تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم سرویس دهنده راضی هستین؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حسابگر ( داتک) www.hesabgar.net

57 53.77%
  • مهران ( پارس آنلاین)www.mcd.ir

9 8.49%
  • صبا نتwww.sabadsl.ir

40 37.74%
  • کرمانشاه www.krnet.ir

4 3.77%
  • سایر

8 7.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 97 از 144 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1440

نام تاپيک: Adsl / شهر كرمانشاه

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان مخابرات میخواد ADSL رو خودش با قیمتهای باور نکردنی عرضه کنه و گفتن که تا پایان سال راه اندازی میشه .! قول سرعت های بالای 2 مگ هم دادن..!

انوقت ما میایم و به این شرکت ها میخندیم که با چه سرعتی داره قیمتها رو کاهش میده..

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

الان مخابرات میخواد ADSL رو خودش با قیمتهای باور نکردنی عرضه کنه و گفتن که تا پایان سال راه اندازی میشه .! قول سرعت های بالای 2 مگ هم دادن..!

انوقت ما میایم و به این شرکت ها میخندیم که با چه سرعتی داره قیمتها رو کاهش میده..
    من شنیدم سرویس دهی این مخابرات افتضاحه

داره خودمونی میشه Mohamad.r620's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگه ممکنه قیمت سریسهای تامحدود حسابگرو بهم بدین ، کسی هست اینجا که سرویس نامحدود از حسابگر داشته باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اگه برنامه چیزی برا اعتراض گزاشتین منم هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من حسابگر 256 نامحدود دارم ..

سرعت : 24

شبها : 9

سرعتم چطوره ؟ ؟ خوب ؟ بد ؟ عالی ؟ افتضاح ؟

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

نا محدودشم 2 روز دیگه یه بامبول در میارن !
    واقعا ایران رو گند بزنن ! اینهمه ادعا دارن از نظر تکنولوژی فلانن ! اینترنت 1 مگابیت واسشون سرعت نور محسوب میشه ! تازه با حجم 2 گیگ !! و قیمت بالا !! اونم ای کاش سرعتشون واقعا اندازه 1 مگابیت بود ! جای 128 بالای 115 نمیره !!
    شبا هم میاد 30 ...
    آمریکا جدیدا به خاطر یه سری مشکلات اومدن کاربراشون رو محدود کردن به صورت حجمی ... ماهی 250 گیگابایت !! سرعتشون حداقل 4 مگابیته !!!
    به قیمت شاید 20 یا 30 دلار ... که نسبت به حقوقی که اینا میگیرن پول یه وعده غذا هم نیست ...
    بعد این کرانی کثافت داره به من میگه شما باید کلاتو بندازی هوا هیچ سرویس دهنده ای مثل ما خدمات و سرعت نداره !!
    یعنی همونجا خواستم بکشم تو گوشش بگم مرتیکه کی رو داری خر میکنی به یکی این چرندارو بگو که تو باغ نباشه !
    من دهن این شرکت رو سرویس میکنم !!
    همچنین اون صبانت عوضی با اون منشی های کثیفش که زنگ میزنی بهشون میگی سرعت شبانتون 2 کیلوبایته لوس میشه واسه آدم خودشو میگیره !!

یکی بیاد رنج آی پی این صبانت رو بهم بده تا همه پسورد یوزر هاشو بریزم اینجا واستون
    تا درسی بشه واسه این مفت خور های کثیف ! که یاد بگیرن درست سرویس بدن .. !

7. 4 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

ایول BZ7 ( اسمت رو هم بلد نیستیم :ا ... حرفات واقعا حرفه حق !!!

==========

میزنه سرم که همین الان برم کره جنوبی زندگی کنم

9. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

مخلصتم داداش ...
    راستی یه چیز دیگه ... یه آدمای خری رو هم استخدام کرده تو شرکتش یارو به برادبند (Broadband) میگه بورد بند !! بعد اون روز به یکی از بچه های تیم فنیشون گفتم سرعت مشکل پیدا کرده ! بعد گفت نه فلان همه دانلود میکنن گفتم من آی پی هاتون رو چک کردم شما 80 تا یوزر آنلاین شب داشتین که همشون با هم که 1 مگابیت ندارن که بخوان دانلود کنن اینطور بشه سرعت ! اصلا نفهمید چی گفتم گفت برو اینو به آقای کرانی بگو ! اونم که فقط یه احمق از خود راضی فقط بلده حرف مفت تحویل بده
    مگه من 6 ماهه نداشتم اشتراک اینا رو ؟ چرا فقط این ماه اینطوری بود ؟ چه فرقی داشت مگه همه همیشه دانلود نمیکردن ؟
    آقا من واقعا امشبه رو قاط زدم ! از هر چی آدم مفت خور و کودن بدم میاد ( تو این سایت کلوب بود توی قسمت سوال و جواب که یه چیزی شبیه به yahoo answers هست یکی سوال پرسیده بود بری کره ماه چیکار میکنی ! یکی دیگه پرسیده بود چطور میشه عاشق شد ! خودتون قضاوت کنین من باید به این چی میگفتم !!! ) بگذریم اینا ربطی نداشت تنها دلیلی که سرمون بامبول در میارن اینه که یه عده آدم کودن تو جامعه پر شده و حرفه ای تر ها به چشم نمیان اینا هم فکر میکنن همه خرن کسی حالیش نی هر کاری دلشون میخواد میکنن ...

و دلیل هک شدن رو همینجا میگم : هک شدن اکانت ها به دلیل اینه که این حسابگر خر به کاربر هاش میگه یوزر و پستون رو توی مودم سیو کنین ! خب من وقتی آی پی مودم رو داشته باشم میتونم یوزر نیم و پسوردشو هک کنم !!
    ها بعد یه جریان خنده دار دیگه ! : زنگ زدن پشتیبانیشون میگم آقا این اینترنتتون 10 دقیقه یه بار قاط میزنه send & recive نداره ! میگه آقا شما پسوردتو بذار تو مودمت بعد اگه درست نشد مشکل ویندوزته ویندوز عوض کن ! دقیقا منو یاد این خدمات کامپیوتری های احمق میندازه که از پس مشکل بر نمیان میزنن ویندوز عوض میکنن .... ! یعنی خااااااااااک !

خیلی حرف زدم ببخشید . الان هم که میخوام یه صفحه باز کنم بعد از 5 دقیقه میاد بالا !
    و این استتتت تکنولوژِی جمهوری اسلامی ایران ...

11. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خب این آمار اینا اگه رنج آی پیشون از این 92.50.36.1 تا 92.50.49.254 باشه الان 90 تا کاربر آنلاین دارن که اگه حد اکثر رو حساب کنید بگین نصف کاربر ها 1 مگابیت داشته باشن و نصف دیگه 512 ( این فرضه در اصل خیلی کمتره خیلی ها 128 و 256 نا محدود دارن ! و اکثرا هم 512 میگیرن ) اگه بازم چیزی که من گفتم باشه یعنی نصف 1 مگ و نصف دیگه 512 باشن با فرض اینکه همشون نرم افزار IDM داشته باشن که از همه سرعت استفاده کنه و همه هم دانلود کنن بازم پهنای باند مصرفی میشه حدودا 68 مگابیت ! طبق گفته خود کرانی گفته ما بالای 70 مگابیت پهنای باند داریم حتی اگه 70 هم بزنه بالا هیچوقت سرعت نمیاد رو 30 ! از 70 نباید پایین تر بیاد !
    Last edited by BZ7; 19-09-2009 at 02:16.

13. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نا محدودشم 2 روز دیگه یه بامبول در میارن !
    واقعا ایران رو گند بزنن ! اینهمه ادعا دارن از نظر تکنولوژی فلانن ! اینترنت 1 مگابیت واسشون سرعت نور محسوب میشه ! تازه با حجم 2 گیگ !! و قیمت بالا !! اونم ای کاش سرعتشون واقعا اندازه 1 مگابیت بود ! جای 128 بالای 115 نمیره !!
    شبا هم میاد 30 ...
    آمریکا جدیدا به خاطر یه سری مشکلات اومدن کاربراشون رو محدود کردن به صورت حجمی ... ماهی 250 گیگابایت !! سرعتشون حداقل 4 مگابیته !!!
    به قیمت شاید 20 یا 30 دلار ... که نسبت به حقوقی که اینا میگیرن پول یه وعده غذا هم نیست ...
    بعد این کرانی کثافت داره به من میگه شما باید کلاتو بندازی هوا هیچ سرویس دهنده ای مثل ما خدمات و سرعت نداره !!
    یعنی همونجا خواستم بکشم تو گوشش بگم مرتیکه کی رو داری خر میکنی به یکی این چرندارو بگو که تو باغ نباشه !
    من دهن این شرکت رو سرویس میکنم !!
    همچنین اون صبانت عوضی با اون منشی های کثیفش که زنگ میزنی بهشون میگی سرعت شبانتون 2 کیلوبایته لوس میشه واسه آدم خودشو میگیره !!

یکی بیاد رنج آی پی این صبانت رو بهم بده تا همه پسورد یوزر هاشو بریزم اینجا واستون
    تا درسی بشه واسه این مفت خور های کثیف ! که یاد بگیرن درست سرویس بدن .. !
    صبا نت منشی دختر داره؟ به به من این ماه صبا نت می گیرم

من یه نظری دارم اگه بتونیم100 نفر یا 150 نفر از مشترک های حسابگر و جم کنیم ببریم یه ای اس پی دیگه شاید درس عبرتی بشه براشون

---------------------------------------------------------------------------------------

مخلصتم داداش ...
    راستی یه چیز دیگه ... یه آدمای خری رو هم استخدام کرده تو شرکتش یارو به برادبند (Broadband) میگه بورد بند !! بعد اون روز به یکی از بچه های تیم فنیشون گفتم سرعت مشکل پیدا کرده ! بعد گفت نه فلان همه دانلود میکنن گفتم من آی پی هاتون رو چک کردم شما 80 تا یوزر آنلاین شب داشتین که همشون با هم که 1 مگابیت ندارن که بخوان دانلود کنن اینطور بشه سرعت ! اصلا نفهمید چی گفتم گفت برو اینو به آقای کرانی بگو ! اونم که فقط یه احمق از خود راضی فقط بلده حرف مفت تحویل بده
    مگه من 6 ماهه نداشتم اشتراک اینا رو ؟ چرا فقط این ماه اینطوری بود ؟ چه فرقی داشت مگه همه همیشه دانلود نمیکردن ؟
    آقا من واقعا امشبه رو قاط زدم ! از هر چی آدم مفت خور و کودن بدم میاد ( تو این سایت کلوب بود توی قسمت سوال و جواب که یه چیزی شبیه به yahoo answers هست یکی سوال پرسیده بود بری کره ماه چیکار میکنی ! یکی دیگه پرسیده بود چطور میشه عاشق شد ! خودتون قضاوت کنین من باید به این چی میگفتم !!! ) بگذریم اینا ربطی نداشت تنها دلیلی که سرمون بامبول در میارن اینه که یه عده آدم کودن تو جامعه پر شده و حرفه ای تر ها به چشم نمیان اینا هم فکر میکنن همه خرن کسی حالیش نی هر کاری دلشون میخواد میکنن ...

و دلیل هک شدن رو همینجا میگم : هک شدن اکانت ها به دلیل اینه که این حسابگر خر به کاربر هاش میگه یوزر و پستون رو توی مودم سیو کنین ! خب من وقتی آی پی مودم رو داشته باشم میتونم یوزر نیم و پسوردشو هک کنم !!
    ها بعد یه جریان خنده دار دیگه ! : زنگ زدن پشتیبانیشون میگم آقا این اینترنتتون 10 دقیقه یه بار قاط میزنه send & recive نداره ! میگه آقا شما پسوردتو بذار تو مودمت بعد اگه درست نشد مشکل ویندوزته ویندوز عوض کن ! دقیقا منو یاد این خدمات کامپیوتری های احمق میندازه که از پس مشکل بر نمیان میزنن ویندوز عوض میکنن .... ! یعنی خااااااااااک !

خیلی حرف زدم ببخشید . الان هم که میخوام یه صفحه باز کنم بعد از 5 دقیقه میاد بالا !
    و این استتتت تکنولوژِی جمهوری اسلامی ایران ...
    این که چیزی نیست من یه بار زنگ زندم گفتم اقا پینگم 700 -800 گفتن پینگ زیره 1000 مشکلی نداره
    Last edited by behexen; 19-09-2009 at 10:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •