مشکل حل شد
اقا تقریبا بدبخت شدم ... دیگه هیچ هویتی ندارم ... دیگه بهتره بمیرم دی:
چند وقت پیش یه بک اپ از درایو c با norton ghost گرفتم ... دیروز اومدم یه ریستور بکنم نگو اشتباهی بجای patition from image زدم disk from image ... در نتیجه ویندوز قبلیم که بک اپ گرفته بودم کامل نصب شد اما یه درایو !!!!!!!
تمام درایو های قبلیم پاک شد ... چون من ایمیج بک اپ رو برای کل هاردم ریستور کردم ... الانم یه درایو دارم به حجم 320 گیگ که فقط توش ویندوز نصبه ... حالا با نرم افزار هایی مثل گت دیتا بک سرچ می کنم ... لبست رو بهم نشون می ده ... فایلام رو می بینم ... ولی وقتی برشون می گردونم نمی تونم بازشون کنم ....
یکی بداد برسه که اطلاعات 10 ساله ام پرید ... یه دنیا پرید ... اقا هویتم پرید دی:
دوست من شما اگه از ابتدا پارتیشن ها رو بازیابی می کردی کارت راحت تر می شد ولی اطلاعات قبلیت اگه مجدد روش نوشته شده باشه به هیچ وجه قابل بازیابی نیست.چه به روش پارتیشن ریکاوری (فقط ممکنه پارتیشنت ریکاوری بشه ولی توش خالی باشه!) چه به روش سرچ فایل ها.
موفق باشی دوست من.
سلام
دوستان من 30 گیگ فایلهای تصویری رو با نرم افزار پاور دیتا ریکاوری برگردوندم اما هیچ کدوم پخش نمیشن ،
اگه دوستان میتونن لطفا راهنمایی کنن .
ممنون
دوست من معلوم نیست که همیشه بتونی یه فایلی برگردونی ولی پلیر بتونه بخونتش.
شما با پلیرهای مختلف تست کن مثلا vlc یا k-lite - kmplayer
دوست من پخش نمی شن دقیقاً یعنی چی؟ ارور می دن؟ اگه ارور می دن چه اروری؟
شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن ، کدک ها رو هم نصب کن ببین مشکلت حل می شه یا نه (البته طبق گفته ی دوستمون همه ی فایل های ریکاوری شده هم قابل پخش نیستن به دلیل اور رایت شدن.)
موفق باشی دوست من![]()
سلام
من بعضی اطلاعاتمو تو پارتیشن بندی از دست دادم حالا یکی که از همه مهم تر بود رو برگردوندم اون یه ایمیج از یه سی دی هستش ولی هر کاری می کنم نه باز میشه و نه رایت میشه خوهش میکنم راهنماییم کنید چون اون خیلی خیلی برام مهمه خیلی خیلی
حاضرم به هر قیمتی شده اون رو باز کنم اخه کل خاطراتمه تو خیلی سال پیش
خواهش میکنم هر کسی می دونه راهنماییم کنه
سلام دوستان
ببخشید مشکلمو اینجا مطرح میکنم!!
دنبال مقاله ای درباره ذخیره و بازیابی اطلاعات هستم.تو انجمن درخواست مقالات مطرح کردم اما جوابی نگرفتم
دانشجوی رشته نرم افزارم و استاد درس ذخیره و بازیابیمون گفته که مقاله ای مرتبط با کتاب و موضوع درسیمون بیارید
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
در صورتی که با استفاده از نرم افزارهای بازیابی مثل (-O&O DiskRecovery- R-Studio - Recover My Files - Get Data -) موفق نشدید فایل رو بصورت سالم ریکاوری کنید باید ، اگر اطلاعات واقعا براتون مهمه باید به مراکز بازیابی اطلاعات ببرید تا اونجا فایل رو براتون ریکاوری کنند و سالم تحویلتون بدند
از نرم افزار های ریکاوری تا حدودی میشه بهره برد و حدود 70% مواقع مفید هستند و در 30% مواقع جواب نمیدن
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
سلام
شما جایی که مطرح کردید درست بوده و اگر اونجا جواب نگیرید اینجا به نتیجه نمیرسید چون اسم اون انجمن مقالات هست
با عرض سلام لطفا یه مرکز بازیابی اطلاعات تخصصی به من معرفی کنید اخه خیلی برام مهمه و می خوام بدونم که به احتمال 100 درصد فایل سالمش بر می گرده؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)