همش ایراد بنی اسرائیلی. اگر شما هم خواستید انگلیسی صحبت کنید بدتر از یه افغانی که بخواهید انگلیسی صحبت کنه حرف می زنید مطمئنا باشید.
همش ایراد بنی اسرائیلی. اگر شما هم خواستید انگلیسی صحبت کنید بدتر از یه افغانی که بخواهید انگلیسی صحبت کنه حرف می زنید مطمئنا باشید.
برای پرش بلند بعد از زدن کلید Space بلافاصله کلید E رو بزنین.
من منظورم از جمله بالا گرفتن ایراد به بازی نبود فقط برای اینکه اون فرد بفهمه منتظر شنیدن چه چیزی باشه وگرنه لهجه حرف زدن فارسی یه افغانی بایه فرد خارجی از نظر من هیچ تفاوتی با هم نداره . لطفا سریع واکنش نشون ندید
نمی دونم توجه کردین یا نه ولی توی نسخه 4 وقتی اون دختره Elika میخواد راه رو نشونمون بده با کلمات فارسی (راه درست،نگاه کن، ... ) این برام خیلی عجیبه کسی علتش رو می دونه ؟
اتفاقا دیر واکنش نشون دادم چون این پست فکر کنم دهمین پستی بود که فقط میگه" الیکا با لهجه افغانی فارسی صحبت می کنه" حالا با هر منظوری که داشته.
من که تو 4 مرحله ی آخر بودم که دیگه بین لودینگش گیر کرد و منم قیدشو زدم.
فکر کنم این یکی از باگ های بازی بود نه؟
سلام.
مثه اینکه شما به عنوان بازی توجه نکردین،شاهزاده ایرانی. خوب باید یه چیزی باشه که به فرهنگ و معماری
ایران باستان بخوره که یه کم جور در بیاد. البته برای ما فقط جالبه وگرنه برای اونوری ها هیچ جذابیتی نداره.![]()
آخه برا چی ؟؟؟ مگه اونا میخوان سر به تن ایرانیا باشه ؟؟ این همه تحریم و .... حالا اومدن فرهنگ ما رو توی بازی وارد کردن ؟
بازی جالبی بود خدایش برای اینکه زود بازی رو بخرم 50% بخاطر خرید این بازی اومدم تهران و چند بازی جدید دیگه تو اینتر نت هم فروششون رو پید نکردم
هر کس که به این تاریخ قوی پر ابهت بخوره اگه دشمن هم باشه شیفته ی اون میشه مثل شاهرخ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)