سلام
خسته نباشید. ببخشین که مزاحمتون میشم. راستش کمک میخواستم. در واقع من یه دستگاه میخوام که تو کارای تحصیلی و تحقیقاتیم کمکم کنه. بیشتر lecture کار دارم. یعنی میخوام دستگاهم خوب ضبط کنه. گاهی فاصله هم ممکنه زیاد باشه. در ضمن چون ازش برا review کردن هم میخوام استفاده کنم باید بتونه سرعت پخش رو هم تغییر بده (در حین پخش) که البته step داشته باشه و spanی تا حدود دوبرابر سرعت اصلی رو هم پوشش بده. ترجیحاً اگه بتونه کندتر هم پخش کنه خوبه. یه مورد samsung u2 که تست کردم تا 1.3 برابر بیشتر سرعت رو زیاد نمیکرد ضمن اینکه کیفیت صدا خیلی با windows media player که رو کامپیوترم تند میکردم تفاوت داشت و انگار دور تند media player بیشتر مفهوم بود. انتظار دارم تو play mode تو شرایط speed control در حد همون media player باشه. (ضمن اینکه اون u2 تو ضبطش انگار یه جور نویز داخلی هم میداد و کیفیت ضبطش واقعاً مأیوس کننده بود، البته مدلی هم داشت که معروف به خبرنگاری بود که اون شاید اینطور نباشه ولی اونم تا 1.3 بالا میرفت سرعتش). در ضمن چون از جاهای مختلف و از دست دوستام که طبیعتاً دستگاههای مختلفی داشتن فایل دستم میرسه، ساپورت کردن انواع فرمتهای صوتی بخصوص wav (pcm,adpcm,msadpcm , ...) , mp3, wma برا پخش برام مهمه. البته اگه قابلیتهای دیگهای مثل پخش فرمتهای تصویری مختلف داشته باشه هم شاید قابل استفاده باشه. ولی عمده چیزایی که میخوام هموناست که البته کیفیت پخش هم به لحاظ تشخیص راحت صدا و آزار ندیدن گوش هم خیلی مهمه. در ضمن راحتی کار، اطمینان و طول عمر معمول زیاد هم مهم هستن. فراموش نشه که فقط نمیخوام با ویندوز راحت کار کنم بلکه با لینوکس هم میخوام راحت کار کنم. سایزش هم هر چی کوچیکتر بهتر و البته قیمت هم هر چی کمتر بهتر. حداکثر هم سعی میکنم تا ۲۰۰ هزار تومن بیشتر برام در نیاد. در ضمن شهرستان هستم و تهران بیا هم نیستم!
شرمنده که زیاد مزاحم شدم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.