تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 413 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این ورژن 2011با اون ورژن2010فرق زیادی داره؟
    کلا ارزش داره دانلود و نصب کنم؟
    البته برای من آبدیتاش مهمه چون باید یه 80مگ دوباره دانلود کنم
    به صورت پیش فرض چند روز تریال داره؟

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

انتی ویروس چندان خوبی نیست
    شما بر اساس چه مدرکی همچین حرفی زدی ؟
    نورتون همیشه تو تست ها جزو رده های بالای جدول بوده وهست

1. خیلی از برنامه ها و فایلها رو به عنوان ویروس یا فایل مخرب شناسایی و پاک میکنه!
    شما وقتی میگید خیلی برنامه ها رو ویروس میشناسه ، فکر میکنم 70% پروگرام های نت رو تحت شعاع قرار میده
    در صورتی که هیچ برنامه ای رو ویورس یا مخرب نمیشناسه مگر کرک و پچ ؟
    که اون هم برمیگرده به مشکل من و شما که میخوام غیر قانونی از نرمافزار ها استفاده کنیم
    که البته پچ ویروسی هم کم نیست و در ضمن قرنطینه هم برای همین جور موقع هاست

2. تحت هر شرایطی آپدیتهای سنگین و تموم نشدنیش اعصاب خورد میکنه
    نورتون فقط برای اولین بار که نصب میشه حدود 60 تا 70 مگ اپدیت میشه
    بعد از اون روزی حدود 1مگ کمتر بیشتر اپدیت میشه ، که برای اپ تودیت بودن هر ویروس کش قدرتمندی لازمه
    اکه البته همون طور که دوتان قبلا هم اشاره کردند میتونید اپدیت های ضروری رو فقط بگیرید
    حالا این اپدیت های سنگین و تمام نشدنی ور شما از کجا اوردید من نمیدونم فکر کنم روی 500 مگ منظورتون بود
    3. حتی با غیر فعال کردن گزینه اسکن سایلنت (اگه اشتباه نکنم تو 2010 یه همچین اسمی داشت) چند دقیقه با موس و کیبرد کاری نداشته باشین، فعال میشه و بابای سیستم رو در می آره حتی اگه سیستم رو تازه کامل اسکن کرده باشه و حتی اگه یه برنامه در حال انجام کاری باشه (کپچر کردن یا تسک مشابه)
    نورتون2010 و 2011 یکی از سبک ترین انتی ویروس هاست ، برعکس دیگر رقبا مثل کسپر 2011 که طرفداران پرو پا قرص کسپر هم این موضوع رو تایید میکنند ، در ضمن silent mode هم برای1 روز غیر فعال میمونه نه چند دقیقه و فقط 2% cpu
    میکشه( amd 4800 core 2)
    من فکر میکنم به همچی مشکوکه مثل آدمهای سادیسمی به همچی شک داره آخه مگه هارد بعد از اسکن کلی ویروس می سازه؟ که نیاز به اسکن سایلنت داره!
    این تکنولورزی silent mode که جدیدا بین انتی ویروسها رایج شده مختص نورتون نیست و در ضمن علتش هم واضحه
    اگر شما مخربی به سیستمتون وارد شه که در باگ ویروس نورتون نباشه و توسط سونار هم شناسایی نشه
    اون وقت با اپدیت های جدید که مخرب شناساییو ارسال شد در کمترین زمان توسط silent mode
    از خرابکاری بیشتر جلو گیری میشه
    Last edited by mohsen_1363; 07-09-2010 at 00:09.

3. 4 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

انتی ویروس چندان خوبی نیست
    1. خیلی از برنامه ها و فایلها رو به عنوان ویروس یا فایل مخرب شناسایی و پاک میکنه!
    2. تحت هر شرایطی آپدیتهای سنگین و تموم نشدنیش اعصاب خورد میکنه
    3. حتی با غیر فعال کردن گزینه اسکن سایلنت (اگه اشتباه نکنم تو 2010 یه همچین اسمی داشت) چند دقیقه با موس و کیبرد کاری نداشته باشین، فعال میشه و بابای سیستم رو در می آره حتی اگه سیستم رو تازه کامل اسکن کرده باشه و حتی اگه یه برنامه در حال انجام کاری باشه (کپچر کردن یا تسک مشابه)
    من فکر میکنم به همچی مشکوکه مثل آدمهای سادیسمی به همچی شک داره آخه مگه هارد بعد از اسکن کلی ویروس می سازه؟ که نیاز به اسکن سایلنت داره!
    1-اکثر آنتی ویروسها همینطور هستن.آمار False Positive ها رو تو تاپیک مقایسه آنتی ویروسها بررسی کنید.
    2-آپدیتهای سنگین هم همونطور که دوستان اشاره کردن مربوط به دفعه اول میشه.
    3-باید از قسمت تنظیمات گزینه Idle Time Optimizer رو غیرفعال کنید.

شما در مورد تنظیمات نورتون تو همین تاپیک جستجو کنید....
    نتایج آزمایش آنتی ویروسها رو هم تو تاپیک مقایسه آنتی ویروسها مطالعه کنید.
    اونوقت دید تازه ای پیدا میکنید!

5. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

این ورژن 2011با اون ورژن2010فرق زیادی داره؟
    کلا ارزش داره دانلود و نصب کنم؟
    البته برای من آبدیتاش مهمه چون باید یه 80مگ دوباره دانلود کنم
    به صورت پیش فرض چند روز تریال داره؟
    یقینا 2011 از 2010 خیلی قدرتمند تره مخصوصا تست رفتار شناسی که به وضوح قابل لمسه همچنن سرعت اسکن
    ولی تریال 15 روز ه داره بهتره فعلا صبر کنی تا سریال یا احتمالا تریال ریستش منشر شه

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من نمیدونم ولی احساس میکنم که کامپیوترم ویروسیه چون رفتار غیر عادی داره الان
    نمیدونم شاید چون نورتون قدرتش کمه
    خوب
    اینو تو سایت پی سی دی دیدم:
    تو پست بعدیم میزارم متن کامل رو

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

دانلود نسخه نهایی Norton Antivirus 2011 Final, Norton Internet Security 2011 Fina

آنتی ویروس Norton ساخت کمپانی بزرگ Symantec کشور آمریکا میباشد و قادر است تا از ورود هرگونه بد افزارها که از راه های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده ی آنها اقدام به حذف آنها نماید. این آنتی ویروس جز 5 آنتی ویروس برتر جهان به شمار میرود و رغیب اصلی آنتی ویروسهایی همچون نود32 و کاسپرسکای میباشد. شما با داشتن این نرم افزار دیگر به هیج وجه نگران آلوده شدن سیستم خود نخواهید بود زیرا می توانید با کمک آن تمامی درایوهای سیستم خود را اسکن نموده تا در صورت وجود عوامل مخرب اقدام به پاکسازی آنها نمایید. همچنین این نرم افزار خود به صورت خودکار عمل اسکن را انجام می دهد در واقع اگر یک حافظه ی خارجی مانند فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم اتصال یابد نرم افزار آن را آنالیز نموده و در صورت مشاهده ی عوامل مخرب اقدام به حذف آنها می نماید. نکته ی دیگری که در نسخه ی جدید این نرم افزار به چشم میخورد استفاده ی بهینه از پردازنده سیستم و رم می باشد که در مقایسه با نسخه های قبلی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است زیرا اکثر کاربران همیشه از کند شدن سیستم خود پس از نصب این آنتی ویروس شکایت داشتند که در این نسخه این مشکل تا حد قابل قبولی بر طرف شده است.
    همچنین شما می توانید برای معرفی ویروسهای جدید به نرم افزار آن را از طریق اینترنت آپدیت کنید تا با مراجعه به شرکت سازنده ی خود ویروسهای جدید به آن معرفی گردد و در صورتی که با این ویروسها مواجه شد اقدام به حذف و پاکسازی آنها نماید. علاوه بر این به همراه اين بسته ی امنیتی برنامه ي کوچکی قرار داده شده است که وظیفه ی آن Trial نگه داشتن نرم افزار به صورت دائمی است زیرا برای داشتن نسخه ی کامل و اصلی این نرم افزار می بایست آن را از شرکت سازنده آن با قیمتی بسیار بالا خریداری نمایید که این امکان برای همه وجود ندارد در نتیجه بهتر است از نسخه محدود آن استفاده شود البته Trial بودن آن بدین معنی نیست که نرم افزار وظایف خود را به طور کامل انجام نمی دهد بلکه محدودیت آن تنها به غیر فعال شدن نرم افزار بعد از زمان مشخص مربوط است که شما با استفاده از این برنامه ی کوچک می توانید آن را برای همیشه درحالت Trial نگه دارید تا هرگز غیر فعال نشود در واقع در حالت عادی و در هر 24 ساعت 1 روز از زمان غیر فعال شدن نرم افزار کم شود اما با کمک این برنامه هر بار که سیستم را خاموش و روشن میکنید زمان Trial نرم افزار به صفر بر میگرداند که در اینصورت نرم افزار برای همیشه در همین حالت باقی خواهد ماند و تمام کارهای خود را به طور دقیق و کامل انجام می دهد.

برخی از ویژگی های این نرم افزار:
    - محافظت کامل از سیستم در مقابل نفوذ عوامل مخرب.
    - امکان آنالیز و اسکن دقیق هارد برای یافتن بد افزارها.
    - پاکسازی خودکار عوامل مخرب در صورت مشاهده آنها.
    - داشتن سرعت مناسب رایانه پس از نصب نرم افزار.
    - جلوگیری از نفوذ ویروسهایی که از اینترنت قصد ورود به سیستم را دارند.
    - امکان ویروس کشی حافظه های خارجی مانند فلش مموری.
    - امکان آپدیت نرم افزار جهت معرفی بد افزارهای جدید به آن.
    - استفاده ی ناچیز از پردازنده و رم سیستم.
    - امکان قرنطینه نمودن فایلهای مشکوک.
    - داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
    - سازگار با ويندوز هاي مختلف.
    - داشتن حجم مناسب.
    - کاربرد آسان.
    - و ...

نسخه Internet Security علاوه بر داشتن ویژگی های نسخه Antivirus یک فایروال قدرتمندی نیز دارد که شما را در اینترنت از -- شدن و نفوذ جاسوس ها جلوگیری می کند.

دانلود norton antivirus 2011

دانلود Norton AntiVirus 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران فاقد اینترنت) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رمز:
    کد:
    دانلود Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران دارای ارتباط اینترنت) :

کد:
    رمز:
    کد:
    اینم کرک

کد:

البته من این کرکو تست نکدم برای منم عجیبه ولی گفتم اینجا بزارم دوستان یه استفاده ای بکنن

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------

دانلود نسخه نهایی Norton Antivirus 2011 Final, Norton Internet Security 2011 Fina

آنتی ویروس Norton ساخت کمپانی بزرگ Symantec کشور آمریکا میباشد و قادر است تا از ورود هرگونه بد افزارها که از راه های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده ی آنها اقدام به حذف آنها نماید. این آنتی ویروس جز 5 آنتی ویروس برتر جهان به شمار میرود و رغیب اصلی آنتی ویروسهایی همچون نود32 و کاسپرسکای میباشد. شما با داشتن این نرم افزار دیگر به هیج وجه نگران آلوده شدن سیستم خود نخواهید بود زیرا می توانید با کمک آن تمامی درایوهای سیستم خود را اسکن نموده تا در صورت وجود عوامل مخرب اقدام به پاکسازی آنها نمایید. همچنین این نرم افزار خود به صورت خودکار عمل اسکن را انجام می دهد در واقع اگر یک حافظه ی خارجی مانند فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم اتصال یابد نرم افزار آن را آنالیز نموده و در صورت مشاهده ی عوامل مخرب اقدام به حذف آنها می نماید. نکته ی دیگری که در نسخه ی جدید این نرم افزار به چشم میخورد استفاده ی بهینه از پردازنده سیستم و رم می باشد که در مقایسه با نسخه های قبلی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است زیرا اکثر کاربران همیشه از کند شدن سیستم خود پس از نصب این آنتی ویروس شکایت داشتند که در این نسخه این مشکل تا حد قابل قبولی بر طرف شده است.
    همچنین شما می توانید برای معرفی ویروسهای جدید به نرم افزار آن را از طریق اینترنت آپدیت کنید تا با مراجعه به شرکت سازنده ی خود ویروسهای جدید به آن معرفی گردد و در صورتی که با این ویروسها مواجه شد اقدام به حذف و پاکسازی آنها نماید. علاوه بر این به همراه اين بسته ی امنیتی برنامه ي کوچکی قرار داده شده است که وظیفه ی آن Trial نگه داشتن نرم افزار به صورت دائمی است زیرا برای داشتن نسخه ی کامل و اصلی این نرم افزار می بایست آن را از شرکت سازنده آن با قیمتی بسیار بالا خریداری نمایید که این امکان برای همه وجود ندارد در نتیجه بهتر است از نسخه محدود آن استفاده شود البته Trial بودن آن بدین معنی نیست که نرم افزار وظایف خود را به طور کامل انجام نمی دهد بلکه محدودیت آن تنها به غیر فعال شدن نرم افزار بعد از زمان مشخص مربوط است که شما با استفاده از این برنامه ی کوچک می توانید آن را برای همیشه درحالت Trial نگه دارید تا هرگز غیر فعال نشود در واقع در حالت عادی و در هر 24 ساعت 1 روز از زمان غیر فعال شدن نرم افزار کم شود اما با کمک این برنامه هر بار که سیستم را خاموش و روشن میکنید زمان Trial نرم افزار به صفر بر میگرداند که در اینصورت نرم افزار برای همیشه در همین حالت باقی خواهد ماند و تمام کارهای خود را به طور دقیق و کامل انجام می دهد.

برخی از ویژگی های این نرم افزار:
    - محافظت کامل از سیستم در مقابل نفوذ عوامل مخرب.
    - امکان آنالیز و اسکن دقیق هارد برای یافتن بد افزارها.
    - پاکسازی خودکار عوامل مخرب در صورت مشاهده آنها.
    - داشتن سرعت مناسب رایانه پس از نصب نرم افزار.
    - جلوگیری از نفوذ ویروسهایی که از اینترنت قصد ورود به سیستم را دارند.
    - امکان ویروس کشی حافظه های خارجی مانند فلش مموری.
    - امکان آپدیت نرم افزار جهت معرفی بد افزارهای جدید به آن.
    - استفاده ی ناچیز از پردازنده و رم سیستم.
    - امکان قرنطینه نمودن فایلهای مشکوک.
    - داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
    - سازگار با ويندوز هاي مختلف.
    - داشتن حجم مناسب.
    - کاربرد آسان.
    - و ...

نسخه Internet Security علاوه بر داشتن ویژگی های نسخه Antivirus یک فایروال قدرتمندی نیز دارد که شما را در اینترنت از -- شدن و نفوذ جاسوس ها جلوگیری می کند.

دانلود norton antivirus 2011

دانلود Norton AntiVirus 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران فاقد اینترنت) :
    کد:
    رمز:
    کد:
    دانلود Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران دارای ارتباط اینترنت) :

کد:
    رمز:
    کد:
    اینم کرک

کد:

البته من این کرکو تست نکدم برای منم عجیبه ولی گفتم اینجا بزارم دوستان یه استفاده ای بکنن

8. 2 کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

تست شد ، nis منهدم کرد

10. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش انتی ویروسم رو افلاین اپدیت کردم(فایلای اپدیت رو گرفتم) و اپدیت هم شد امروز اومدم اپدیتش کنم حجم اپدیتش بود 13MB بعد اپدیت رو دانلود کردم ولی بغل Process Update ضرب در اومد و نوشت که اپدیت کامل نشد اومدم دوباره اپدیت کنم یهو حجمش شد اینقدر:
    کسی میدونه مشکل چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش انتی ویروسم رو افلاین اپدیت کردم(فایلای اپدیت رو گرفتم) و اپدیت هم شد امروز اومدم اپدیتش کنم حجم اپدیتش بود 13MB بعد اپدیت رو دانلود کردم ولی بغل Process Update ضرب در اومد و نوشت که اپدیت کامل نشد اومدم دوباره اپدیت کنم یهو حجمش شد اینقدر:
    کسی میدونه مشکل چیه؟

شما اگر میخوای افلاین اپدیت کنی فایل اپدیت رو از خود سایت سیماتک بگیر نه جای دیگه
    و به روش های که دوستان توضیح دادن این کار رو انجام بده
    اگر نمیدونی از کجای ست سیماتک بگو تا بزارمش.

13. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

این سریال دیروز هست: 7/9

می تونید تست کنید.

JWPDGWRCWYK6MPM7PG8YJ9467

15. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

این سریال دیروز هست: 7/9

می تونید تست کنید.

JWPDGWRCWYK6MPM7PG8YJ9467
    کی رو قبول نکرد

17. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •