تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 283 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برادر از کجا خریدی آخر؟
    کیلو چند؟
    خوب حالا بزار ست کنم ببینم اصلاً جواب میده بعد! آخه نمیدونم جریان چیه اصلاً هاست خریدن به من نمیاد!
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    چرا مگه خرید هاست سخته؟
    واسه من آره
    خودم دو سه تا هاست لو دادم دیگه میترسم برا مشتری هاست بخرم! اگه یه جا مطمئن پیدا میکردم مشتری دائمیش میشدم ولی بازم میترسم! آخه تو دانشگاه به ما یاد دادن که برای کم کردن ریسک باید سبد ... رو متنوع انتخاب کنیم! چون اگه همه سایتها رو بزارم روی یک هاست و اون هاسته بترکه یا بنم کنه دیگه بد بخت میشم

هاست از کجا گرفتی؟
    چند؟
    ها همون که به داریوش گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    neopersia جان، الان این سایت phpnet با ایران مشکلی نداره و فکر نمی کنم مشکلی برتون ایجاد بشه/
    و اینکه اگر مجبورید برای مشتریانتون مدام هاست تهیه کنید / بهتره که یک نمایندگی ( از خارجی ها ) بگیرید و مشتریانتون رو روی همان قرار بدید ( از این طریق هم تهیه هاست براتون سخت نمیشه / و هم یک منبع درآمدی هم برای شما می شه ) /
    و اینکه مقداری هم در مورد سرور و vps اطلاعات خودتون رو بالا ببرید تا اگر مشکلی ایجاد شد بتونید حل کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه من پول همین ایرانی ها رو با هزار تا مکافات باید برم تو بانک تو صف وایستم پرداخت کنم! به اون خارجی ها چطوری پول بدم خوب
    از طرفی از این ویستا پنلیا اصلاً خوشم نمیاد چه مجانیس باشه چه پولی! به نظرم اینا کلاً از بیخ مشکل دارن!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آخه من پول همین ایرانی ها رو با هزار تا مکافات باید برم تو بانک تو صف وایستم پرداخت کنم! به اون خارجی ها چطوری پول بدم خوب
    از طرفی از این ویستا پنلیا اصلاً خوشم نمیاد چه مجانیس باشه چه پولی! به نظرم اینا کلاً از بیخ مشکل دارن!
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    برای پرداخت به خارجی ها می تونید از paypal استفاده کنید ( که در این مورد می تونم کمکتون کنم )

نیازی به ویستاپنل ها نیست /
    شما یک vps می گیرید / کنترل پنلش هم می تونه lxadmin ، Cpanel یا ... باشه
    و خودتون برای هر کاربر از طریق کنترل پنلتون مقدار پهنا و فضای مورد نیاز رو ایجاد می کنید و به کاربر می دید.

برای دریافت نمایندگی فکر نمی کنم phpnet مناسب باشه / چون تا جایی که اطلاع دارم همان ویستاپنله / این سایت سرویس های شیر ( هاست معمولی اش ) خوبه.

می تونید از جاهای دیگه ای خرید کنید.

---
    البته قبلش بهتره حساب کتاب کنید / ببینید به صرفه است یا خیر / و بعد تصمیم بگیرید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز راستش من آدم تک بعدی هستم اگه درگیر هاستینگ و این حرفا بشم دیگه برنامه نویسیم تعطیل میشه!
    بیشتر ترجیح میدم که درگیر این چیزا نشم و اصل کاررو انجام بدم. در هر صورت بعضی وقتا لازم میشه که هاست هم بگیرم حالا حتماً نیاز نیست روی هاست استفاده ببرم! برا همین دنبال یه جا هستم که درست و حسابی جوابگو باشن تا بشه اطمینان کرد.
    vps فکر میکنم برام به صرفه نباشه چون اگر هم همه سایتها رو طی یک مدت ثابت طراحی کنم از همین الان هم که شروع کنم آپلود کردن تو اون سرور نصفش هدر میره البته اونم به طور متوسط!
    آخه منم که یه نفری کار میکنم اونقدر سایت طراحی نمیکنم که مگه من چقدر ظرفیت دارم! حالا اگه چند نفری کار میکردم میشد یه حرفی! بازم نه اینکه نتونم هاست بفروشم ها! موقعیتشو دارم ولی نمیخوام این کاره بشم (به همون دلیل تک بعدی بودم )
    در مورد این هاسته و خرید و فروشش و شرکتای هاستینگ حرف زیاد دارم ولی نمیخوام یه وقت تبلیغاتی بشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میگم الان قیمتاشو دیدم همچین زیادم نیستا! اینجوری باشه اگر هم هدر بره زیاد مهم نیست فقط میمونه قابل اطمینان بودنش که دیگه باید از کسانی که استفاده میکنن پرسید! کاش زودتر دیده بودم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

میگم الان قیمتاشو دیدم همچین زیادم نیستا! اینجوری باشه اگر هم هدر بره زیاد مهم نیست فقط میمونه قابل اطمینان بودنش که دیگه باید از کسانی که استفاده میکنن پرسید! کاش زودتر دیده بودم
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    منظورتون همین phpnet است؟
    بیش از 1 سال ( شاید 2 سال شده باشه و شاید هم نزدیگ به 2 سال ) است که با همین شرکت کار می کنیم /
    کیفیت سرویس هاش که خیلی خوبه / پشتیبانی هم عالیه /

قبلا از سرویس های ایرانی استفاده می کردم ( حتی دامنه ام هم بهم ندادند! ) / کیفیتشون هم خیلی پایین بود / هر روز down می شود و آنها هم انکار می کردند /
    از آن پس ( 6 ماه مانده بود تا 1 سال شود ) تصمیم گرفتیم که هاستمون رو عوض کنم ( بیشتر این down شدن ها ما رو اذیت می کرد / چون باعث از دست دادن ویزیتور می شه ) / و با این phpnet آشنا شدیم ( البته آشنایی داشتیم / چون هاست رایگان هم می داد ( الان هم فکر کنم می ده ) / از همین طریق آشنا شده بودیم)

تا بحال هم مشکلی با این شرکت نداشتیم / ( قبل از تغییرات در سرور هم اطلاع می دهند که بدانیم علت برخی رویداد ها چیست )

---
    در کل ما از این شرکت راضی هستیم. /

8. این کاربر از hosseintdk775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

البته اگه از من هم بپرسین هاست های خارجی رو ترجیح میدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین هفته پیش یه هاست خیلی خیلی معتبر که سایت های دولتی رو هم میزبانی میکنه الکی الکی ساسپندمون کرد رفت !
    یک چهارصدم حد اکثر منابعیه که سایت شما باید استفاده کنه پس اگه سایتتون html باشه کافیه !!!!!

جالب اینجاست هاست رو باز کرده بودند ftp رو خالی کردم از سی پنل رفتم بک آپ mysql رو بگیرم 4 مگش که دانلود شد دیدم هاست ساسپند شده میگن به mysql ما فشار اومده !!!!!!!!!!!!
    من بک آپ نتونم بگیرم چیکار کنم ؟!
    اصلا به من چه از آریانیک هاست نخرید ( نمیگفتم دلم خنک نمیشد )

10. 2 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    این هاست های ایرانی چنان بلایی سرمون آوردند که ...

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

از بلوهاست و هاست مانستر و امثال این هم هاست نخرید (هاست های آمریکایی) با اجازه هاستتون رو چون ایرانی هستید میفرستند فضا ایران , کنیا و از این قبیل کشور ها که توسط فدرال ممنوعه شناخته شدن !

13. 2 کاربر از Bill Gates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •