تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 241 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستاي گلم Seymour & osman
    ممنونم 60 گيگش و 520 گرفتم فك مي كنم گرونه ولي دستگاهش حرف نداره
    بازم بخاطر راهنماييتون ممنونم
    ببخشيد مي خواسم بدونم جا يي سايتي فروشگاهي هست كه دست دوم داشته باشم از pmp هاي شركت كاوون؟
    بازم ممنونتونم
    دوستان ببخشيد اشتباه تايپي بود منم 420 خريدم
    فقط دو دلم هنوزم نمي دونم بايد َa3
    رو مي خريدم يا o2
    مثلا كيفيت تصوير و يك چيز ديگه شنيدم w2 مي خواد بياد pmp ?
    يا mp3 ؟
    من فروشگاهی نمی شناسم که دست دوم Cowon داشته باشه...

//

اولاً که وقتی خریدت رو کردی (اون هم یه همچین مدل خوبی) ، دیگه شک نکن توش و برو باهاش حال کن .. ثانیاً که نه - ضرر نکردی و A3 مدل بسیار عالی ایه.

//

بله یه مدل شایع شده به نام W2 MID که البته هنوز خیلی زوده براش ... اینطور که از مشخصات و وضعیتش برمیاد (پردازنده اتم اینتل - صفحه نمایش بزرگتر از 4 اینچ) به نظر میاد برای رقابت در رده internet tablet و مشخصاً برای رقابت با Archos میخواد بیاد.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان ببخشيد اشتباه تايپي بود منم 420 خريدم
    فقط دو دلم هنوزم نمي دونم بايد َa3
    رو مي خريدم يا o2
    مثلا كيفيت تصوير و يك چيز ديگه شنيدم w2 مي خواد بياد pmp ?
    يا mp3 ؟
    آها!
    اصلا دو دل نباش A3 جزو بهترین مدل ها بود و هست خیالت راحت
    انتخاب خوبی کردی

اره منم یه چیزایی خوندم ولی تا بخواد بیاد ایران کلی کار داره

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بازم ممنون از راهنمايياتون
    من 5 سال قبل a2 داشتم ازش خاطرات خوبي داشتم واسه اين سراغ a3 رفتم
    من هنوزم نميدونم a3 صفحش 16 ميليون رنگ يا 256
    اطلاعات ضد ونقيض dap ,cnet,iaudiophile,cowon global
    هر كدوم يه چي مي گن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم ممنون از راهنمايياتون
    من 5 سال قبل a2 داشتم ازش خاطرات خوبي داشتم واسه اين سراغ a3 رفتم
    من هنوزم نميدونم a3 صفحش 16 ميليون رنگ يا 256
    اطلاعات ضد ونقيض dap ,cnet,iaudiophile,cowon global
    هر كدوم يه چي مي گن
    پس این چندسال از عمرت رو با بعضی از بهترین پلیرهای ساخته شده در دنیا سر کردی .. عالیه.

//

صفحه نمایش این مدل، 16 میلیون رنگ هستش ..

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ولي فكر مي كنم مصرف باتريش بيشتر مخصوصا توي mp3

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد دارم قبل از خرید ، اس 9 رو ببینم و اگه بشه صداش ، تاچ اش ، فیلم اش و ..... رو یه تستی بکنم ...
    اگه کسی از دوستان که اس 9 داره ، و می تونه کمکم کنه ، بی زحمت پیغام بده ...
    دوستان هم اگه کسی رو می شناسن که اس 9 گرفته تو فروم ، آی دی بدن ، تا اگه شد ، تست کنم .

معذرت بابت آف تاپیک
    مرسی
    یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولي فكر مي كنم مصرف باتريش بيشتر مخصوصا توي mp3
    بله - باتری A2 حدود 18-10 ساعت (صدا-تصویر) بود که در A3 به حدود 10-7 ساعت رسیده .. البته خیلی هم عجیب نیست و کاهش عمر باتری در نتیجه افزایش نسل (که معمولاً بخاطر اینه که یه سری قابلیت ها و امکانات جدید اضافه می کنن اما موتور ماشین همون قبلیه!) کم و بیش در موارد دیگه هم دیده شده .. همین نسخه جدید آیپاد تاچ هم اینطوریه...
    سلام دوستان

من قصد دارم قبل از خرید ، اس 9 رو ببینم و اگه بشه صداش ، تاچ اش ، فیلم اش و ..... رو یه تستی بکنم ...
    اگه کسی از دوستان که اس 9 داره ، و می تونه کمکم کنه ، بی زحمت پیغام بده ...
    دوستان هم اگه کسی رو می شناسن که اس 9 گرفته تو فروم ، آی دی بدن ، تا اگه شد ، تست کنم .

معذرت بابت آف تاپیک
    مرسی
    یا حق
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفیقمون و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی دوستمون s9 دارن، می تونی باهاشون تبادل پیام کنی ... شاید دوست دیگری هم باشه که من نمی دونم .. کافیه سرچ کنی.

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام مجدد
    يكي از دوستام a2 داره پوشه system رو حواسش نبوده delet كرده
    مي خواستم ببينم بايد چيكار كنه
    اگه لطف كنين راهنماييش كنين
    Back up هم كرده دوباره اون پوشه اومده ولي eror ميده وقت بالا اومدن صفحه مشكي
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

با سلام مجدد
    يكي از دوستام a2 داره پوشه system رو حواسش نبوده delet كرده
    مي خواستم ببينم بايد چيكار كنه
    اگه لطف كنين راهنماييش كنين
    Back up هم كرده دوباره اون پوشه اومده ولي eror ميده وقت بالا اومدن صفحه مشكي
    ممنون
    سلام
    فکر کنم اگه فیرمور عوض کنه درست بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض جديدترين پخش‌کننده شرکت کوون به‌زودي روانه بازار داخلي مي‌شود

جديدترين پخش‌کننده شرکت کوون به‌زودي روانه بازار داخلي مي‌شود

iAudio9 تلفيقي از هنر و قابليت
    سرويس صوتي- شرکت کره‌اي کوون پخش‌کننده تازه‌وارد خود موسوم به i9 را براي کاربران ايراني معرفي کرد.
    به گزارش عصرارتباط، پخش‌کننده جديد Cowon که 9 iAudio نام دارد و به‌صورت اختصاري i9 خوانده مي‌شود يکي از باريک‌ترين و خوش‌دست‌ترين پخش‌کننده‌هاي اين شرکت است که در روزهاي ابتدايي ماه نوامبر سال جاري ميلادي در بازارهاي بين‌المللي عرضه شد و با تاخيري نه‌چندان طولاني در حال ورود به بازار صوتي کشور است.
    i9 که از ابعادي برابر 9/8×95×43 ميلي‌متر بهره مي‌برد، وزني برابر با 40 گرم دارد که اين اعداد براي يک پخش‌کننده کوچک و قابل حمل بسيار مناسب به نظر مي‌رسند.
    همچنين i9 به علت وزن و ابعاد کمي‌ که دارد به‌راحتي در هر جيبي جاي مي‌گيرد و ديگر جاي نگراني براي حمل کردن آن وجود نخواهد داشت البته اين نکته نيز قابل توجه است که پلير i9 علاوه بر باريک بودن و داشتن وزن کم‌تر نسبت به برادر قبلي خود S9 از طراحي خوب و ايده‌آلي بهره مي‌برد و ابعاد کوچک آن، طراحي ظاهري اين پلير را زير سوال نبرده است.
    يکي از ويژگي‌هاي اين پلير، صفحه‌نمايش 2 اينچي OLED آن است که براي يک پخش‌کننده با اين ابعاد صفحه‌نمايش نسبتا مناسبي به نظر مي‌رسد.
    در مورد صفحه‌نمايش i9 نيز مي‌توان اين نکته را يادآور شد که کيفيت آن از نوع QVGA بوده و بيش از 256 هزار رنگ را پشتيباني مي‌کند. وضوح تصاوير به‌نمايش درآمده در اين صفحه‌نمايش 240 ×320 پيکسل است که نويد ارايه تصاويري شفاف و رنگ‌هاي زنده را مي‌دهد.
    رنگ‌ها در اين صفحه‌نمايش به رنگ‌هاي طبيعي بسيار نزديک‌اند و کيفيت خوبي را براي اين پخش‌کننده قدرتمند رقم زده‌اند.
    البته درست است کهPMPها براي شنيدن آهنگ‌هايي با کيفيت مناسب طراحي شده‌اند اما امروزه ويژگي‌هاي متفاوتي به آن‌ها افزوده شده و آن‌ها را از حالت پخش‌کننده‌هاي قديمي‌که تنها وظيفه آن پخش با کيفيت موسيقي بوده خارج کرده است. به همين علت وجود ويژگي‌هايي مانند يک صفحه‌نمايش 2 اينچي مي‌تواند المان مناسبي براي پيروزي در رقابت بين PMPهاي رنگارنگ و متفاوت باشد.
    i9 از فرمت‌هاي صوتي i،MP3، WMA، FLAC OGG، APE و WAV و از فرمت‌هاي ويديويي AVI ،MWV و ASF بهره مي‌برد.
    در رابطه با کيفيت صداي خروجي i9 نيز مي‌توان گفت که همانند ديگر محصولات صوتي Cowon اين محصول نيز داراي کيفيت صداي مناسبي است و در رابطه با خروجي صداي آن مشکلي وجود نخواهد داشت. صدا بدون نويز و بسيار واضح از طريق هدفون به گوش مي‌رسد.
    البته i9 به يک اسپيکر خارجي نيز مجهز شده که در صورت متصل نبودن هدفون به دستگاه نيز صداي آهنگ به گوش مي‌رسد اما صدايي که توسط هدفون شنيده مي‌شود بسيار واضح‌تر و قدرتمند است، به‌طوري‌که با درجه بلندي صداي بيش از 13 ديگر صدايي از محيط خارج به گوش کاربر نخواهد رسيد.
    از مهم‌ترين نکات ديگري که در مورد سيستم صوتي اين پخش‌کننده مي‌‌توان به آن اشاره کرد اين است که خروجي صوتي اين دستگاه از نوع استريو يا فراگير بوده و فرکانس آن از 20 هرتز تا 20 کيلوهرتز اعلام شده همچنين اسپيکر داخلي i9 از فرکانس 600 هرتز تا 20 کيلوهرتز را پشتيباني مي‌کند.
    Cowon در ارايه i9 از افکت‌هاي صوتي BBE استفاده کرده و تکنولوژي که در اکولايزرهاي اين دستگاه استفاده شده همانند اکولايزرهاي مدل قبلي اين شرکت يعني S9 بوده است.
    در رابطه با باتري اين پخش‌کننده نيز مي‌توان گفت که باتري آن از نوع باتري ليتيومي ‌قابل شارژ است که شارژ کامل آن حدود يک ساعت و 40 دقيقه طول مي‌کشد همچنين اين باتري توانايي پخش 7 ساعت ويديو و 29 ساعت آهنگ به‌طور مداوم را دارا است. پخش‌کننده i9 از تکنولوژي بلوتوث که امروزه جزئي از MP3 PLAYERهاي بازار محسوب مي‌شوند، پشتيباني نمي‌کند البته براي تبادل اطلاعات کوون از يک USB نسخه 2 که قابليت دريافت و ارسال اطلاعات با سرعت بالا را داراست، بهره مي‌برد.
    I9 نيز همانند قشر وسيعي از پخش‌کننده‌هاي حال حاضر بازار داراي يک راديوي FM است که فرکانس 5/87 الي 108 هرتز را پشتيباني مي‌کند.
    اما در رابطه با شکل ظاهري i9 مي‌توان به اين نکات اشاره کرد که دکمه Power/hold که مربوط به روشن و خاموش کردن دستگاه است در سمت راست دستگاه قرار گرفته و دکمه ورود به منو نيز در بالاي آن تعبيه شده است. در سمت چپ دستگاه نيز دکمه Volume مربوط به کم و زياد کردن دستگاه ديده مي‌شود.
    از طرفي در پايين i9 و درکنار نام Cowon اسپيکر دستگاه و در زير آن‌ها، جک هدفون و شکاف USB قرار دارند. يکي از ويژگي‌ها و نکات قابل توجه در مورد طراحي i9 مربوط به قرارگيري علايم کنترل‌کننده در پايين صفحه‌نمايش دستگاه است که به‌صورت لمسي عمل مي‌کنند که از قابليت لمسي خازني در آن استفاده شده است.
    علايم کنترل کننده بالا و پايين رفتن منو همانند قرارگيري رابط‌هاي گرافيکي در منو به صورت مايل طراحي شده‌اند و شما با لمس کردن آن‌ها مي‌توانيد منوي خود را بالا و پايين ببريد.
    همچنين يکي از مشکلات عمده i9 نيز در اين قسمت شگفت‌انگيز قرار دارد. يکي از علايم کنترل‌کننده که در قسمت بالاي دستگاه قرار دارد به صورت علامت back و يا بازگشت به منوي قبلي طراحي شده در صورتي‌که اين علامت هميشه کار بازگشت را انجام نمي‌دهد و همين مساله مدتي زمان مي‌برد تا کاربر را به کارآيي مخصوص آن دکمه عادت دهد.
    نکته‌اي که در مورد اين علامت مطرح است، اين است که اين علامت جزو function keys و يا دکمه‌هاي چند کاربردي است. بدين منظور که کارآيي اين علامت براي هر فايل مخصوص به‌طور متفاوتي طراحي شده است به‌عنوان اگر شما وارد قسمت تنظيمات شويد با زدن اين دکمه به منوي قبلي باز خواهيد گشت اما در مورد برنامه‌هاي ديگر، داستان طور ديگري است.
    تصور کنيد اگر وارد برنامه ويديو و يا flash شويد و اين دکمه را بزنيد به فايل‌هاي مخصوص آن برنامه هدايت خواهد شد. اين مشکل با اندکي کار کردن با i9 و توسط کارآيي‌هاي آن راحت‌تر مي‌شود اما به هر حال وجود يک function key در يک پلير کوچک که در برنامه‌هاي مختلف کارآيي‌هاي متفاوتي نشان مي‌دهد، زياد خوشايند نيست.
    يکي ديگر از علايم که در پايين قرار گرفته علامت مربوط به play/stop است که کار کردن با آن نيز اندکي مشکل است. به‌عنوان نمونه اگر شما وارد قسمت راديو شويد ديگر نمي‌توانيد با فشردن اين دکمه صداي راديو را قطع کنيد بلکه بايد با فشردن دکمه m وارد منو شويد و مثلا با انتخاب برنامه موزيک، صداي راديو را قطع کنيد.
    به طور کلي کار‌کردن با علايم کنترلي لمسي i9 اندکي مشکل به نظر مي‌رسد و تسلط بر کارآيي‌هاي متفاوت آن‌ها اندکي زمان مي‌برد.
    نکته ديگر نيز اين است که تا چند ساعت اول که i9 را در دست مي‌گيريد احساس مي‌کنيد که صفحه‌نمايش آن نيز همانند علايم کنترل‌کننده پايين صفحه از نوع لمسي است و با چندين بار لمس کردن صفحه و به نتيجه نرسيدن متوجه خواهيد شد که بايد از علايم پايين صفحه براي عملکردهاي متفاوت بهره بگيريد اما در آخر به اين نتيجه مي‌رسيم که i9 براي استفاده روزمره يک پخش‌کننده نسبتا مناسب است و دليل عمده آن وجود صداي قوي و هدفون عالي و بدون نويز آن است يعني i9 مهم‌ترين ويژگي يک پخش‌کننده که کيفيت مناسب صدا است را داراست و بقيه موارد مربوط به ويژگي‌هايي است که نسبت به کيفيت پخش صدا در درجه دوم قرار مي‌گيرد.
    اما شايد ذکر اين نکته خالي از لطف نباشد که به بسته‌بندي هيجان‌انگيز اين پخش‌کننده نيز اشاره کنيم؛ جايي‌که شکل مخروطي آن هر کاربري را هيجان‌زده مي‌کند. اين بسته‌بندي که به گفته مسئولان سايت رسمي ‌اين شرکت با توجه به سوراخ‌هاي تعبيه شده در آن مي‌توان به‌عنوان گلدان نيز از آن استفاد کرد. از طرفي کاربردهاي متنوع اين جعبه همچون جامدادي جذابيت اين پخش‌کننده را دوچندان مي‌کند. در همين حال درب اين بسته‌بندي با چرخش در دو سوي مختلف قفل و باز مي‌شوند.
    i9 در دو رنگ سفيد و سياه و در3 مدل 4، 8 و 16 گيگابايتي عرضه مي‌شود همچنين i9 داراي 12ماه گارانتي است. اين مدل هنوز به‌صورت رسمي ‌وارد بازار نشده اما براساس اعلام مسوولان شرکت امرتات به‌عنوان نماينده رسمي پخش‌کننده‌هاي کوون مدل 4 گيگابايتي آن بازه قيمتي بين 120 تا 140 هزار تومان دارد.
    منبع: هفته نامه عصر ارتباط

12. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •