سلام دوستان/ایا راهی وجود نداره به وسیله دکمه هندفری به اهنگ بعدی(منظورم ترک بعدی)رفت/گوشی قبلیم نوکیا این خاصیت را داشت ولی ظاهرا سامسونگ چنین توانایی را نداره
سلام دوستان/ایا راهی وجود نداره به وسیله دکمه هندفری به اهنگ بعدی(منظورم ترک بعدی)رفت/گوشی قبلیم نوکیا این خاصیت را داشت ولی ظاهرا سامسونگ چنین توانایی را نداره
خیر اون دکمه فقط واسه جواب دادن به تماس هاست.منم همین مشکل رو دارم که بخوام آهنگ رو عوض کنم یا stop کنم مجبورم از خود گوشی استفاده کنم.
دوستان یه سوالی داشتم کسی تا حالا از برنامه ی opera mini تو گوشیش استفاده کرده و تونسته چیزی باهاش دانلود کنه؟من هم ورژن 4.1 و هم ورژن 4.2 رو امتحان کردم و با اینکه سریع صفحات رو باز میکنه ولی نمیتونم چیزی رو دانلود کنم و این ارورر رو میده:error fetching file کسی میدونه این یعنی چی؟
سلام بچه ها،
من 2 روز پیش f480 گرفتم با ضمانتنامه مایکروتل ولی صداش ( صدای کسی که باهاش حرف میزنم) افتضاست.واضح نیست.
این عادیه؟
سلام بچه ها
میشه یکی بگه ایا بالاخره touchwiz جدید واسه f480 میاد یا نه؟
سلام جانم
منهم اول که گرفتم اینجوری بود فریمور F48FXEIA1 رو از همین سایت برداشتم استفاده کردم خوب شد فقط فارسی را ساپورت نمیکنه که زیاد مهم نیست. sms فارسی که میاد با استفاده از PC Studio میخونمش.
دوباره سلام،
توی آموزش صفحه اول مرحله 16 و 17کد و مثل شماره گرفتن بزنم؟ بعد اینترنال کجاست؟!![]()
سلام
اره مثل شماره گرفتن بزن
وقتی کد رو درست وارد کنی اینترنال رو خودت میبینی
اساتید فن
برای فعال کردن Gmail روی f480 چه عملیات محیرالعقولی باید انجام داد؟!!
از این لینک استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار ممنون دوست گرامی ولی لینکی که دادید not found یا شاید من عضو persiangig نیستم اینطوریه. عضو شدن تو اونم دعوت نامه میخواد.
باز هم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)