فرمت dvd برای پخش در dvd پلیرها چیه ؟فایل فیلمی که دارن AVI هستش به چه فرمتی تبدیل کنم بعد روی DVD رایت کنم تا قابل پخش رو پلیرهای خانگی باشه؟برنامه کانورتر مربوطه رو لطفا معرفی کنید.
فرمت dvd برای پخش در dvd پلیرها چیه ؟فایل فیلمی که دارن AVI هستش به چه فرمتی تبدیل کنم بعد روی DVD رایت کنم تا قابل پخش رو پلیرهای خانگی باشه؟برنامه کانورتر مربوطه رو لطفا معرفی کنید.
avi فک کنم بشه.
ببین با nero vision میشه رایت کرد و تو دستگاه خوند فک کنم.
من با مکینتاش کار میکنم و از NERO نمیتونم استفاده کنم.
باسلام خدمت دوستان. من یه نرم افزار برای تبدیل tps میخواستم .لطفا من را راهنمایی کنید.
برای تبدیل فیلم با پسوند mov. که برای Quickime هستش به DVD برای رایت بر روی dvd از کدوم کانورتر باید استفاده کنم؟
سلام
Video Convert Master 8.0
Amadis AVI/DIVX/WMV/MPEG/MOV/SWF/FLV/MKV Video Converterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام من فایلی دارم که از طریق ماهواره روی فلش مموری ضبط شده بعد که می یارم روی هارد نمیتونم بامدیا پلیر ببینم یعنی میگه خواندنی است من چی لازم دارم که این فایلها رو بتونم با کامپیوتر ببینم یا صداشونم بشنوم کافیه.با تشکر
سلام.
فرمت اون فایل ts هست.
بهترین برنامه پلیر در این مورد KM Player هست.
KMPlayer | پخش کننده ی قوی فایل های چند رسانه
یه راه دیگه هم دارید و اینه که اون رو به فرمت ویدئویی معمولی تبدیل کنید که کیفیتش خیلی پایین میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
اقا نرم افزار Video Convert master پسورد داره ممنون میشم پسورد رو هم بزاری
سلام
لینک رو از پست اول همین تاپیک کپی کردم.
به Mohsen 6558 بگو
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)