اينو راست ميگي! به چشم درونخودم اينو مشاهده كردم و كلي هم ضايع شدم...79 دوستم زير 2 دقيقه وصل شد اما 95 من حدوداي 10 دقيقه طولش داد...
![]()
اينو راست ميگي! به چشم درونخودم اينو مشاهده كردم و كلي هم ضايع شدم...79 دوستم زير 2 دقيقه وصل شد اما 95 من حدوداي 10 دقيقه طولش داد...
![]()
لطفا یه عکس هم از بغلش بذارید
آقا ايولبا سلام به دوستان
آقا وقتي گوشيم ميره رو پاور سيو صفحه خاموش ميشه!!!!![]()
![]()
در صورتي كه ان86 و ان82 رو كه ديدم صفحشون خاموش نميشه!!!!![]()
![]()
به تمام تايمرهاي مرتبط هم دست زدم! درست نشد!
گوشيم هم آپديته
كسي ميتونه كمكم بكنه؟دم همه گرم
فكر نميكردم اينقدر جواب بدين...
بازم ممنون
خب براي من هم همينطوره ...
پاور سيو رو غير فعال کردي درست نشد ؟
و اما سوال من :
وقتي شماره گيري مي کنم ، شماره هايي که تو اون صفحه سفيد مياد خيلي بزرگه و وقتي تعداد شماره ها زياد باشه تو دو خط نوشته ميشه و شماره ها قاطي پاطي ميشه ... راهي هست که فقط سايز اين شماره ها رو کم کرد طوري که سايز فونتهاي منوي گوشي تغيير نکنه ؟
فکر نکنم ... کل فونت ها تغییر می کنه !وقتي شماره گيري مي کنم ، شماره هايي که تو اون صفحه سفيد مياد خيلي بزرگه و وقتي تعداد شماره ها زياد باشه تو دو خط نوشته ميشه و شماره ها قاطي پاطي ميشه ... راهي هست که فقط سايز اين شماره ها رو کم کرد طوري که سايز فونتهاي منوي گوشي تغيير نکنه ؟
توی گوشی من که سایز فونتها هیچ تغییری نمیکند. فقط شماره ها تو دو خط نوشته ميشه و شماره ها قاطي پاطي ميشه.فونتهاي منوي گوشي هم تغيير نمیکنه.
سلام
گوشی من نمی تونه از گوشی های سونی اریکسون با بلو توث عکس دریافت کنه
وقتی اون گوشی عکس رو میفرسته من هم accept می کنم اما فایل دریافت نمیشه رو گوشی اون می نویسه در حال انتظار برای پذیرش مورد توسط دستگاه دیگر گوشی منم که هیچی وقتی می خوام بلوتوث رو خاموش کنم میگه بلوتوث با یه دستگاه دیگه در ارتباطه ( در واقع همون که ازش در حال دریافت عکسم )
مشکل چیه ؟
فقط هم با سونی اریکسون این مشکل رو دارم اونم واسه عکس ( حدود یک ماه پیش هم این سوال رو تو همین تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد)
سلام به دوست عزيزسلام
گوشی من نمی تونه از گوشی های سونی اریکسون با بلو توث عکس دریافت کنه
وقتی اون گوشی عکس رو میفرسته من هم accept می کنم اما فایل دریافت نمیشه رو گوشی اون می نویسه در حال انتظار برای پذیرش مورد توسط دستگاه دیگر گوشی منم که هیچی وقتی می خوام بلوتوث رو خاموش کنم میگه بلوتوث با یه دستگاه دیگه در ارتباطه ( در واقع همون که ازش در حال دریافت عکسم )
مشکل چیه ؟
فقط هم با سونی اریکسون این مشکل رو دارم اونم واسه عکس ( حدود یک ماه پیش هم این سوال رو تو همین تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد)
پيشنهاد من اينه كه يه بار گوشيتو با كد ستاره مربع 7370 مربع ريست كني! البته تمام برنامه هاي و اس ها و دفترچه تلفن روي گوشيت ميپره!
بچه ها گوشیه من n97 هستش
ورژن 27
روش هلوکس واسه هک نصب میشه؟
دوستان تا حالا كسي 79 رو هك كرده خواهشن كمك كنيد
حيف اين گوشي نيست كه هك نشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)