سلام
من نتونستم دانلودش کنم , میشه یه جا دیگه آپ کنی
ممنون
سلام
من نتونستم دانلودش کنم , میشه یه جا دیگه آپ کنی
ممنون
لطف میکنید لایسنس ها و کرک های کسپرسکی ورژن 6 رو بذارید.هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
ممنون
بفرمایید دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون...
ولی نمیشه آپدیت کرد میگه رمز شما جزء بلک لیسته...!
راستش من آخر نفهمیدم رمز رو قبول کرده یا نه...!
![]()
Last edited by amir2011; 02-03-2008 at 03:12.
شما ابتدا تمام کلید ها را حذف کنید بعد اقدام کنید.تصویر وجود دو کلید را نشان می دهد.
دوست عزيز License Key هايي كه براي نسخه 7 قرار داده اند بايد بدون مشكلي روي نسخه 6 هم كار كنند.تست كنيد.لينك دانلود جديدترين كليدها را هم دوست عزيزمون Markus در صفحه قبل قرار دادند.
بابا واسه نسخه 8.0.0.113 kaspersky internet security یه کرک خیلی خیلی ..... .خوب بزارین دیگه حالا 2ماهه که اومده ولی هر چی میگردم پیدا نمیشه یا اگه چیزی هم باشه جواب نمی ده.اینها همش الکی کرک میدن بیرون.منظورم شما نیستید ها.اونهایی که خیلی .... .
بابا ما هم 2 ماهه که داریم میگیم از نسخه 8 استفاده نکنید. این نسخه هنوز آزمایشی است و به صورت رسمی
معرفی نشده.
حالا تو این 2 ماه مگه شما گوش میدید؟
براي ورژن 8 محصولات كاسپر كه فعلا در مرحله بتا هستند فقط چند Activation Code منتشر شده كه چندتايي از آنها را قرار داده ايم.از طرف ديگه ملاحظه ميكنيد كه بعد از گذشت 1 سال از انتشار نسخه 7 بتازگي 2-3 كرك خوب و فعال معرفي شده (بجز License Key).براي انتشار كرك براي ورژن 8 هم بايد صبر كرد تا نسخه نهايي اين نسخه منتشر بشه بعد Crackerها دست بكار بشن.بمحض اينكه كرك يا License Key معتبري براي نسخه 8 منتشر بشه اين سايت جزء اولين سايتهايي خواهد بود كه آنرا براي استفاده كاربران قرار خواهد داد.
سلام
من دو کرکی که دوستمون همیلتون در صفحات اخیر گذاشته بوددند(New_Patch_Feburary_2008_و Kas_Trial_Reset_v1.0)را دانلود کردم ولی وقتی میخواهم فایل رل extract کنم خطای no archive found را میدهد
بقیه دوستان این مشکل را نداشتند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)