به نظر من تا دیر نشده تندر بگیر چون فکر کنم قیمتش خیلی بره بالاتر.چون میدونslx lp قرار بود 10 میلیون باشه شده 14900 باهمین وضع فکر کنم بالاتر هم بره.با تشکر
به نظر من تا دیر نشده تندر بگیر چون فکر کنم قیمتش خیلی بره بالاتر.چون میدونslx lp قرار بود 10 میلیون باشه شده 14900 باهمین وضع فکر کنم بالاتر هم بره.با تشکر
تندر به دلیل جدید بودن موتورش و شانزده سوپاپ بودن اون .
ضمنا تندر سفید با یه نمه تغییرات ( رینگ اسپرت و یه خورده کاهش ارتفاع ) بسیار خوشگل میشه .
امتحان کن !!!
جمع کنید این لوگان لگن رو واقعا شورش رو در اوردین مثل این ندید بدیدا همش می گین لوگان.کجای لوگان به 206 اس دی می رسه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا برو اس دی مدل v8 بخر خیالت از همه جا راحت باشه.فکر تندر رو نکن پولت رو حروم می کنی.این جناب حسین و لوگان که انگار ماشینی غیر از تندر ندیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا چقدر منطقی برتری 206 SD رو نسبت به تندر ثابت کردید.
خیلی ببخشید حرف میزنی درست بزن .
با دلیل بزن . تندر با اون همه امکاناتش که ماشین نیست دیگه ریو رو فاتحه
من هیچ وقت تندر رو برتر از 206 sd v8 نمی دونم .
بنده 20 ملیون ندارم که v8 بگیرم . بین v1 و تندر هم بدون هیچ شکی لوگان رو انتخاب کردم . من که اس دی مدل وی یک رو حسابی ورنداز کردم . یه 20 کیلومتری ابندی شدش رو روندم . تندر کاملا از مدل v1 اون بهتره .
پس بهتره تا تندر سوار نشدید نگید تندر بده
اول اگه پول داری sd v8 بعد اون اگه پول کم داشتی تندر فول و بعد ان 206 sd v1
من ميگم با اينكه خودم از Glx خوشم نمياد ولي يكي بگير اسپرتش كن
شما همش 20 کیلومتر سوار اس دی شدی و اونو می کوبونی ولی من یه هفته تندر زیر پام بوده و هیچ برتری نسبت یه اس دی نداره.آخه من از این تعجب می کنم هر جا سوال می پرسن چی بخرم شما میگی تندر.طرف می پرسه با 7 تومن چی بخرم می گی تندر/می پرسه با 15 تومن می گی تندر/ می گه با 30 تومن می گی تندر. مگه این تندره شما چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)