یک سوال داشتم:
در art money proچه گونه پول بازی را ه=ک کنم؟
اموزش بدید!
یک سوال داشتم:
در art money proچه گونه پول بازی را ه=ک کنم؟
اموزش بدید!
مثل بقیه ی بازیها. اول مقدار پول رو بده. بعد یه کم پول خرج کن. مقدار پول بعد از خرج شدن رو بده. بعد هم مقدار آدرس رو بکن 99999999999999.
تو فیفا 11 میخوام قدرت بازیکن و زیاد کنم ولی آرت مانی و Cheat Engine نمتونه متغیر و پیدا کنه چی کار کنم؟
Art moneyبهتره یا art money proچرا وقتی بازی ه،ک می کنم بازی خراب می شه
خوب Pro فک کنم بهتر باشه / چجوری بازی خراب میشه ؟ کدوم بازی ؟ خوب حتما یه متغیر که نباید تعقیر بدی رو تعقیر میدی دیگه !Art moneyبهتره یا art money proچرا وقتی بازی ه،ک می کنم بازی خراب می شه
فیفا رو امتحان نکردم ولی اگه متغیر رو توی بازی نشون میده که یکی کمترشو سرچ کن ببین به نتیجه میرسی ؟ اگ هم نرسیدی مثلا متغیر حدود 70 تا 80 بسرج !تو فیفا 11 میخوام قدرت بازیکن و زیاد کنم ولی آرت مانی و Cheat Engine نمتونه متغیر و پیدا کنه چی کار کنم؟
Last edited by Reza Azimy_RW; 07-01-2011 at 22:29.
سلام دوستان من آموزشهای شما را دنبال میکنم اما هرچه کردم نتونستم بازی
down of war2 choas rising
را -- کنم لطفا کمکم کنید
من یک سوال دارم که شاید همه ی شما با اون برخورد کردینبعضی بازی ها هستن که بعد از هر بار h a ck کردنش (وقتی که بازی رو قعط میکنی یا تو بازی میمیری و... ) آدرس بایت ها عوض میشه
برای این بازی ها چه کار باید کنیم حتی ترینر هم نمیشه براش بسازی راهنمایی کنید لطفا
و 1 سوال دیگه این که بازی های آنلاین ویا بازی های غیر آنلاینی که ضد ه +ک دارن رو چجوری میشه h a ck کرد من هر نرم افزاری رو که به کار میگیرم (cheat engine art money mm ----...) بلا فاصله بعد از این که میخوام جستجو در بازی رو شروع کنم بازی به طور خود کار بسته میشه (قعط میشه )چکار کنم لطفا راه نمایی کنید .
منتظرم ها
باتشکر
امید وارم امتحانا رو خوب پشت سر گذاشته باشینالبته فقط امیدوارم
![]()
Last edited by alidanger_202; 23-01-2011 at 22:23.
يه سوال داشتم نميدونم كجا بپرسم فك كنم اينجا مناسبه؟ آيا راهي هست كه زيرنويس بازي ها فارسي شه ؟
دوستان سلام.
محتویات داخلیش عکس زیر هست:با حجم 980 مگ.
باید کپی بشه توی پوشه نصب شده بازی .
بازی با HlExec2.bat بالا میاد.
در اصل همون STRIKE هستش اما عکس و اهنگ اضافه ش کردن.
دوستان ببخشيد که در مورد يک بازيه قديمي بحثي رو مطرح ميکنم. لطفاً اگه ميتونين کمک کنين.
تو اين بازي وقتي تکنولوژي پيشرفت ميکنه و ميتونيم موشک اتمي بسازيم و استفاده کنيم؛ براي پرتاب موشک از نظر تعداد محدوديت داريم ( يعني بازي مثلاً بيشتر از 13 بمب اتمي نميزاره پرتاب کنيم و بعد از آخرين موشک بازي رو تموم ميکنه!
آيا راهي سراغ دارين که بشه اين مسئله رو حل کرد و تو پرتاب موشک اتمي با محدوديتي مواجه نشيم؟
اگه تراينري هم براي اين مسئله سراغ دارين لطفاً لينک بذارين چون تو تراينرهاي معموليش که من چيزي نديدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)