من توی تهران از نقشه گارمین برای کوچه هایی استفاده میکنم که مال زمان تهران اولیه هست. با حداکثر 10 متر اختلاف صحیح نشون میده. اگر نقشه خوب شیراز رو داشته باشید میتونید از گارمین استفاده کنید. یکی از کاربردهای gps همینه.
من توی تهران از نقشه گارمین برای کوچه هایی استفاده میکنم که مال زمان تهران اولیه هست. با حداکثر 10 متر اختلاف صحیح نشون میده. اگر نقشه خوب شیراز رو داشته باشید میتونید از گارمین استفاده کنید. یکی از کاربردهای gps همینه.
به اینکار میگن کالیبره کردن نقشه. سوالت دقیق چیه؟
چون بچه های خوبی بودین و امشب هم شلوغ بازی در نیاوردین، چند تا کد خوب بهتون میگم که استفاده کنید:
#0228#* اطلاعات باطری
*#2470#* آپدیت کردن دوربین بعد از نصب رام
#0673#* تست صدا
#0842#* تست ویبره و backlight
*#1111# ورژن FTA
*#1234# ورژن رام
#3855*2767* هارد ریسیت (توجه کنید که بدون اخطار هاردریسیت میکنه! استفاده نکنید از این کد مگر اینکه واقعا بخواهید هارد ریسیت کنید).
یک سوال
برای امنیا که متاسفانه کیبورد نداره آیا برنامه ای وجود داره که توش یه کیبرودی مثل دی پد یا اصلا یک کیبورد کامل رو روی برنامه های جاوا اجرا کنه؟ مثلا منی که بخوام یه بازی جاوا رو که نیاز به کیبورد داره رو بازی کنم می شه یه جوری یه کیبرود ضمیمه ی پایین صفحه به هنگام اجرای بازی کنم؟
یکی از دوستام چند وقت پیش که صحبت میکرد راجعبه این گوشی میگفت که کیبورد بیسیمش و از طریق WiFi به گوشی وصل کرده....!جلل خالق
آهان همین کالیبره کردن .به اینکار میگن کالیبره کردن نقشه. سوالت دقیق چیه؟
چجوریه ؟
مثلاً همین نقشه ایرانی که دارم توی اهواز فقط چند تا خط از راههای اصلی نشون می ده که اصلاً هم دقیق نیستن.
حالا من اگه بخوام این نقشه رو توی کامپیوتر باز کنم بعد خودم از روی نقشه شهر کوچه ها و خیابونهای فرعی رو بهش اضافه کنم می شه ؟
ممنون می شم یکم در ای باره راهنماییم کنی.
کیبورد وای فای نداریم............بلوتوث بوده.........طرف اغراق کرده...
سوال خیلی خوبیه ، فکر کنم جاوا مشکل اکثر امنا دارا باشه.
آخه آدم حیفیش میاد ، جاوا رو با سرعت هرچه تمامتر اجرا می کنه ، بعدش نمی تونی هیچ کاری باهاش بکنب.
کسی تاحالا تونسته این مشکل رو حل کنه ؟
آخه مشکل منم هست.
يه برنامه به نام java adapter هست كه رو كامپيوتر اجراش ميكني بعد فايل جاوايه مورد نظرو باهاش باز ميكني و adapte ميكني بعد نصبش ميكني اونوقت تو ذهنت صفحرو به 9 قسمت تقسيم مي كني و بازي مي كني
روي p990 جواب ميده ولي امنيارو نميدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)