البته من بدون اتصال به wifi به راحتی JB کردم و بازیو.....
البته من بدون اتصال به wifi به راحتی JB کردم و بازیو.....
سیمور جان بله ظاهرا چیز خوبی میشه خدا کنه اما در باره ی سیستم عامل سونی رو میدونم چون گفته که از اندوروید استفاده میکنه اما کریتیو رو هم مطمئنی که از همین سیستم عامل استفاده میکنه یا کریتیو توضیحی در این باره داده ؟
در کل نظر شخصیم رو بخوای نیازی نیست که واقعا یه موزیک پلیر نیازی به یه دوربین اچ دیبا یه سیستم عامل باشه !!! هرچیزی باید کار خودشو بکنه الانم میتونی گوشی های 12 مگاپیکسلی رو ببینی اما واقعا به کیفیتشون به خود دوربین های عکاسی نمیرسن چون کارشون تو یه چیز دیگه متمرکز هست یه پی ام پی هم باید توی کیفیت موزیک و پخش فیلم و عکس و ساپورت زیاد فرمت ها و کدک ها (ضبط صدا) و ..... متمرکز باشه که 100 درصد با توجه به اینا برای موفقیت نیازی به دوربین و سیستم عامل و برنامه و ... نداره ......
شاید خیلیا این حرف من براشون مسخره باشه ولی بنظر من درست همینه !!!![]()
دوستان شرمنده من اصلا مخم یک لحظه هنگ کرد گفتم با اینترنت همراه اول : د ی
منظورم اینه راهی هست که بدون wifi بازی و برنامه نصب کرد؟ چون من اگه ایپاد بخرم wifi ندارم ....
اره داداش.........ولی خب یکم سخت تره { البته برای بار اول }
با کامپیوتر دانلودش می کنی و ایپاد رو وصل می کنی به کامپیوتر و با برنامه ای که داری مثلا ifunbox بازی رو میریزی توش و نصب می کنی..........تو پست اول اموزش هاش هست.
البته بستگی داره چه برنامهای
برای برنامه های ipa حتما از ایتونز باید استفاده بکنید
برای برنامه های deb میتونید از ترمینال استفاده بکنید
برای برنامه های pxl میتونید از پی سی سوییت استفاده بکنید
برای برنامه های app که هم میتونید از ایفون باکس و خیلی چیز های دیگه استفاده بکنید البته مسیبر خاصی هم داره که باید در اونجا کپی باشه برای همین حتما باید جیلبرک کرده باشید که به فریمورتون بستگی داره !!!
یا برای مثال برای ریختن تم و فونت باید تو مسیر خاصی کپی بشه و به یه برنامه پیش فرض هم برای استفاده از تم ها نیاز دارید!!!
چه جالب ...
دوستان من چند روزه دیگه میخوام یکی بگیرم .... به نظرتون میتونم بازی و برنامه ها رو بریزم روش ؟ چون من بیشتر به این دلیل میخوام ازشون بخرم ...
==============
قیمتش الان به نظرتون خوب هست ؟
بله دوست من میتونی البته قبلش جیلبرک کردن و ریستور و .. رو یاد بگیر بعد تا مشکلی نداشته باشی
میتونی به سایت ایفون.ای ار بری
فقط کافی هست به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنی و تمام کارا هایی که می خوای بکنی رو بخوانی.........
از اول تا اخر رو بخوان و اجراش کن...........دیگه میشی مثل یکی از ما { البته بجر من چون من هیچی بلد نیستم.....دی }
دوستان یه مشکلی دارم و اون این هست که وقتی بعضی از موزیک هارو بخوام ادد کنم ادد نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیوفته و توی
لیست موزیکام نمیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
با سلام
دوستان کسی میدونه قیمت ایپاد تاچ با ظرفیت 8 گیگ در دبی چنده ؟
البته نسل دوم
لطفا سریع جواب بدید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)