دوستان عزیز لطف کنید خیلی ساده و روون در حد سیکل بگید که برای اینکه این Need For Speed جدید بازی کنیم چیکار باید بکنیم؟؟
ورژن داشبورد ایکس باکسم 2.0.9199.0
دوستان عزیز لطف کنید خیلی ساده و روون در حد سیکل بگید که برای اینکه این Need For Speed جدید بازی کنیم چیکار باید بکنیم؟؟
ورژن داشبورد ایکس باکسم 2.0.9199.0
کسی هستش که بدونه چطوری میشه LT+ رو نصبش کرد ؟؟؟
کسی میدونه که آبدیت آینده کی خواهد اومد ؟؟؟ شاید اون موقع فرجی بشه
منظورت چه آپدیتیه ؟؟؟کسی میدونه که آبدیت آینده کی خواهد اومد ؟؟؟ شاید اون موقع فرجی بشه
همین چند روز پیش جدیدترین ها اومدن که !!!
اره بابا خودم بلدم وای بیچاره کنسول رو باز باید لتو پاره کنم ....دوستان وخاهید من اموزش این کار رو بنویسم قدم به قدمسلام
با خیال راحت برو اپدیت کن البته قبلش LT + رو بریز اگه بلدی که هیچ اگر نه ببر برات بریزن بعد بیا اپدیت داشبورد رو بریز و برو حال کن دیگه تمومه و میشه راحت بازی کنی. من دل و زدم به دریا و همه رو انجام دادم. الان دارم راحت بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
خودتون در خانه انجام بدهید
نیکی و پرسش؟
با این ورژن داشبورد ایکس باکسم 9199 میتونم Need For Speed جدیدرو بازی کنم؟؟؟
تو رو خدا بگید میشه یا نه؟
سلام
خیر دوست من . شما اول باید فریم ویر lt+ رو بریزید سپس اپدیت داشبورد جدید رو تا بتونید این بازی و بازی هایی که در آینده میان رو اجرا کنید.
پس من امشب یا فردا شب شروع وکنم و از مراحلش هم عکس میندازم
در کنار تصاویر میگم که چگونه بید.
تقریبا چیزی شبیه اتاق عمل میشه.
به اين سادگي كه نيست همينطوري نصب كني بايد كنسولو باز كني درايو رو به pc وصل كني با توجه به مدل و ورژن درايو key درايو رو بدست بياري و با فريمور جديد مخلوط كني بعد فريمور درايو رو پاك و فريمور جديد رو روش نصب كني. هر كدوم از اين مراحل نكتها داره كه بحثش خيلي طولاني ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)