کارت گرافیکم
ati radeon hd 3300
و مادربردم dfi 790gx- m2rs
من k lite را از قبل نصب کرده بودم نمی دونم کدوم ورژنش هست
ولی من تا الان با km player کار می کردم. کاری که گفتید رو انجام دادم ولی تاخیرش بیشترش شد(ویندوزم xp هست)
الان با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک پخش کردم مشکل صدا نداشت ولی صفحه هر چند ثانیه شطرنجی میشد
اینجوری یه مقدار امیدواری ایجاد شد
انگار با تغییر نرم افزار بشه حلش کرد؟
نظر شما چیه؟ از چه نرم افزار یا پلیری استفاده کنم؟
داری از انبرد استفاده می کنی درسته؟
اگر ورژنk-lite رو نمی دونی برو دوباره اخرین ورژن رو نصب کنم بعد دوباره انجام بده و نتیجه رو بگو.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر xp داری فقط ویدیو رندر رو بزار رو vmr 9
یک بار هم با vmr 7 تست کن و بگو
در ضمن برو سایت ati و اخرین کاتالیست براسه کارتت رو بگیر شاید تاثیر بزاره و مشکل شطرنجی هم حل شه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان با gom player هم امتحان کردم
هیچ مشکلی نداشت(البته این دو سه دقیقه ای ازش دیدم)
ولی به نظرم km تصویر بهتری نسبت به gom داره . شاید به خاطر اینه که تصاویر رو یه مقداری سیاهتر نشون میده به همین دلیل واضحتر میشه(البته فکر می کنم اینطوری باشه)
و به نظر km هم یه مشکل هایی داره
با اینکه انیستال اینستالش می کنم ولی مثل روز اولش نمیشه
اگه فکر می کنید با نصب کدک جدید یا km جدید مشکلم حل میشه لینکهاش رو بزارید ممنون میشم
و بگید اول کدومش رو باید نصب کنم کدک یا km??
یک چند تا نکته تو حرف هات رو من نفهمیدم
ولی من تا الان با km player کار می کردم. کاری که گفتید رو انجام دادم ولی تاخیرش بیشترش شد
راهنمارو من باسه k-lite گفتم چون کدکی که بتونه از کارت گرافیک باسه پردازش کمک بگیره رو داره.
باسه kmp کدک داخلش نزاشتن و باید کدکش رو دستی به کدکی که تو k-lite هست سویچ کنی.
اگر تو k-lite مشکل صدا بود رندر صدا که تو همان صفحه هست رو عوض کن شاید حل بشه.
نظر شما چیه؟ از چه نرم افزار یا پلیری استفاده کنم؟
بهترین نرم افزار باسه کدک x264 همین k-lite است
gom رو ندارم ولی ممکنه با حذف جزئیات تصویر بدون مشکل پخش کرده باشه.
نسخه kmp ات رو عوض کن شاید یک باگ باشه
بعد یادت باشه k-lite تو تنظیمات نصب امکان استفاده کردن ازkmp رو هم داره.( گرچه بهتره دستی کدک رو نصب کنی تو یک راهنما که تو یک تاپیک دیگر گذاشتم طریقه نصب موجود است.