من از KIS استفاده می کنم. دقیقا میشه بگید که چکار کنم؟
من از KIS استفاده می کنم. دقیقا میشه بگید که چکار کنم؟
درست شد
اما شبها که ترافیک رایگانه و میذارم برای دانلود اگه نت قطع بشه باز هم اتوماتیک وصل میشه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
این مربوط میشه به تنظیم کانکشنتون.
باید تیک Redial when connection dropped فعال باشه و تعداد تلاش برای کانکت شدن دوباره هم 999 باشه تا وقتی قطع شد تا صبح تلاش می کنه تا دوباره وصل شه![]()
بیشتر از 99 نمیشه
من از بوتوب وقتي دان مكنم mkplayer فقط صداداره نه تصوير جرا؟سپاس
بستگی به این داره که با چی دان میکنی ؟ چجوری ؟ با چه فرمتی ؟
وارد Settings شده ، گزینه Firewall رو انتخاب کنید، وارد Settings این بخش شده و درApplication rules برنامه KM رو بیابید... دکمه Edit رو بزنید، به تب Network rules رفته و دکمه Add رو بزنید.
در بخش Action گزینه بلاک، در کلید کنار بخش Name گزینه Web-Browsing و OK کردن پنجره های باز.
در صورت مشکل و نیاز به راهنمایی بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت رو در مرحله بعد، برای تغییر تصویر صفحه پیش نمایش KM (لوگو) ذکر کردم، که به صورتی که دوست دارید قرار بدید ، کلید Ctrl+Alt+L رو بزنید، Logo Manager باز میشه و تصویر دلخواه رو بهش معرفی کنید...
من وقتی ار youtube دانلود می کنم فیلمی ویدیویی چیزی تو km نشون نمیده
مشکل از کجاست؟
برای منم خیلی وقته اینجوری شده..فایل با idm دانلود میشه ولی پخش نمیشه
دوستان من الان امتحان کردم و در پخش چه flv و چه mp4 دانلودی از سایت یوتیوب با KM مشکلی نبود...
فایلهای دانلودی از یوتیوب هم از استاندارد فرمتهاشون پیروی میکنند و اگر برفرض شما با mp4 روی سیستمتون مشکلی ندارید این فایلها هم پخش میشوند.
این فایلها که پخش نمیشوند با پلیرهای دیگه هم پخش نمیشوند یا فقط با KM ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)