تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 170 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    قد:169
    لوله زین:24سانت
    اونجوری بله تنظیمه(ارتفاع)ولی تو همون parsibax گفتهشده بود که هنگام رکاب زدن پا کمی باید کش بیاد که نمیاد.
    منظورم سروته زین بود که باید تو یه راستا باشن البته اون هم که گفتید تنظیم نبود که دو باره باید بیفتم به جون زین.
    راستی این کرپی ما ایراد داره؟فرمون چطور ؟هیچ کدوم صاف نیست کرپی رو به بالاست و فرمون هم که انحنا داره؟
    درکل ممنون. راستی این دوچرخه های scott یا scott wilson خوبه ؟یکی از فامیل یعنی دوتا می خوان بخرن البته از آشنا چون چکی میده نفری یه دونه سیصدی البته حتمالش کم شد چون یکیشون درشرف ازدواجه.
    دوشاخم از توش صدا میاد انگار دونه های شن رو از بالا میریزی پایین تق تق همون قضیه ی لق شدن دوشاخه؟

2. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    قد:169
    لوله زین:24سانت
    اونجوری بله تنظیمه(ارتفاع)ولی تو همون parsibax گفتهشده بود که هنگام رکاب زدن پا کمی باید کش بیاد که نمیاد.
    منظورم سروته زین بود که باید تو یه راستا باشن البته اون هم که گفتید تنظیم نبود که دو باره باید بیفتم به جون زین.
    راستی این کرپی ما ایراد داره؟فرمون چطور ؟هیچ کدوم صاف نیست کرپی رو به بالاست و فرمون هم که انحنا داره؟
    درکل ممنون. راستی این دوچرخه های scott یا scott wilson خوبه ؟یکی از فامیل یعنی دوتا می خوان بخرن البته از آشنا چون چکی میده نفری یه دونه سیصدی البته حتمالش کم شد چون یکیشون درشرف ازدواجه.
    دوشاخم از توش صدا میاد انگار دونه های شن رو از بالا میریزی پایین تق تق همون قضیه ی لق شدن دوشاخه؟
    والا من اونجا نگفتم که پا کش بیاد گفتم نباید کش بیاد وقتی پاشنه پا رو بذارب پاشنه کش کیاد نه پنجه اگه کش بیاد که بابای تاندوما در میاد
    تنظیمش همینجوریه که گفتم
    شما اونجوری که گفتم تنظیم کنید تقریبا میاد تو یه راستا
    والا واسه فرمون و کرپی من اشکالی نمیبینم همونطوری که اونجا دیدی نوشتم که چندین مدل مختلف داره
    اسکات چرخ عالی هست البته باید ببینم فقط مارکش نباشه
    واسه کمکشم فک کنم فنر الاستومر باشه که تو خالیه لقی رو باید ترمز جلو رو بگیری کمک رو تکون بدی ببینی لق میزنه یا نه

4. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

راستی شما parkor اگه خودت لنگی بگیری کم کم راه میوفتی یه آچار پره 700تومنه و چون ترمز هات v هستش راحت میتونی محل لنگی رو پیدا و درستش کنی .یهتوصیه ازبنده ی حقیر اینه که همیشه یه آچار داشته باش از اینا کهبهش میگن آمریکایی منظورم همه کارس البته برا دوچرخه که هم دوسو هم چهارسو وهم آلن بارای تنظیم دنده وترمز داشته باشه.
    ممنون از لطفت دوست عزیز
    من فقط بلدم چرخ رو سوار بشم
    یعنی تا به حال چرخای قبلیمو بهشون ور رفتم، اما این اورلورده رو میترسم. چون خیلی خوب در اومده و میترسم بزنم دهن مهنشو سرویس کنم
    کاری نداره که. آدم 6 ماه یک بار 15 تومن میده، تعمیرکار براش یه سرویس توپ میکنه
    بعدشم، تعمیرکاره دیگه خودش اوستاس. یعنی یه جورایی حرفه اش تعمیرکاریه. نه من که بلد نیستم.
    میدونی که؟

یا هووووووووووووو
    Last edited by PaRkOr; 07-06-2010 at 15:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام با دوستان بزرگوار
    سحراب عزیز من نگفتم که شما گفتی این اسپمر گفته اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه با ترمز لق نمیزد
    دیسک 150 تومنی سیمی منظورت avid bb7 بود تواینترنت و سایت های خارجی با قیمت 40دلار هم بودتا60دلار البته تکی یا جفتیشو نمیدونم یا نو و دسته تو فقط یه سرچ ساده کردم
    ولی اگه اینجوری باشه با کردیت بخرم راحت تره البته فعلا که تو تحریم شدیدم دنیای بازی و بازی نما رو بهزور میخرم دوران راحتی گذشت اوظاع پدر خوب میشه اوظاع ما بد ای خداالبته اگه گیم نت رو ترک کنم اواعم بهتر میشه.
    ازت یه سوال داشتم تو رنج های بالا و خیلی بالا اسرم یا شیمانو بعدببخشید sain با xtr چه فرقی داره؟

شما فکر کردی من بلد بودم تعمیر کار توپ نزدیک خونمون هست ولی خودم با آموزش از اینترنت لنگی گرفتم توپ توپ شد و حتی ترمز ها وشانژمانم رو تنظیم کردم از خود یارو بهتر با اشاره دنده عوض میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه مغازه تو محلمون این دوتا دوچرخه رو بهم توصیه کرد که ژیتان خیلی به دلم نشست، ممکنه نظرتون رو راجع بهشون بگید؟؟ ژیتان رو فکر می کنم بهم 460 قیمت داد و رالی رو 300 به نظرتون قیمت ها رو درست داده؟؟

================================================== ===========

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

12 کمک

من حدود 300تا350پول دارم یه چرخه خوب بهم معرفی کنید لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من 300تا350 دارم یه چرخه خوببهم معرفی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من یه دوچرخه ی خوب تو قیمتای 300 تومن میخام لطفا چند تا بهئ معرفی کنید راستی جاینت تو این قیمتا چیزی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من یه دوچرخه تو رنج قیمته 300 تا350 میخوام بخرم لطفا چند تا مدل بهم بگید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه مغازه تو محلمون این دوتا دوچرخه رو بهم توصیه کرد که ژیتان خیلی به دلم نشست، ممکنه نظرتون رو راجع بهشون بگید؟؟ ژیتان رو فکر می کنم بهم 460 قیمت داد و رالی رو 300 به نظرتون قیمت ها رو درست داده؟؟

سلام
    من نمیخوام جای بزرگانی مثل سحراب و بقیه صحبت کنم ولی این ژیتانه خیلی گرونه رالیه هم همینطور
    البته باید بازم خود سحراب جواب بده همه ی لوازمش تورنیه (زیتانه)به جز شانژمان که فکر کنم بعد از تورنی همین آلتویه.

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

سلام
    من نمیخوام جای بزرگانی مثل سحراب و بقیه صحبت کنم ولی این ژیتانه خیلی گرونه رالیه هم همینطور
    البته باید بازم خود سحراب جواب بده همه ی لوازمش تورنیه (زیتانه)به جز شانژمان که فکر کنم بعد از تورنی همین آلتویه.
    ولی باز منتظر جواب سائو سائو باش.
    راستی سائو سائو یه دوچرخه هم بنداز زیر پای برادر شانگفی

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

با یلام مجدد
    ببخشید طوقه چیه رینگ چیه؟طوقه مثلثی چیه رینگ مثلثی چیه؟

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

با یلام مجدد
    ببخشید طوقه چیه رینگ چیه؟طوقه مثلثی چیه رینگ مثلثی چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •