تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 1004 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مخابرات مشکلاتش چیه؟(میخوام برا یکی دو نفر مشاوره خرید adsl بدم می خوام کمی اطلاعات داشته باشم.) چون این طوری که می بینم فرقی بین من و آقای ارومچی تقریبا تو سرعت و پینگ نیست. فقط دانلود شبانه اش کمتره که خب به درد تازه کار نمی خوره.
    1- روزها همه چي خوبه، پينگ مناسب داره و اينكه با حداكثر سرعت ميتونيد دانلود كنيد مثلا من كه 256 دارم سرعت دانلودم حدود 55KB هست و پينگم در بدترين حالت به 210ms ميرسه.

2- شبها وضعيت فرق ميكنه، يه مقدار پينگ ميره بالا مثلا سايتي كه روزها واسش پينگ 200 ميده شب همون سايت پينگش به 300 ميرسه. سرعت دانلود اكثر شبها پايين نمياد مثلا5 شب پايين نمياد و 2 شب پايين مياد! از 55 ميرسه به 40 البته بعد از ساعت 3 دوباره ميره روي 55

3- ساعات رايگان از 1 تا 5 صبح هست كه معمولا تا ساعت 3 ممكنه يكي دوبار قطعي هم پيش بياد و پينگ ناگهان خيلي زياد بشه كه با يه بار DC كردن مودم درست ميشه ولي بعد از ساعت 3 وضعيت خوب ميشه درست مثل روز

4- از نظر فيل.ترينگ هم كه وضعيت در حد فاجعه س و بدون وي پي ان نميشه كاري كرد

5- كلا adsl مخابرات واسه اونايي كه بيشتر وبگردي ميكنن و در استفاده از adsl تازه كار هستن خوبه نه اونايي كه زياد دانلود ميكنن چون حتي روزها هم سرعت دانلود بالايي به كاربراش نميده مثل كسي كه تازه رانندگي ياد گرفته واسش يه ماشين 2 ميليوني خوبه تا يه ماشين 50 ميليوني

6- در مورد گيم آنلاين هم متاسفانه اطلاعي ندارم چون اصلا بازي نميكنم
    Last edited by urumchi; 23-06-2011 at 13:47.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

والا اگه این ساعات دانلود مخابرات یه کم بیشتر بود تحتمالا میگرفتم . حداقل پینگش 3 روز خوبه ؟! مکس نت 7 روز هفته 24 ساعت پینگش خرابه . شاید باور نکنید ولی یه حالت روانی به من دست داده . هر 20-30 ثانیه یک بار نکس نت رو پینگ میکنم !؟!!!

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این پارس آنلاین رو دوباره زنگ زدم٬ گفتند مشکل از مرکز مخابراتی هست که نمیشه ۳ ماهه داد٬ گفت برید از اونا بپرسید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

بابا دارن میپیچونن . چه ربطی به مرکز داره . با این کار دارن به مشتری 6 ماهه قالب میکنن ! وگرنه برای شرکت چه فرقی میکنه 3 ماه بده یا 6 ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این پارس آنلاین رو دوباره زنگ زدم٬ گفتند مشکل از مرکز مخابراتی هست که نمیشه ۳ ماهه داد٬ گفت برید از اونا بپرسید.
    ربطي به مراكز مخابراتي نداره !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دوستان امروز زنگ زدم مکس آ.غربی . قول دادن که تا آخر هفته مشکل حل شه . ارومچی عزیز شمام این هفته رو صبر کن اگه درست شد مکس بگیر حالشو ببر . اگه مثل اولش بشه که لذت میبری از نت !

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیال خام..
    من قبلا که ماکس داشتم بعد مدتی کیفیت و سرعت افت پیدا کرد. برای انصراف و تخلیه رفتم دفتر شرکت. قول دادن که تا دو روز اینده مشکل حل بشه و پهنای باند اضافه کردن و حتما سرعتها افزایش پیدا میکنه و الی آخر
    من هم چند روزی صبر کردم و خبری نشد. دفعه بعد که مراجعه کردم خودشون (فکر کنم خانم موسوی بود) برگ تخلیه رو دادن و عذرخواهی کردن و ...

توجه کنید که قبلا سرعتها بالای 110 کیلوبایت بود ولی بعد از مدتی دقیقا نصف شد. به همین خاطر به این ماکس نت تبریز اصلا اعتمادی نیست. از این ور کم میکنن تا تبریز سرعتها عالی باشه چون اونجا رقیبی مثل همارا داره و نباید کم بیاره و...

حتما به این صفحه مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

بله . ولی این دلیل نمیشه ما کوتاه بیایم . من هم این بار تمدید میکنم . قراره شاتل هم نمایندگی بزنه اینجا . پارس هم شاید بیاد . کم کم اینجام مثل تبریز میشه !

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان امروز زنگ زدم مکس آ.غربی . قول دادن که تا آخر هفته مشکل حل شه . ارومچی عزیز شمام این هفته رو صبر کن اگه درست شد مکس بگیر حالشو ببر . اگه مثل اولش بشه که لذت میبری از نت !
    دوست عزيز سلام

اگه درست شدني بود تا حالا 100 دفعه درستش ميكردن. من نميدونم مگه چه اتفاقي افتاده كه 3 ماهه نميتونن درستش كنن؟ اصلا قراره چي رو درست كنن؟ دستگاهاشون تركيده يا ويروسي شده!!! چه اتفاقي افتاده كه يه سرويس در تبريز پينگش زير 200 و دانلودش 170 هستش و همون سرويس اورميه پينگش 400-300 كمتر نميشه و دانلودش نهايتا به 120 ميرسه. كاملا مشخصه كه كار خودشونه. بيچاره مخابرات كه isp ها وقتي كم ميارن و خودشون مشكل دارن كاسه كوزه ها رو سرش ميشكونن.

دادا مكس نت ما رو اسگل فرض كرده كه با اين وضعيت چند ماهه كه داره كاربراشو دودر ميكنه، قبلا هم گفتم مكس اورميه واسه تامين هزينه هاي تبريز تاسيس شده نه براي خدمات دادن به من و شما

مكس نت اورميه يه دزده
    Last edited by urumchi; 25-06-2011 at 18:17.

11. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

ارومچی عزیز باور کن همین هم عقیده من هست . روزی هزار بار تف و لعنتشون میکنم . به خدا هر بار که میبینم ما با همین مکس نت پینگ 1000 داریم ولی تبریزیا 100 جیگرم کباب میشه . ولی چاره ای نیست . 30 سال هست که قانون اینجوریه !!! . شاید 5-6 شهر تو کل ایران وضعشون نرمال باشه بقیه همه مثل مان . من فقط خوش بینانه نگا میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •