بچه یه چیزی رو همین حالا کشف کردم!
به این سایت برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش قسمت محصولات و بخش نقشه ها برید. نقشه اکثر شهرهای ایران رو داره.
نقشه رامسر رو هم داره. ایول
بچه یه چیزی رو همین حالا کشف کردم!
به این سایت برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش قسمت محصولات و بخش نقشه ها برید. نقشه اکثر شهرهای ایران رو داره.
نقشه رامسر رو هم داره. ایول
سلام به همگی
اول عیدتون مبارک
دوم اینکه من از کربلا برگشتم-خیلی خوب بود -جای همگی خالی
سوم اینکه من اونجا یه مقداری از نوکیا مپ استفاده کردم و یه مقداری هم از گارمین(از موبایلستان گرفتم)
راه را بلد بودم اما خیلی به درد خورد
نقشه ی جدید چی درست کردید؟؟؟
سلام بچه ها من یکی دوبار تاپیک رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم لطفا برای n82 کمک کنید من gps رو راه بندازم
تشکر از شما
کاری نداره که برنامه رو ساین کن بعد نصب کن تو گوشیت بعد نقشه ای رو که می خوای از پست اول دانلود کن و بعد extract بکنش بعد بریزش تو این مسیر توی مموری data >smartcom>map بعد برو تو فضای باز(بدون سقف) بعد صبر کن تا نوشته gps پایین گوشیت رنگش سبز بشه(البته طول میکشه) حالا یه فلش قرمز رو صفحه هست که موقعیت شما رو نشون میدهسلام بچه ها من یکی دوبار تاپیک رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم لطفا برای n82 کمک کنید من gps رو راه بندازم
-------------------------------------
در ضمن ازدوستان کسی اطلاع نداره که چجوری میشه یک مقصد رو به برنامه داد تا برنامه کوتاه ترین مسیر یا بهترین مسیر رو به اونجا به ما نشون بده؟؟
Last edited by GHOST RECON; 04-04-2009 at 12:22.
با استفاده از نرم رفزار کیبورد مجازی می تونید مشکل smartcomgps برای گوشی های تاچ اسکرین (5800) را حل کنید.
همچنین از نرم افزار های دیگه ای که احتیاج به کیبورد دارند هم روی 5800 استتفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اين برنامه رو نصب كردم ولي در مورد گوشي خودم كه ويرايش v11.0.009 بود اعلام expired certificate كرد ولي براي گوشي با ويرايش v11.0.008 نصب شد .
لطفا راهنماي كنيد.
سلام بچه ها
من توی قضیه gps موبایل صفر کیلومتر هستم
چند شب پیش تعدادی فایل نقشه شهرهای مختلف واسه موبایل از طریق دانلود آفلاین دانلود کردم که نقشه اصفهان اون شامل دو فایل با فرمت های map به حجم 3 کیلو بایت و ogf2 به حجم 51مگابایت بود حالا میخام بدونم این فایل ها رو چطور ی باید استفاده کنم ؟؟
در ضمن گوشیم n95 معمولیه
ممنون از راهنمایتون
نقشه ها دارای دو تا فایل هستن. یکی با پسوند ogf2 و دیگری با پسوند map که هر دوی اینها رو به هر یکی از آدرسهای زیر می تونین منتقل کنید.
C:\data\smartgpscon\maps
E:\data\smartgpscon\maps
موفق باشی![]()
راستی دوستان نقشه جدید کالیبره شده برای اصفهان کسی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)