دشمنا قطعه قطعه می شدند؟
دشمنا قطعه قطعه می شدند؟
نه اصلا فقط روي زمين مي افتادن و دود ميشدند //دشمنا قطعه قطعه می شدند؟![]()
![]()
سلام
تو رو خدا کمکم کنید دیگه دارم دیوونه میشم
آخر سر نتونستم این pop3 نصبش کنم
هر چی دیگه به ذهنم رسیده انجام دادم ولی نشد که نشد
آخر سر که میخام اجراش کنم صفحه تاریک میشه و این اخطارو میده
USE SAFE MODE ?
تو رو خدا بگین چیکار کنم
مشخصات کامپیوترم:
کارت گرافیک : Radeon 9200 128 mb
سی پی یو : 2.4 intel
ویندوز : xp sp2
رم : 512
هارد : 160 gb
سپاس
اكه كسي تو اين تايپيك هست يه كمك به منم بنمايد
تو اون قسمت كه با غول بزرگه ميجنگه تو آرنا چجور ميشه غوله رو كشت
بعد 1 سال هنوز نتونستم قله رو فتح كنم
اولش بايد Speedkill رو ياد بگيرين اگه تا حالا ياد نگرفتين.
از كنار ديوار ميرين( مهم نيست كدوم طرفي برين) به اولين جايي كه فكر مي كنين مي تونين ازش بالا برين، برين و خودتون رو برسونين به بالاترين جايي كه مي تونين. روي چوبي كه اونجا گذاشتن برين. صفحه بازي روشن ميشه و اين يعني اين كه بايد Speedkill رو انجام بدين. براي شروع speedkill كليد E رو بزنين و منتظر بمونين تا يه لحظه بازي متوقف بشه و شمشير شاهزاده آبي بشه. وقتي شمشيرش آبي شد بايد همون لحظه كليك كنين. اگه يه ذره زود يا دير اين كار رو انجام بدين شما رو پرت مي كنه. يك بار كه كليك كردين بايد دوباره منتظر بمونين تا دوباره شمشير آبي بشه و بعد دوباره كليك كنين.
آخرش كه چشمهاي غوله كور شد مي تونين برين و به پاهاش ضربه بزنين. وقتي يه پاش رو بلند كرد به اون يكي پاش ضربه بزنين تا بيفته.
سلام
من این بازی را گرفتم و اون غولی که شما میگید را کشته ام
من در این بازی به یه جایی رسیدم که باید با دو تا احروم یه مجسمه رو تکان بدهم و فکر کنم باید چند نفر رو نجات بدهم من در این مرحله گیر کرده ام و هر کاری کردم نتوانستم آن را رد کنم.لطبا کمکم کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این قسمت توضیح دادنی نیست !سلام
من این بازی را گرفتم و اون غولی که شما میگید را کشته ام
من در این بازی به یه جایی رسیدم که باید با دو تا احروم یه مجسمه رو تکان بدهم و فکر کنم باید چند نفر رو نجات بدهم من در این مرحله گیر کرده ام و هر کاری کردم نتوانستم آن را رد کنم.لطبا کمکم کنید
فقط تنها کمکی که میشه کرد ، اینه که یکی از اهرم ها مجسمه رو عقب و جلو میبره ، و اون یکی هم میچرخونه ( شاید اینو میدونستی ولی کار از محکم کاری که عیب نمیکنه )
ممنون از راهنمایی شما اما من این کاری که شما گفتید را انجام داده ام اما وقتی می خواهم برای بار دوم این کار را انجام بدهم سر اون مجسمه به سقف گیر می کند و باید با اون احروم ها مجسمه بچرخوانم اما هرچی این مجسمه چرخواندم باز هم به سقف گیر کرد.
راستی یه درخواست دارم می دونم این جا جاش نیست می شه سیو گیم بعد از این مرجله را قرار دهید؟؟؟
بيا تمام سيوهاي بازي فقط بايد سيو مورد نظرتو پيدا كني به نظرم سو بعديش اسمشKing of road باشه...می شه سیو گیم بعد از این مرجله را قرار دهید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by am2; 12-07-2007 at 20:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)