دوستان نظرشون درباره تيپ 5 مه اخيرا داره پيش فروش ميشه چيه؟ اينجور که ميگن حدود 16 آب ميخوره؟ به نظر به موتور 1600 و دو تا ايربگ و ABS چهار چرخ و تهويه اتوماتيک و ... مي ارزه
دوستان نظرشون درباره تيپ 5 مه اخيرا داره پيش فروش ميشه چيه؟ اينجور که ميگن حدود 16 آب ميخوره؟ به نظر به موتور 1600 و دو تا ايربگ و ABS چهار چرخ و تهويه اتوماتيک و ... مي ارزه
خب تیپ 2 که خیلی بیخوده اما تیپ 3 خیلی با صرفه هستش!دارم شک میکنم به خرید تیپ 2
اگه تیپ 2 هم نخوام که باید برم 6 اتو بخرم
البته منظورم 0 هست وگرنه دست دوم که همه چی هست
میترسم یواش یواش به این نتیجه برسیم که تیپ 2 دنده عقب هم نمیره![]()
در مورد راه رفتن هم اینکه تیپ 3 و تیپ 2 با اینکه قدرتشون کمه استهلاکشون هم نسبت به تیپ 5 و 6 خیلی کمتره!
تیپ 5 که قبلا یه اسطوره بود! الان هم باز نسبت به موقعیت بازار عالیه!دوستان نظرشون درباره تيپ 5 مه اخيرا داره پيش فروش ميشه چيه؟ اينجور که ميگن حدود 16 آب ميخوره؟ به نظر به موتور 1600 و دو تا ايربگ و ABS چهار چرخ و تهويه اتوماتيک و ... مي ارزه
یه سوال اساسی
وقتی برای 206 : وزن تقريبي خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر وبدون تجهيزات اضافي = 1025 Kg
برای روا سال : وزن بدون سرنشین و بار = 1090 کیلوگرم
تقریبا میشه گفت که هر دو ماشین هم وزن هستن
خوب؟
حالا سوال اینکه موتور 206 که 1400 هست و 75 اسب
موتور روآ سال که 1700 هست و 88 اسب بخار قدرت
پس روآ سال باید اساسی از تیپ 2 206 بهتر باشه
هست ؟
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
اخیرا یعنی کی؟
تو شرایط فروش شهریور ایرانخودرو که نبود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا که تیپ 2 داره با ایربگ و abs عرضه میشه دیگه از 3 چی کم داره ؟
این موتور جدید هم ما آخرش نفهمیدیم چیه ؟ (تیپ 2 با موتور جدید) و فرقش با تیپ 2 سفارشی چیه ؟
ببین تنها به اعداد و ارقام زیاد اهمیت نده! به عوامل زیادی بستگی داره!
البته ایران خودرو چه در روای معمولی و درچه در روای سال کمی سه بعدی نگاه کرده و اعداد و ارقام رو تا حدودی اشتباه نوشته!
روای معمولی 60 اسب بیش نبود که میگفتن 80 اسب روای سال رو هم میگن 88 اسب که خدا میدونه چند اسبه!
مثلا همین طور که گفتم به عوامل زیادی مثلا ضرایب گیربکس - طراحی ماشین و خیلی چیزای دیگه بستگی داره!
تو کاتالوگ روآی سال نوشته که شتاب 0 تا 100 12.5 ثانیه در مقابل 206 14.1 ثانیه!
خب معلومه که از لحاز توان حرکتی و نسبت قدرت به وزن روا از 206 سرتره!
دوستان تیپ 6 جدید هم همون مشکل پدال الکترونیکی و شتاب کم رو داره؟
دوستان برای اطلاع از پیش فروش تیپ 5 به این لینک مراجعه کنند.
تو سایت خرید اینترتی میشه ثبت نام کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نمیدونم تو نمایندگی هم میشه یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا چه خوب چه بد ما که یه تیپ 2 با ایربگ و abs رو ثبت نام کردیم سفیدشو
فقط صبح که تو نمایندگی بودم پرسیدم این تیپ 2 جدید چیه
گفت داشبورد طرح چوبه و رینگش هم اسپرته
هیچ فرق دیگه ای هم با این که من نوشتم نداره ولی فکر کنم 600 گرونتر باشه
حتی سیستم تهویه اش هم اتو نیست
الان سایت ایران خودرو داره پیش فروش اینترنتی میکنه برا تیپ 5
تحویل آذر
پیش پرداخت 8.9
پژو ۲۰۶ جدید: مجهز به موتور کم مصرف TU3A ترمز EBD + ABS ( چهار کاناله ) و AIR BAG راننده٬ قطعات ترییناتی (DECORATIVE) طرح چوب٬ کپسول آتش نشانی٬ کفپوش های موکتی و چراغ جلو با لنز شفاف٬ چراغ های نیمه شفاف عقب جدید ( صادراتی )٬ تجهیزات همرنگ بدنه معروف به PACK LOOK شامل: سپر های جلو وعقب٬ زه های ضربه گیر جانبی٬ دستگیره های در باز کن پژویی ( اصلی )٬ قفل مرکزی و شیشه های جلو برقی٬ سیستم ضد سرقت ایموییلایزر.
ضمنا خودم تو نمایندگی توش نشستم و دیدم که ضبطش سی دی خور هست و مسئول نمایندگی هم میگفت تهویه اش هم اتوماتیکه، با این وضع به احتمال زیاد امکانات اضافه دیگه ای هم داره که در لیست بالا نیومده.
به نمایندگی ها و افرادی که توشون حرف مفت میزنن نمیشه اعتماد کرد، تو همون نمایندگی که من رفتم میگفت موتور تیپ سه 1600 هست!!! در حالی که یه بچه ده ساله همه میدونه که...
در تیپ3+ایربگ شامل تمامی سرنشینان جلو هست نه فقط راننده!شیشه های عقب و اینه هم برقیه پشت سری صندلی عقب و....هم داره البته فعلااینارو یادمه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)