تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 623 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وارد چت روم که میشم پایین محل نوشتن متن یه صفحه باز میشه و صفحه پی ام ها کوچیک میشه , چه جوری اون صفحه رو ببندم تا به حالت اولش برگرده؟
    البته بعضی وقتا اینجوری میشه.

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

سلام دوستان

آقا یه سوال ! چرا من با افرادی که چت می کنم هیچ کدوم نمی تونن این عکس سمت راست پنجره‌ی چت رو ببینن ! منظورم همونیه که مثل آواتار می مونه . از من رو اونا نمی تونن ببینن ولی من برای دیدن عکس اونا مشکلی ندارم . بعضی هاشون میگن که عکسم سیاهه و هیچ چی توش نیست !
    حالا باید چکار کنم که همه بتونن ببینن ، ممنون می شم که راهنمایی کنید . . .

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    من ويس ندارم و مي خواهم وقتي اهنگي رو كه اجرا كردم رو اون طرف كه دارم باهاش چت ميكنم صداش رو بشنوه بايد چكار كنم ؟ ايا اصلا اين كار بدون ويس امكان پذير هست يا نه ؟ چطوري‌؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان

آقا یه سوال ! چرا من با افرادی که چت می کنم هیچ کدوم نمی تونن این عکس سمت راست پنجره‌ی چت رو ببینن ! منظورم همونیه که مثل آواتار می مونه . از من رو اونا نمی تونن ببینن ولی من برای دیدن عکس اونا مشکلی ندارم . بعضی هاشون میگن که عکسم سیاهه و هیچ چی توش نیست !
    حالا باید چکار کنم که همه بتونن ببینن ، ممنون می شم که راهنمایی کنید . . .
    متوجه منظورتون شدم ، شما بهتره عکس آواترتون پاک کنید دوباره اون عکس جایگزین کنید یا حالا هر عکس دیگه سعی کنید عکس با حجم کم بذارید مثلا 13 kb

5. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من ويس ندارم و مي خواهم وقتي اهنگي رو كه اجرا كردم رو اون طرف كه دارم باهاش چت ميكنم صداش رو بشنوه بايد چكار كنم ؟ ايا اصلا اين كار بدون ويس امكان پذير هست يا نه ؟ چطوري‌؟
    بله میشه خوبم میشه ، باید کارت صداتون گزینه ی stereo mix داشته باشه که با فعال کردنش راحت و با کیفیت میتونید آهنگ مورد نظرتون پخش کنید برای دوستانتون

7. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله میشه خوبم میشه ، باید کارت صداتون گزینه ی stereo mix داشته باشه که با فعال کردنش راحت و با کیفیت میتونید آهنگ مورد نظرتون پخش کنید برای دوستانتون
    از کجا باید فهمید کارت صدا این قابلیت رو داره و از کجا باید فعالش کرد؟

9. این کاربر از nirvana.12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض Stereo Mix

از کجا باید فهمید کارت صدا این قابلیت رو داره و از کجا باید فعالش کرد؟
    این تنظیمات برای ویندوز ویستا هست که آموزشش براتون میذارم چون XP فعلا ندارم که براتون توضیح بدم

بدین منظور:

بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.
    در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.
    خواهید دید که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.
    اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.
    حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.

11. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

این تنظیمات برای ویندوز ویستا هست که آموزشش براتون میذارم چون XP فعلا ندارم که براتون توضیح بدم

بدین منظور:

بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.
    در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.
    خواهید دید که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.
    اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.
    حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.
    خوب دوست عزيز واسه ما كه xp داريم بايد چكار كنيم ؟ من كه چيزي از اين تنظيمات رو توي xp نديدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه مشكل عجيبه تو ياهو مسنجر دارم . وقتي كه مي خوام از Entertainment استفاده كنم اين خطا را ميده :
    Unable to load the "Garfield" IMVironment. General error.
    همچنين Audibles هم كار نمي كنه .

دو روزه جستجو مي كنم اما هنوز درمانش را پيدا نكردم .
    در ضمن فلش پلير 10 و جاوا و ... را هم نصب كردم . در ساير نسخه ها 7 و 8 و 9 هم ، همين مشكلو دارم . ويندوز را هم عوض كردم اما بازم كار نكرد . در ويستا هم همين طور
    مشخصات سيستم :
    YM 9 , SP3 , IE 7
    از دوستان اگه كسي مي تونه راهنمايي كني خيلي ممنون مي شم .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض Stereo mix

خوب دوست عزيز واسه ما كه xp داريم بايد چكار كنيم ؟ من كه چيزي از اين تنظيمات رو توي xp نديدم .

خوب عیبی نداره

توی ControL Panel شما دنبال Sounds And Audio DeviCes بگردید و بعد
    از بالای همین قسمت Audio بزنین و بعد از قسمت Sound Playback گزینه ی Volume... بزنید و بعد براتون Volume Control باز میشه و بعد گزینه Options بزنید در بالای همین صفحه ، و در صفحه ی که باز میشه گزینه ی Recording و بعد در پایین همین صفحه تیک Stereo mix بزنید و ok . و از این به بعد هرچی پخش کنید بدون نیاز به میکرفون صدای داخل سیستمتون که می خواد موسیقی یا هرچی باشه رو میتونید برای مخاطبتون بذارید که بشنوه

موفق باشید...
    Last edited by Re Z a; 14-03-2009 at 16:00.

15. 2 کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •