وارد چت روم که میشم پایین محل نوشتن متن یه صفحه باز میشه و صفحه پی ام ها کوچیک میشه , چه جوری اون صفحه رو ببندم تا به حالت اولش برگرده؟
البته بعضی وقتا اینجوری میشه.
وارد چت روم که میشم پایین محل نوشتن متن یه صفحه باز میشه و صفحه پی ام ها کوچیک میشه , چه جوری اون صفحه رو ببندم تا به حالت اولش برگرده؟
البته بعضی وقتا اینجوری میشه.
سلام دوستان
آقا یه سوال ! چرا من با افرادی که چت می کنم هیچ کدوم نمی تونن این عکس سمت راست پنجرهی چت رو ببینن ! منظورم همونیه که مثل آواتار می مونه . از من رو اونا نمی تونن ببینن ولی من برای دیدن عکس اونا مشکلی ندارم. بعضی هاشون میگن که عکسم سیاهه و هیچ چی توش نیست !
حالا باید چکار کنم که همه بتونن ببینن ، ممنون می شم که راهنمایی کنید . . .![]()
سلام
من ويس ندارم و مي خواهم وقتي اهنگي رو كه اجرا كردم رو اون طرف كه دارم باهاش چت ميكنم صداش رو بشنوه بايد چكار كنم ؟ ايا اصلا اين كار بدون ويس امكان پذير هست يا نه ؟ چطوري؟
متوجه منظورتون شدم ، شما بهتره عکس آواترتون پاک کنید دوباره اون عکس جایگزین کنید یا حالا هر عکس دیگه سعی کنید عکس با حجم کم بذارید مثلا 13 kb
بله میشه خوبم میشه ، باید کارت صداتون گزینه ی stereo mix داشته باشه که با فعال کردنش راحت و با کیفیت میتونید آهنگ مورد نظرتون پخش کنید برای دوستانتون![]()
از کجا باید فهمید کارت صدا این قابلیت رو داره و از کجا باید فعالش کرد؟
این تنظیمات برای ویندوز ویستا هست که آموزشش براتون میذارم چون XP فعلا ندارم که براتون توضیح بدم
بدین منظور:
بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.
خواهید دید که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.
اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.
حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.
خوب دوست عزيز واسه ما كه xp داريم بايد چكار كنيم ؟ من كه چيزي از اين تنظيمات رو توي xp نديدم .
سلام دوستان
من يه مشكل عجيبه تو ياهو مسنجر دارم . وقتي كه مي خوام از Entertainment استفاده كنم اين خطا را ميده :
Unable to load the "Garfield" IMVironment. General error.
همچنين Audibles هم كار نمي كنه .
دو روزه جستجو مي كنم اما هنوز درمانش را پيدا نكردم .
در ضمن فلش پلير 10 و جاوا و ... را هم نصب كردم . در ساير نسخه ها 7 و 8 و 9 هم ، همين مشكلو دارم . ويندوز را هم عوض كردم اما بازم كار نكرد . در ويستا هم همين طور
مشخصات سيستم :
YM 9 , SP3 , IE 7
از دوستان اگه كسي مي تونه راهنمايي كني خيلي ممنون مي شم .
خوب عیبی نداره
توی ControL Panel شما دنبال Sounds And Audio DeviCes بگردید و بعد
از بالای همین قسمت Audio بزنین و بعد از قسمت Sound Playback گزینه ی Volume... بزنید و بعد براتون Volume Control باز میشه و بعد گزینه Options بزنید در بالای همین صفحه ، و در صفحه ی که باز میشه گزینه ی Recording و بعد در پایین همین صفحه تیک Stereo mix بزنید و ok . و از این به بعد هرچی پخش کنید بدون نیاز به میکرفون صدای داخل سیستمتون که می خواد موسیقی یا هرچی باشه رو میتونید برای مخاطبتون بذارید که بشنوه
موفق باشید...
Last edited by Re Z a; 14-03-2009 at 16:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)