اگه منظورت وسایل و خانه و آدمای جدید باشه (اینا اکثرا همون وسایل با رنگ های مختلفند) :
میتونی از اینجا دانلود کنی.(البته من امتحان نکردم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورت وسایل و خانه و آدمای جدید باشه (اینا اکثرا همون وسایل با رنگ های مختلفند) :
میتونی از اینجا دانلود کنی.(البته من امتحان نکردم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin.ASD97; 09-06-2009 at 13:29.
سلام به همگي
من تازه سيمز 3 رو نصب كردم ولي يه مشكلي دارم. آينه ها كلا مشكل دارند. مثلا در قسمت ساختن سيمز (create a sims) آينه اي كه اون پشت گذاشته وقتي تا انتها مي آيم عقب پايين آينه شطرنجي به رنگ سبز مي شه. يا در بازي گاهي آينه ها شطرنجي مي شوند. كسي مي دونه چه جوري مي شه مشكل رو حل كرد؟
اقا میشه یکی لطف کنه به ما بگه چجوری میشه شهر یا وسایل جدید دانلود کرد
اکانت میخواد
نه نمیخواد ان ها را بریز تو پوشه دانلود در My Documents پوشه سیمز
اين ها لينك براي دانلود شهر جديد به نام (Riverview town) است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد براي اينكه انجمن اضافات سيمز را به صورت رايگان به ما بده نياز به كد رهگيري داره اخه من گم كردم وقتي سيمز3 به دستم رسيد خدا ميدونه چكارش كردم هم پاكت وهم اون پرت كردم.يعني اضافات به صورت رايگان به من نميدن وقتي من نسخه ي اصل را از فروشگاه بخرم.
ربطی به کد رهگیری نداره
رمز سیمز 3 داخل خود سیدی توی پوشه ی Crack هست
کارت گرافیکتون چیه؟
و اینکه توی قسمت option شما میتونید تمام درجه ها رو روی high قرار بدید؟
كسي نميتونه جواب سوال من رو بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!
من پرسيدم 1- وقتي سيمم حامله هست ميخواد كتاب هايي درباره بچه داري و اينجور چيزا بخونه اين كتاب ها چه شكلي هست؟؟؟؟؟
2-چه جوري ميشه باغبوني كرد؟؟؟؟؟
ممنون اقاي مگي پي .من چه جوري بايد بچه دار بشم تو سيمس3 اخه هر كاري ميكنم نميشه.ببخشيد كه اينو گفتم اخه جزو بازي هست و منم توش گير كردم.
وقتی با یکی ازدواج کردید رو اون یکی کلیک میکنی try for baby رو میزنی بعد از 2 الی 3 روز حامله میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)