تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 198 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشكل از ترينري بود كه داشتم باهاش بازي رو اجرا ميكردم
    من پیشنهاد می کنم به هیچ وجه بازیهای این سبکو با کدهای تقلب و ترینر و از این چیزا نرید.جذابیت بازی با این کار خیلی کم میشه.شما راحت میتونه در حین بازی درجه سختی بازیو تغییر بدی.به هیچ وجه اگر تازه این سبکو میرید این بازیو روی نرمال بازی نکنید.

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینجا کسی چون رنکینگ من پایینه جواب منو نمی ده؟چقدر رنکینگ برای دوستان مهمه!!!

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وقتي چيزي ميخرم و ميخوام براش استفاده كنم(مثلا زره آهني يا تبر استيل) نميشه استفاده كرد و از سپر ها هم نميتونم استفاده كنم.چرا؟
    هیچکدوم؟! اکثر وسایل, یکسری پیش نیازهایی دارند, ولی اگه از هیچکدوم نمی تونید استفاده کنید...!!!
    يه جاهايي پايين بازي هستند مال جادو هاشون هست
    اونجا من فقط تو آيكون دارم كه ميتونم ازشون استفاده كنم،چيجوري ميتونم اون جادو هارو بيشتر كنم؟
    میتونید مواردی که امکانش هست رو از بخش های مختلف ("اسکیل", "اسپل" و ایتم ) با "درگ" کردن به اونجا منتقل کنید

5. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم کمک کنید دوستان. من یه اشتباهی کردم این منشیه برادر جنیتیوی رو خارج از داستان به خاطر نداشتن مهارت در زبان کشتم حالا واسم دردسر درست کرده الان یک هفته ای هست کاملا گیر کردم.آخرین ردی که از برادر گرفتم این بود که اون یارو کافه داره تو اونجایی که سوار قایق می شیم می ریم سمت lake calenhad docks
    بهم میگه چند نفر داشتن یواشکی راجب برادر صحبت می کردن و ... تو ماموریتش که در قسمت the urn of sacred ashes
    هست اسمش find the urn (survive have )
    :the innkeeper of the spoiled princes...)
    the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start...
    (survive have):you activities have angreed the villager of haven, who have attacked you defend yourself and get to the bottom of all of this.
    از طرفی در ماموریت بلایت:
    the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start
    که آرل هم بی هوش افتاده و من در ظاهر تمام سرزمین هارو رفتم و همرو متحد کردم!!! آرل هم بی هوش جلوم افتاده...
    واقعا ببخشید که پستم طولانی شد...
    دوست عزیز من یا پست شما رو ندیدم یا اگر دیدم یادم رفته جواب بدم وگرنه من کاری به چیزای دیگه ندارم و حتما کمکتون می کردم
    شما مشکلی نداره که منشی اونو کشتید.الان شما باید ماموریت urn of sacred ashes رو برید.برای این ماموریت شما الان باید به دهکده ای که اسمش فکر کنم Haven بود و تقریبا در گوشه سمت چپ نقشه اصلی هستش برید.اون جا برید دیگه خودتون می فهمید باید چی کار کنید.

7. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما مشکلی نداره که منشی اونو کشتید.الان شما باید ماموریت urn of sacred ashes رو برید.برای این ماموریت شما الان باید به دهکده ای که اسمش فکر کنم Haven بود و تقریبا در گوشه سمت چپ نقشه اصلی هستش برید.اون جا برید دیگه خودتون می فهمید باید چی کار کنید.
    مرسی وحیدجان.ولی من این را برات توضیح ندادم که من همه ی آدمای دهکده Haven رو کشتم و حالا هیچکسی اونجا نیست.ماموریتام همونایی هست که تو پستای قبلی براتون توضیح دادم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی وحیدجان.ولی من این را برات توضیح ندادم که من همه ی آدمای دهکده Haven رو کشتم و حالا هیچکسی اونجا نیست.ماموریتام همونایی هست که تو پستای قبلی براتون توضیح دادم
    دوست عزیز این ماموریت در اصل برای معالجه erl eamon هستش و جزو ماموریتهای اصلی هستش.شما این ماموریت طولانی رو بری خودت می فهمی.در دهکده haven توی یه جایی که فکر کنم معبد بودش بری با چند نفر مبارزه می کنی و اونجا برادر جنیتیوی رو پیدا می کنی و اون یه راهی نشونت میده و شما اون جا ماموریت رو ادامه میدی...
    راستی در این ماموریت چند تا انتخاب مهم وجود داره حتما صفحه های قبلی این تاپیک رو مطالعه کن.مخصوصا کشتن high dragon خیلی مهمه.بعد شما تا این جا بازی 92 ساعت داری میری مگه چی کار کردی که هنوز نصف بازیو نرفتی این قدر طول کشیده؟

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز این ماموریت در اصل برای معالجه erl eamon هستش و جزو ماموریتهای اصلی هستش.شما این ماموریت طولانی رو بری خودت می فهمی.در دهکده haven توی یه جایی که فکر کنم معبد بودش بری با چند نفر مبارزه می کنی و اونجا برادر جنیتیوی رو پیدا می کنی و اون یه راهی نشونت میده و شما اون جا ماموریت رو ادامه میدی...
    راستی در این ماموریت چند تا انتخاب مهم وجود داره حتما صفحه های قبلی این تاپیک رو مطالعه کن.مخصوصا کشتن high dragon خیلی مهمه.بعد شما تا این جا بازی 92 ساعت داری میری مگه چی کار کردی که هنوز نصف بازیو نرفتی این قدر طول کشیده؟
    من خیلی از ماموریت های فرعی رو هم انجام دادم و تقریبا از روز اولی که بازی آمد از صفحه 24 یا 25 این تاپیک من کم و بیش پیگیری کردم و همین کار باعث شد که پیشرفت کنم وگرنه زبانم کم می اورد من در حال حاضر تمام جاهایی که در نقشه وجود داره رفتم و همرو متحد کردم اما به خاطر اینکه در دهکده haven و در همون معبدی که شما میگید قبلا رفته بودم و همه ی آدم های اونجارو کشتم اما برادر پیدا نمی شه نمیدونم والا از یه طرف نزدیک ترین سیو بازیم واسه ساعت 50 تایم پلید هست الان اونو شروع کردم دوباره دارم میرمالبته همونطوری که خودتم همیشه می گی انقدر بازی عالی هست که ارزش چندین بار رفتن رو داره
    فکر کنم این قضیه رو اگه به بایوویر گزارش کنم بهم جایزه بدن به خاطر این باگ بازیشون(البته به شوخی گفتم وحید جان)

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در همون معبدی که شما میگید قبلا رفته بودم و همه ی آدم های اونجارو کشتم اما برادر پیدا نمی شه
    میخواید بگید اونجا, در/در مخفی وجود نداره؟!

13. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armitam2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض كمك كمك كمك

من در يك جايي گير كردم
    جاش يه جايي بود كه رسيدم به چند تا كه اسمشون گرگ بود و حرف ميزدند و بعد منو بردند جايه يك زن كه تقريبا برهنه بود و بعدش رفتم يه جاي ديگه كه يك مرد بود كه جادوگر بود و اونو بردم پيش اون زنه كه برهنه بود
    بعدش جنگ در برگرفت و اون زن برهنه تبديل به يك گرگ سفيد شد و اون مرده كه آوردمش پيش اين زنه برهنه به همراه چند تا از همون گرگ ها و چند تا درخت به من حمله كردند(آخ كه چقدر اونجاش سخت بود) و وقتي همه كه اون مرده(در ضمن گوشاش بلند بود و نوك تيز بود) شكست خورد و زنه كه برهنه بود تبديل به خودش شد و بعد از گفتگويي اون مرده عصاشو زد به زمان و مرد،بعدش دو تا از همون گرگ ها دست روي دو تا شانه زن گذاشتند و زنه رفت تو آسمون ها و اون گرگ ها تبديل شدند به آدم!
    از اونجا به بعد ديگه نميدونم چيكار كنم
    يكي كمك كنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در يك جايي گير كردم
    جاش يه جايي بود كه رسيدم به چند تا كه اسمشون گرگ بود و حرف ميزدند و بعد منو بردند جايه يك زن كه تقريبا برهنه بود و بعدش رفتم يه جاي ديگه كه يك مرد بود كه جادوگر بود و اونو بردم پيش اون زنه كه برهنه بود
    بعدش جنگ در برگرفت و اون زن برهنه تبديل به يك گرگ سفيد شد و اون مرده كه آوردمش پيش اين زنه برهنه به همراه چند تا از همون گرگ ها و چند تا درخت به من حمله كردند(آخ كه چقدر اونجاش سخت بود) و وقتي همه كه اون مرده(در ضمن گوشاش بلند بود و نوك تيز بود) شكست خورد و زنه كه برهنه بود تبديل به خودش شد و بعد از گفتگويي اون مرده عصاشو زد به زمان و مرد،بعدش دو تا از همون گرگ ها دست روي دو تا شانه زن گذاشتند و زنه رفت تو آسمون ها و اون گرگ ها تبديل شدند به آدم!
    از اونجا به بعد ديگه نميدونم چيكار كنم
    يكي كمك كنه
    خوب مگه ماموریت تموم نشدش .شما الفها رو متحد کردین دیگه.الان یعنی چی راهی نداره.شما باید ماموریتهای دیگه blight رو انجام بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •