فکر کنم بشه تو مودم کانفیگ است ولی خودم تاحالا این کارو نکردم ولی شدنیه
فکر کنم بشه تو مودم کانفیگ است ولی خودم تاحالا این کارو نکردم ولی شدنیه
ممنون
ببخشید سوال اخر
میرم مودمو بخرم
ولی اگه این مودم رو استفاده کنم دیگه لازم نیس از سیستم استفاده کنم
فقط کافیه مودم روشن بشه و با وایرلس گوشی بهش وصل شد؟ درسته دیگه
و راجب سوال قبلیم میشه سایتی معرفی کنی که اموزش قرار دادن قندون شکنو رو مودم اموزش بده
برای سوال اولیتون اول باید مودم رو به سیستم بزنید کانفیگ کنید بعد از اینکه کانفیگ شد بله میتونید حتی زمانی
که سیستم خاموش است با فقط روشن بودن مودم از وایرلسش استفاده کنید
برای سوال دوم سرچ کنید تو گوگل شاید یک چیزایی بتویند پیدا کنید
مودم رو سفارش دادم تا برام بیارن
ولی این خبر حالمو گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم پولمو حدر دادم
سلام
من میخوام یه مودم Tp-Link بگیرم و میخوام وایرلس هم داشته باشه
قیمت هم مناسب باشه
برای خانه میخوام حداکثر یک لپ تاپ و یک کامپیوتر با کابل Lan بهش وصل میشه
چون قبلا وایمکس داشتم برد وایرلسش تا 50 متر بود مودم های ADSL به چه صورت هست؟(البته برد بالا زیاد مهم نیست)
میخواستم بدونم مودم های این شرکت با بیشتر شرکت های ارائه دهنده اینترنت مشکلی ندارند؟
یک سوال دیگه اینکه بعضی از شرکت ها ADSL و ADSL +2 میدن آیا مودم های اینها با هم فرق میکنه؟
با تشکر![]()
مودم tplink 8901g رو پیشنهاد میکنم به قیمت 58 تومن ارزونترش 8101 است وایرلس ولی تک پورته است حدود 43 تومن ولی چون وایرلس است و لپ تاب هم گیرنده ی وایرلس داره نیازی به پورت لن برای لپ تاب نیست و وایرلس کافیه
برد سری g در میحط بسته حدودا 80 متر و در محیط باز 150 متر بدون افت پهنای باند است
این مودم با همه isp ها سازگاره
مودم های adsl2 و +adsl2 از نظر سرعت دانلود و آپلود فرقی با هم ندارند فقط +adsl2 سرویس های با سرعت بالاتر 512 رو هم ساپورت میکنه که 8901 و 8101 هردو+adsl2 هستند
سلام
نمی دونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه.
من یه مودم وایرلس برای ADSL2+ میخواستم که زود نسوزه چون اکثرا روشنه و مسافت زیاد رو هم جواب بده (مسافت حدودا 20 متره ولی بین اتاق ها چند تا دیوار داریم)
البته قیمت ، اولویت اولم نیست و بیشتر ، کارایی و عمر دستگاه مدنظرمه.چه مودمی خوبه؟
و نظرتون راجع به لینک سیس چیه؟
با سپاس
tplink 8960n مودم خوبیه ولی اگه میخوای خرجش کمتر بشه tplink 8901g
با سلام خدمت دوستان من میخام یه مودم بگیرم که وایرلسش دو طبقه رو هم طبقه بالا و هم پایین رو ساپورت کنه به نظرتون چی بگیرم؟
بهتره برید سراغ n مودم tplink 8960 n خوبه برای شما حدود 65 الی 70 تومن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)