سلام
به نظر شما دوستان بهترین گزینه برای شهرک گلستان کدوم میتونه باشه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
به نظر شما دوستان بهترین گزینه برای شهرک گلستان کدوم میتونه باشه؟
قرار بود این مرکز دستغیب بیاد کابل برگردون از شر pcm خلاص شیم یه adsl جور کنیم...الان یه ماهه گذشته هنوز هیچی....
تجربه سه ساله من توی مرکز دستغیب بهم ثابت کرده هروقت بری اونجا و رئیس باشه و گیرسه پیچ بدی همون روز یا نهایتا فرداش کارت راه میوفته!!
در دیگر موارد رفتن و نرفتن مثل هم می مونه!!
من اول یه خط pcm داشتم و بعد یه خط جدید کشیدم که 20 روز گذشت و وصل نشد رفتم پیش رئیس عصرش وصل شد!! اونم pcm بود و رفتم پیش رئیس کلی خالی بستم دو روز تلفن قطع بود و بعدش فیزیکی شد!!!
اگه مثل قبلا باشه رئیس شنبه دوشنبه چهارشنبه ساعت 10-12 میاد!! ولی معمولا 11:15 غیبش می زنه چون دیگه کسی نیست که باهاش حرف بزنه و مشکلشو بگه!!
دوستان سلام ...
اگه میشه ادرس شرکت ماتریکس و داتک رو بدید..........
اگه تلفن هم دارید بدید ممنون میشم............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتل ساپورت نمی کنه؟
تاکید شدیدی بر گفته های این دوستمون...
من دو سال پیش که می خواستم از رانژه صبا دربیام و برم فن آوا هر چی صبر می کردم این صبا خط منو ول نمی کرد...
حتی فکر کنم یک ماه هم شد...
تا آخرش خودم رفتم نامه قطعی را برداشتم و به شخصه بردم پیش رییس مخابرات دستغیب و بهش دادم ...(اصلا یارو تعجب کرده بود... می گفت این نامه دست شما چکار می کنه ... این نامه رو که اصلا نباید بدن به کسی)
دقیقا 5 دقیقه بعد از این که رسیدم خونه رانژه ام برداشته شد...
این تلفن خود شرکت ماتریکس نیست...
این یکی دیگه از نماینده های داتک هست که دقیقا همه چیش (قیمت هاش ، سرعتش و... ) همون ماتریکس هست ... ( مثل صبا که چند تا نمایندگی داره)
شماره: 2306899
آقای نیکی.
اگه هم خواستی بری ثبت نام بگو من معرفت بودم![]()
شاتل ، صبانت رو میدونم ساپورت میکنه بقیه رو دیگه نمیدونم!![]()
شاتل
صبا نت
لاوان
پارس انلاین
داتک هم فکر نکنم ساپورت کنه باید زنگ بزنی بپرسی!
بهترین گزینه را نمی دونم برای مرکز شما!
برای بهترین گزینه باید از کسانی که توی مرکز شما هستن و سرویس دارن بپرسی!
ولی اگه خواستی شاتل بگیری بگو تا معرفت بشم و 10 تومان تخفیف بگیری!
دوستان من از شاتل سرويس گرفتم.قبل از اونم امين نت و لاوان بودم.از همون اول هميشه مشكل داشتم و مرتب لينك قطع ميشد.قبل از اينكه بيام شاتل لاوان بودم كه يه بار لينكم كلا رفت و هر چي پيگيري كردم ديگه درست نشد.ميگفتن نويز رو خط شما خيلي زياده.الانم از طريق پشتيباني تهران كه پيگيري ميكنم هنوز همين رو ميگه.مخابراتم چند بار اومده چك كرده.اول ميگفتن درست هست و مشكلي نداره بعدا گفتن كابل هاي تو مسير مشكل دارن و درستش كرديم.خلاصه هنوز كه هنوزه اين مشكل برطرف نشده و سرعتم مرتب نواسان داره.downstream من يه بار ميشه 570 يه بار ميشه 240 يه بار ميشه 300 يه بارم ميشه 64.پدرم در اومده!!!!به نظر شما از چه طريقي پيگيري كنم كه از شر اين مشكل خلاص شم؟؟؟خطمو عوض كنم درست ميشه؟؟راستي يادم رفت بگم كه مركز دستغيب هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)