تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 122 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

داره خودمونی میشه ali_w810_es's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکل حل شد

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اقا تقریبا بدبخت شدم ... دیگه هیچ هویتی ندارم ... دیگه بهتره بمیرم دی:

چند وقت پیش یه بک اپ از درایو c با norton ghost گرفتم ... دیروز اومدم یه ریستور بکنم نگو اشتباهی بجای patition from image زدم disk from image ... در نتیجه ویندوز قبلیم که بک اپ گرفته بودم کامل نصب شد اما یه درایو !!!!!!!

تمام درایو های قبلیم پاک شد ... چون من ایمیج بک اپ رو برای کل هاردم ریستور کردم ... الانم یه درایو دارم به حجم 320 گیگ که فقط توش ویندوز نصبه ... حالا با نرم افزار هایی مثل گت دیتا بک سرچ می کنم ... لبست رو بهم نشون می ده ... فایلام رو می بینم ... ولی وقتی برشون می گردونم نمی تونم بازشون کنم ....

یکی بداد برسه که اطلاعات 10 ساله ام پرید ... یه دنیا پرید ... اقا هویتم پرید دی:

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا تقریبا بدبخت شدم ... دیگه هیچ هویتی ندارم ... دیگه بهتره بمیرم دی:

چند وقت پیش یه بک اپ از درایو c با norton ghost گرفتم ... دیروز اومدم یه ریستور بکنم نگو اشتباهی بجای patition from image زدم disk from image ... در نتیجه ویندوز قبلیم که بک اپ گرفته بودم کامل نصب شد اما یه درایو !!!!!!!

تمام درایو های قبلیم پاک شد ... چون من ایمیج بک اپ رو برای کل هاردم ریستور کردم ... الانم یه درایو دارم به حجم 320 گیگ که فقط توش ویندوز نصبه ... حالا با نرم افزار هایی مثل گت دیتا بک سرچ می کنم ... لبست رو بهم نشون می ده ... فایلام رو می بینم ... ولی وقتی برشون می گردونم نمی تونم بازشون کنم ....

یکی بداد برسه که اطلاعات 10 ساله ام پرید ... یه دنیا پرید ... اقا هویتم پرید دی:
    دوست من شما اگه از ابتدا پارتیشن ها رو بازیابی می کردی کارت راحت تر می شد ولی اطلاعات قبلیت اگه مجدد روش نوشته شده باشه به هیچ وجه قابل بازیابی نیست.چه به روش پارتیشن ریکاوری (فقط ممکنه پارتیشنت ریکاوری بشه ولی توش خالی باشه!) چه به روش سرچ فایل ها.
    موفق باشی دوست من.

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من 30 گیگ فایلهای تصویری رو با نرم افزار پاور دیتا ریکاوری برگردوندم اما هیچ کدوم پخش نمیشن ،

اگه دوستان میتونن لطفا راهنمایی کنن .

ممنون

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

دوستان من 30 گیگ فایلهای تصویری رو با نرم افزار پاور دیتا ریکاوری برگردوندم اما هیچ کدوم پخش نمیشن ،

ممنون
    دوست من معلوم نیست که همیشه بتونی یه فایلی برگردونی ولی پلیر بتونه بخونتش.
    شما با پلیرهای مختلف تست کن مثلا vlc یا k-lite - kmplayer

6. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ممنون
    دوست من پخش نمی شن دقیقاً یعنی چی؟ ارور می دن؟ اگه ارور می دن چه اروری؟
    شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن ، کدک ها رو هم نصب کن ببین مشکلت حل می شه یا نه (البته طبق گفته ی دوستمون همه ی فایل های ریکاوری شده هم قابل پخش نیستن به دلیل اور رایت شدن.)
    موفق باشی دوست من

8. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza73b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14 مشکل در باز کردن فایل ریکاوری شده

سلام
    من بعضی اطلاعاتمو تو پارتیشن بندی از دست دادم حالا یکی که از همه مهم تر بود رو برگردوندم اون یه ایمیج از یه سی دی هستش ولی هر کاری می کنم نه باز میشه و نه رایت میشه خوهش میکنم راهنماییم کنید چون اون خیلی خیلی برام مهمه خیلی خیلی
    حاضرم به هر قیمتی شده اون رو باز کنم اخه کل خاطراتمه تو خیلی سال پیش
    خواهش میکنم هر کسی می دونه راهنماییم کنه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید مشکلمو اینجا مطرح میکنم!!

دنبال مقاله ای درباره ذخیره و بازیابی اطلاعات هستم.تو انجمن درخواست مقالات مطرح کردم اما جوابی نگرفتم

دانشجوی رشته نرم افزارم و استاد درس ذخیره و بازیابیمون گفته که مقاله ای مرتبط با کتاب و موضوع درسیمون بیارید

ممنون میشم کمکم کنید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من بعضی اطلاعاتمو تو پارتیشن بندی از دست دادم حالا یکی که از همه مهم تر بود رو برگردوندم اون یه ایمیج از یه سی دی هستش ولی هر کاری می کنم نه باز میشه و نه رایت میشه خوهش میکنم راهنماییم کنید چون اون خیلی خیلی برام مهمه خیلی خیلی
    حاضرم به هر قیمتی شده اون رو باز کنم اخه کل خاطراتمه تو خیلی سال پیش
    خواهش میکنم هر کسی می دونه راهنماییم کنه

سلام
    در صورتی که با استفاده از نرم افزارهای بازیابی مثل (-O&O DiskRecovery- R-Studio - Recover My Files - Get Data -) موفق نشدید فایل رو بصورت سالم ریکاوری کنید باید ، اگر اطلاعات واقعا براتون مهمه باید به مراکز بازیابی اطلاعات ببرید تا اونجا فایل رو براتون ریکاوری کنند و سالم تحویلتون بدند
    از نرم افزار های ریکاوری تا حدودی میشه بهره برد و حدود 70% مواقع مفید هستند و در 30% مواقع جواب نمیدن

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

سلام دوستان

ببخشید مشکلمو اینجا مطرح میکنم!!

دنبال مقاله ای درباره ذخیره و بازیابی اطلاعات هستم.تو انجمن درخواست مقالات مطرح کردم اما جوابی نگرفتم

دانشجوی رشته نرم افزارم و استاد درس ذخیره و بازیابیمون گفته که مقاله ای مرتبط با کتاب و موضوع درسیمون بیارید

ممنون میشم کمکم کنید

سلام
    شما جایی که مطرح کردید درست بوده و اگر اونجا جواب نگیرید اینجا به نتیجه نمیرسید چون اسم اون انجمن مقالات هست

داره خودمونی میشه hamidreza73b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض سلام

سلام
    در صورتی که با استفاده از نرم افزارهای بازیابی مثل (-O&O DiskRecovery- R-Studio - Recover My Files - Get Data -) موفق نشدید فایل رو بصورت سالم ریکاوری کنید باید ، اگر اطلاعات واقعا براتون مهمه باید به مراکز بازیابی اطلاعات ببرید تا اونجا فایل رو براتون ریکاوری کنند و سالم تحویلتون بدند
    از نرم افزار های ریکاوری تا حدودی میشه بهره برد و حدود 70% مواقع مفید هستند و در 30% مواقع جواب نمیدن

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

سلام
    شما جایی که مطرح کردید درست بوده و اگر اونجا جواب نگیرید اینجا به نتیجه نمیرسید چون اسم اون انجمن مقالات هست
    با عرض سلام لطفا یه مرکز بازیابی اطلاعات تخصصی به من معرفی کنید اخه خیلی برام مهمه و می خوام بدونم که به احتمال 100 درصد فایل سالمش بر می گرده؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •