البته جسارت به اساتید نشه ولی فکر کنم رو یکی دو مدل از corei7 620 هم استفاده میشه![]()
البته جسارت به اساتید نشه ولی فکر کنم رو یکی دو مدل از corei7 620 هم استفاده میشه![]()
توی مدل های سونی فقط توی سری F از این پردازنده استفاده می شه. می شه اسم اون یکی دو مدل رو بگید؟
VPC‐CW2CGX/B Intel Core i7‐620M4GB DDR3 NVIDIA GeForce GT330M
VPC‐Z11LHX/X Intel Core i7‐620M
که در ایران هستند البته سری Z بیش از 5 مدل با این سی پی یو داره که من برای نمونه نوشتم.
با سلام خدمت اساتید محترم. لب تاپ من vgn-sr590grb هستش و اول روش ویندوز7 نصب بود که پاکش کردم و بعد از پارتیشن بندی xp-sp3 نصب کردم.روی صفحه led هر 10-15 ثانیه یکبار خطهای مورب ریزی (مثل نویز یا مثل صفحات تلویزیون معمولی که بعضی وقتهااین خطوط نویز توش میوفته)میاد و میره،هم وقتی که از باطری استفاده می کنم هم وقتی از برق شهر و شارژر.کسی می تونه راهنماییم کنه که این به چه علته؟درایور گرافیکیش هم درست نصب شده و از نوع ati radeon 4570 که 512meg هستش. نمی دونم وقتی ویندوز اوریجینال 7 روش نصب بود هم اینطوری می شد یا به خاطر عوض کردن ویندوزه.اعصابم خورد کرده.اگه میشه راهنماییم کنین.ممنون
این دو مدل جدید اومدن و از سری CW2 هستند نه CW
سلام
CW2CGXاز سی پی یو (دوهسته ای)core i7 620M استفاده میکنه و هنوز تو بازار نیومده...![]()
آقایون اون پست مال وقتیه که هنوز سری CW2 نیومده بود
سلام ، من تازگي سوني وايو مدل vpcf113fx گرفتم كه مشخصاتشو تو سايت زده بود و سي پي يو رو 2.8 نوشته بود.
حالا كه اون مدل رو خريدم متوجه شدم كه 1.6Gh هستش و روي خودش نوشته بود با تكنولوژي توربو بوست به 2.8 ميرسد.
حالا اين چطوريه؟ يعني لپ تا پ من 1.6 هستش يا 2.8؟؟؟؟
آيا بايد كار خاصي بكنم تا 2.8 بشه؟؟؟ لطفا راهنمايي كنيد
Last edited by rasoul_s; 20-03-2010 at 13:02.
سلام
شرکت سونی برای اینکه باتری لبتاب بازدهی بیشتری داشته باشه از تکنولوژی TURBOاستفاده میکنه
شما هر وقت برنامه سنگینی روی سیستم اجرا می کنید از کل CPU استفاده می کنه یعنی 2.8
ولی وقتی برنامه سنگینی روی سیستم اجرا نکنید از CPUکمتر اتفاده می کنه1.6
2_نه خود سیستم شناسایی میکنه که چقدر از CPU استفاده کنه![]()
من یه دونه laptop w21fx گرفتم تازه بعد از کلی تحقیق همه چیش عالیه ها ولی این باتریش داره اعصاب میزنه
حتی اگه باتری فول باشه ولی به لب تاب وصل نباشه بعد از یه روز 10% باتری کم میشه چرا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)