یعنی 7 به بعد دیسکانکت میشه؟
اما من دوستم 110 تومن داده و داره هم ارسال می کنه و هم دریافت ( اما صفحه ها رو با آفلاین اکسپلورر باز می کنه)
یعنی 7 به بعد دیسکانکت میشه؟
اما من دوستم 110 تومن داده و داره هم ارسال می کنه و هم دریافت ( اما صفحه ها رو با آفلاین اکسپلورر باز می کنه)
ببین عزیز این 110 تومن می شه همون هزینه ی ابتدایی ( راه اندازی ) که شاما کارت و بشقابه + ال ان بی ( فقط فرستنده ) می شه , پس اکانت و هزینه ی ماهیانش چی ؟
اگه ابنطوریه به دوست بگو یکی واسه ما هم ردیف کنه بابا
اره دیگه منظورم همون باگ بود که تا 7:45 کار می کرد که در حال حاضر اگه 6:45 قطع کنی دیگه وصل نمی شه
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دوباره هم از دوستم پرسیدم گفت که 110 تومان هزینه کرده و دیگه هم نمی خواد پول دیگه ای بده.
هم ارسال و هم دریافت داره (ارسالش با پر کردن فرم ها و آنلاین شدن تو یاهومسنجر معلوم میشه)
من نفهمیدم این یاهو این وسط چکارس ؟
اگه اینطوری است که شما می گی , پس شما چرا 110 یکبار برای همیشه هزینه نمی کنی ؟
در ضمن می تونی بگی دوست بیاد اینجا یک توضیح قانع کننده بده عزیز؟
مخابرات خراسان رضوي هم وارد بازار ADSL مي شود:
موضوع مناقصه : طراحي- تامين تجهيزات- راه حلها-نرم افزارها- و انجام خدمات نصب –راه اندازي و آزمايش تحويل شبكه ACCESS ديتاي استان به ميزان 120000 پورت در قالب EPCکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
آدرس و تلفن نمايندگي هاي نه شركت PAP كه در مشهد سرويس مي دهند:
![]()
اول اینکه چرا عصبانی میشی ؟؟!!!
دوم یاهو رو برای ارسالش گفتم یعنی فایل که با یاهو می فرسته یعنی ارسال داره
سوم من تو هر پستی که در این مورد دادم گفتم که شنیدم مخابرات دستگاه هایی مخصوص چک کردن ارسال و دریافت ها هست که اگر کسی دریافتش خیلی بالا باشه ....(می خواستم بدونم این درسته؟)
چهارم هم نه !توضیح قانع کننده یعنی چی ؟ یعنی من دروغ می گم ؟ (چرا دروغ بگم؟)
چی می گی بابا , من از اون دستگاه خبر ندارم فقط میدونم موقع ارسال قابلیت شناسایی است
در ضمن می گم بگو ما هم بدونیم همین؟
ديروز سرعت دانلود صبانت خيلي پايين بود مخصوصا ظهر.
مال شما هم همينطوري بود؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)