باید اول از توی inbox باز بشه
دوست عزیز منظورم اینه داخل کدوم یک از این پوشه هاست
private
resource
sys
system
در عکس برداری از گوشیهای 5 دیگر مثل 6220classic و n79 و n85 ، بهتر است و با n95 مساوی است.البته n96 رنگهای عکسها را یکم پر رنگتر و شادابتر نشان میدهد نسبت به n95 8gig
(کمی شبیه دوربینهای دیجیتال/ولی خوب بعضی ها شاید از اعمال تغییررنگ روی عکسها خوششان نیاید ولی به نظر من که قشنگتر می شود)
در ضمن عکسهای نمونه هر کدام را هم دارم که اگه خواستید میتونم آپلود کنم
در این که کیفیت صدای این گوشی چه در هدفون چه در بلندگو از بهترینهای نوکیاست ،شکی در آن نیست
(به دلیل DSP 24 بیتی جداگانه ای که برای پردازش صوت روی گوشی کار گذاشته اند و گوشی دامنه وسیعتری از صداها را می تواند پخش کند = اون چیزی که برای ما قابل لمس هست افزایش مقدار bass و tremble روی آهنگها هست.)
ولی مثل سایر گوشی های نوکیا هنگام خرید یک هندسفری چینی روی آن گذاشته اند که کیفیت آن قابل قبول است ولی اگر بخواهید میتوانید جداگانه یک هدست حرفه ای تهیه کنید و با آن موزیک گوش کنید که در آن موقع قطعا کیفیت صدای بسیار بالای این گوشی بیشتر خودنمایی خواهد کرد.![]()
دوست عزیز
اولا که مبارکه
دوما که بدون هرگز از خرید آن پشیمون نخواهی شد .من چیزی حدود یکسال بسیار تخصصی و موشکافانه بین گوشیهای ,n95 8gig , n85 , n82 وn96 و حتی سامسونگ inova تحقیق کردم و در نهایت n96را انتخاب کردم البته هزینه بیشتری هم باید پرداخت میکردم ولی الان هم خیلی راضیم به خصوص وقتی تلویزیون دیجیتال آن راه بیافتد که دیگه واقعا یه سر و گردن از بقیه جلوتر می افتد (حداقل جومونگ و فوتبالهای منچستر و بارسلونا و... را که می توان از همین صدا سیمای خودمون با کیفیت فوق العاده دیجیتالی دید و حتی ضبط کرد
)
در مورد کند بودن گوشی در ورژنهای 10 و 11 خیلی مشهود بود
ولی در ورژن 12 که گوشی خودم هم همین ورژن است برای من که اصلا تاحالا یک مورد هم هنگ یا کند شدن پیش نیامده .
در بعضی قسمتهای سنگینتر گوشی مثل گالری یا مسیج ،چند ثانیه ای طول میکشد که نسبت به گوشیهای دیگر بازهم کمی سریعتر است
اگر گوشی شما ورژن 12 باشد و هنگام باز کردن مسیج بیش از چند ثانیه که گفم طول بکشد ، این طبیعی نیست و خوب شاید به ترتیب با این کارها سریعتر شود : ریستارت کردن گوشی / یکبار فرمت کردن گوشی / آپدیت کردن به ورژن 20 که جدیدا اومده و ...
لطفا یکی بگه اگه بخوام یه عکس رو با کامپیوتر به اینباکس کپی کنم باید تو کدوم یک از این پوشه ها برم
private
resorsce
sys
system
برای اینکه دقیقا داخل inbox بریزی می تونی اول به طور معمولی روی گوشی بریزی و بعد با برنامه xplore آنهارا به داخل inbox کپی کنی
از طرفداران N96 دعوت میکنم که به این تاپیکی که لینکشو میذارم یه سری بزنید و نظر بدهید
و ببینید که چه طور این شخص مغرضانه ، در مقایسه ای که انجام داده تو سر گوشی N96 کوبیده
حتی قبل از اینکه مقایسه شروع شود گفته که از قبل معلومه که کفه ترازو ناجور به سمت سامسونگ سنگینی میکنه
من هم در پست 6# تا حدی که فرصت داشتم نکاتی را به این شخص گوشزد کردم شاید به اشتباهش پی ببرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باکامپیوتر میخوام مستقیم کپی کنم چون حجم فایل بزرگه و باx ploreنمیشه شما فقط بفرماید ادرس پوشه مربوط به اینباکس دقیقا کجاس مرسی
از داخل كامپوتر نميتونيد به اين پوشه دسترسي داشته باشيد. چون در داخل پوشه Private هست كه فقط با Xplore ميشه ديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)