کسی جواب منو نمیده؟
کسی جواب منو نمیده؟
رفیق شما مگه windows live نسب نکردی ...برای سیو باید این برنامه نسب باشه.
من این برنامه رو نصب کردم میخوام SIGN IN کنم این پیغام بالایی میاد حتی وقتی بازی میکنم و خارج میشم میرم توی منوی اصلی بازی پایین منو نوشته LIVE و اسمی که من باهاش SIGN IN شدم رو نوشته یعنی SIGN IN شدم ولی وقتی که برمیگردم بازم سیوهاش نیست
لینک دیگه ای نیست برا این کرک سومی که از رپیدشر نباشه اگه هست بزارین.
دوستان با کرک سومی که داده بودین مشکل سیو من حل شد ولی یه جا گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم اولای بازیه
اینجا باید چیکار کنم؟چیرو اسکن کنم؟![]()
سمت راست همون تصویری که گذاشتی عکس رئیس تیمارستان هست(همون که کچل هست وسط سرش)
برو روبروش وایسا x رو نگه دار
سلام
براي من وقتي ميخواد مرحله آخر نصب انجام بشه اين ارور رو ميده:
مشكل از كجاست؟
سيستم هم كافيه
سلام
من اون جايي كه جكر يه بمب به دو نفر وصل كرده گير كردم
بايد براي بالا و اون لوستر رو بندازي تا اون شيشه بشكنه و اونا رو آزاد كني
اين كار رو ميكنم يه ماموريت ميده ميگه برو دنبال نوشته هاي دكتر young ولي هرچي مي گردم نمي تونم اون رو پيدا كنم
بازي من براي شركت BOYSTEAMPC و 3 دي وي دي هستش
يه خواهش ديگه داشتم
اگه امكان داره لينك كرك سالم براي اين بازي رو بزاريد
اين مشكل شما به كرك مربوط نميشه.احتمالا يه اتاق رو چك نكردي.خارج از اون قسمتي كه پر كتابه و دو نفر بسته شده بودن.شما اثر انگشتdr.young رو پيدا كردي تو اتاقش؟؟در اتاقش تو اون هاليه كه دو اتاقك كوچيك داره كه يدونشون ليزر داره نميتوني وارد بشي..توي اتاق dr.young اثر انگشتش روي گاو صندوق هست بعد x رو بزن برو دنبال اثر انگشتش ميرسي به همون كتابخونه كه بودي تو يه قفسه نزديك اون دوتا مامور كه جوكر بسته بودشون يه كتاب زده بيرون.فرمول دكتر يانگ اون تو هستش.
در ضمن اگه كركي كه بچه ها گذاشتن رو دانلود نكردي تا حالا بهت پيشنهاد ميكنم اين كارو بكن چون حتما به يه باگ ميخوري و مجبوري اين همه راهو از اول بري.
براي من كه عمل كرد تونستم تمام دمو ها رو ببينم.
سلام
مثل اینکه بالاخره باید بیخیال پچ 1.1 بشم
حالا من کرک ریلودد رو دانلود کردم و ریختم البته هنوز اجراش نکردم
فقط میخواستم بدونم کلا باید بیخیال فیزیکس بشیم؟
نمیشه فعالش کرد؟ اگه میشه لطفا توضیح بدید
ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)