری گرافیک 2 گیگ داره ولی core i5 گرافیک 1 گیگ داره .
ببین دوست من گرافیک های intel که روی این مدل تعبیه شده پایین ترین گرافیک های موجود در بازاره من هم اصلا این گرافیکارو قبول ندارم .
حیف این مدل با گرافیک جیفورس ارایه شده ولی اگه با Ati بود برای شما عالی بود ولی در هر صورت اگه شما به گرافیک پول بدی ضرر نمیکنی .
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم.