تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 113 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1122

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش Cd ، Dvd ، رایت و ابزارهای رایت

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگر که ویندوز که رایت کردین از تو خود ویندوز بصورت اتوران بدون هیچ مشکلی اجرا شده مشکل شما یا مربوط به تنظیمات بایوس میشه البته اینطوری که شما میگین داخل بایوس تو قسمت firest boot گزینه اول روی dvd rom پس مشکل از بایوس نیست مشکل شما مربوط به دستگاه dvd شما میشه که منم یکسری همین مشکل داشتم با چنج کردن دستگاه رفع مشکل شد پیشنهاد من اینه که ویندوز خودتون روی فلش بوت کنید با بوت فلش ویندو ز نصب کنید برای اینکارم برنامه WinSetupFromUSB از لینک پایین دانلود کنید ورژن بتای برنامه رو که حجمی حول و حوش 17 مگ داره بعدشم طبق شکل پایین وقتی که اجراش کردین قبلش فلش به سیستم وصل باشه فرمت شده باشه بعد تیک گزینه اول موجود تو برنامه رو بزنید بعد مسیر ویندوز خودتون طبق شماره 2 بدین طبق شماره 3 هم روی گزینه Go کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه دوست عزيز اشگال از dvd rom نيست اگه بود ويندوز هاي ديگه رو بوت نميكرد من فكر كنم يا پوشه بوت خاصي داره كه بايد به ويندوزي كه رايت ميكنم منقل بشه و همراه با اون رايت بشه يا اينكه رايتش طريقه خاصي داره
    از دوستان عزيز هر كي ميدونه خواهش مكينم راهنمايي كنه اخه ب 600 مگابايت دانلود كردم اگه نشه بوت بشه به چه ديدي ميخوره از طرفي هم به اون ويندوز احتياج دارم تعريفشو زياد شنيدم همون طور كه گفت ار جايي كه دانلود كردم همه نصبيده بودند مشگلي نداشتند اما نميدونم چطوري

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من که خدمت شما عرض کردم شمابا اون برنامه که من قراردادم ویندوز خودتون روی فلش بوت بعدش از طریق فلش اقدام به نصب ویندوز کنید ببینید بازم به همین صورته یا که نه بعد جوابش برین .

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

در آغاز فعالیت golnar_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما وقتی برنامه Norton Ghost دانلود کردین نصب اجراش کردین گزینه Tasks ازسمت چپ موجو تو برنامه فشار بدین بعدشم روی گزینه Create Recovery Disk کلیک کنید بعد روی دکمه next کلیک کنیدبعدش روی گزینه Automatic کلیک کنیددراین قسمت روی دکمه Browse بعدش مسیر سیدی و یا دی وی دی خودتون بدین روی next کلیک کنید از آخرم روی دکمه finish کلیک کنید این مورد تو سایت اول اشاره کرده البته مربوط به ورژن Norton Ghost 14 میشه اما اگر که فایلی که دارین بصورت iso فقط اگر iso ازطریق فلش میگم که به چه صورتی فایل خودتون بصورت بوت دربیارین که بافلش بالا بیاین ابتدا برنامه WinSetupFromUSB ازلینک پایین دانلود کنید ورژن بتای این برنامه رو که حجمی حدود 17 مگ داره بعدشم وقتی اجرا شد قبلش فلش خودتون به سیستم وصل باشه بعد تیک گزینه 4 میزنید مسیر فایل iso خودتون که همون برنامه NortonGhost باشه رو میدین بعدم روی دکمه Go موجود تو برنامه کلیک کنید تا این برنامه بصورت بوت روفلش ساخته بشه بعدشم سیستم ریستارت کنید با بوت فلش بالا بیاین ببینید این برنامه رو برای شما بالا میاره یا که

سلام
    من نرم افزاری که معرفی کردین رو نصب کردم، ولی مثل اینکه فقط برای بوتیبل کردن سیستم عامل کاربرد داره. یا من اشتباه می کنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.reCoder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Binary Land

پيش فرض

سلام

مشکل شما اینه که با نرو بصورت دیتا رایت میکنی و وقتی اینکار رو میکنی قسمت بوت سی دی را رایت نمیکنه!
    باید از قسمت Backup روی Burn Image to Disk کلیک کنی و رایت کنی...

موفق باشی...

6. این کاربر از Mr.reCoder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من که خدمت شما عرض کردم شمابا اون برنامه که من قراردادم ویندوز خودتون روی فلش بوت بعدش از طریق فلش اقدام به نصب ویندوز کنید ببینید بازم به همین صورته یا که نه بعد جوابش برین .
    دوست عزيز اين برنامه اي رو كه گفتيد ميشه يه جا ديگه اپلو كنيد ؟ من با دريافت فايل مشگل دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

مشکل شما اینه که با نرو بصورت دیتا رایت میکنی و وقتی اینکار رو میکنی قسمت بوت سی دی را رایت نمیکنه!
    باید از قسمت Backup روی Burn Image to Disk کلیک کنی و رایت کنی...

موفق باشی...
    دوست عزيز فايل ايميج كه نيست به اين طريق بخواهم رايتش كنم اصلا فايل ستاپ همراه با فايل هاي ديگه هست كه از اون قسمتي كه شما گفتي فقط فايل ايميج رو براي شناسايي داشت براي رايت

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توي اين انجمن به اين بزرگي كسي راهي براي بوتيبيل كردن ويندوز روي سي دي نداره؟ باور كنيد شيش تا سي دي رايت كردم به گونه هاي فراوان اما هيچ كدوم فايده نداشت!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

توي اين انجمن به اين بزرگي كسي راهي براي بوتيبيل كردن ويندوز روي سي دي نداره؟ باور كنيد شيش تا سي دي رايت كردم به گونه هاي فراوان اما هيچ كدوم فايده نداشت!!!!!!!!!!!
    لينك زير رو مشاهده كنيد
    اميدوارم به كارتون بياد و مشكلتونرو برطرف كنه

11. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لينك زير رو مشاهده كنيد
    اميدوارم به كارتون بياد و مشكلتونرو برطرف كنه
    بسيار ممنون اما جواب نداد يعني ميشه گفت لينك هاش منقضي شده بود در صورتي كه كاربر هم اعلام كرده بود.....

در آغاز فعالیت golnar_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما وقتی برنامه Norton Ghost دانلود کردین نصب اجراش کردین گزینه Tasks ازسمت چپ موجو تو برنامه فشار بدین بعدشم روی گزینه Create Recovery Disk کلیک کنید بعد روی دکمه next کلیک کنیدبعدش روی گزینه Automatic کلیک کنیددراین قسمت روی دکمه Browse بعدش مسیر سیدی و یا دی وی دی خودتون بدین روی next کلیک کنید از آخرم روی دکمه finish کلیک کنید این مورد تو سایت اول اشاره کرده البته مربوط به ورژن Norton Ghost 14 میشه اما اگر که فایلی که دارین بصورت iso فقط اگر iso ازطریق فلش میگم که به چه صورتی فایل خودتون بصورت بوت دربیارین که بافلش بالا بیاین ابتدا برنامه WinSetupFromUSB ازلینک پایین دانلود کنید ورژن بتای این برنامه رو که حجمی حدود 17 مگ داره بعدشم وقتی اجرا شد قبلش فلش خودتون به سیستم وصل باشه بعد تیک گزینه 4 میزنید مسیر فایل iso خودتون که همون برنامه NortonGhost باشه رو میدین بعدم روی دکمه Go موجود تو برنامه کلیک کنید تا این برنامه بصورت بوت روفلش ساخته بشه بعدشم سیستم ریستارت کنید با بوت فلش بالا بیاین ببینید این برنامه رو برای شما بالا میاره یا که

سلام
    من با راه اولیتون شروع به کار کردم، نورتون گاست نصب کردم متنها با اینکه سی دی گذاشتم گزینه Create Recovery Disk فعال نیست. به نظرتون مشکلش چیه ، چطور درستش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •