میبینم که یادت نیستپس میزارمش تا یادت بیاد:
من 1vs 1 باز نیستم!! خواستی 2vs 2 باهات میزنم تو و یکی از رفقات من و یکی از رفقامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواستی خبرم کن
![]()
میبینم که یادت نیستپس میزارمش تا یادت بیاد:
من 1vs 1 باز نیستم!! خواستی 2vs 2 باهات میزنم تو و یکی از رفقات من و یکی از رفقامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواستی خبرم کن
![]()
از قوانین تاپیک :
شاخ بازی ممنوع !!!!!!!!
دیدی 1 به 1 باید بازیت خوب باشه 2 به2 همش هماهنگیه من هم کلنیم فعلا نمیتونه 2به2 بزنه وضع اینترنتش ردیف نیست اما اگه با اونم خواستی بزنی بگو میگم بیاد با کام÷یوتر من باهات بازی کنه اما دیگه شاخ نشو وقتی که جربزه نداری 1 به 1 بزنی بعدشم بهت گفتم 3 به 3 رو هر احمقی میدونه وقتی بردش ارزش داره که با هم تیمی هات باشی
اگه ری÷لی میزاری بگی شاخم اگه بخوای برات ری÷لی میزارم با کله گنده های hg که فر بخوری
تازه تو اون بازی اگه هم تیمی چ÷یم جم نمیشد من به بازی ادامه میدادم gla خیلی راحت میتونه ÷یشرفت کنه
1- تو اون بازی اگه ببینی هم تیمی ما که خیلی ضعیف بود 2 دقیقه طول نکشید که sqf جمش کرد!! ما هم 2 نفر بودیم بعد وقتی داشتم تورو جم میکردم sqf اومد کمکت ولی نتونست و رفت تو بیس من اونجاهم نتونست کاری کنه با وجودی که نیروهام تو بیس تو بودن!!!!
2- واسه این میگم 1 به 1 نمیزنم چون اصلا ملاک بر قوی بودن نیست اگه صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که من تو 1 به 1 حتی گنده HG که [OZ]PR|AN3 هستش را بردم پس زیاد شاخ نشو واسه 1 به 1 اگه خواستی 50 ریپلی برات میزارم از 1 به 1 هام که گنده ها رو بردم!!! واسه همین میگم 1 به 1 ملاک نیست و به همین خاطر به ندرت 1 به 1 می زنم![]()
بزار .....
نمی دونستم مدیر انجمن عوض شده(محض شوخی بود
)
باشه صبر کن یه 2 3 تا ا÷ کنم
ببین من بهت گقتم بیا یک به یک بزنیم تو هم ترسیدی نیومدی ÷س حداقل تا زمانی که بری تمرین کنی یاد بگیری چجوری یک به یک بازی کنی حرف اضافی نزن
اقا همه گی زیاد هوا نخورین
من خودم noob هستم
هر کس adsl داره
من و هادی و rww و PUNKS]n.17 و بزرگان hg
بیان بازی کنیم
فقط adsl بایدددددددد باشه .
بحث دوا رو هم بازارین کنار
الان برین بازی کنین هر کی برد ریپلی بزاره
-------
راستی اقای PUNKS]n.17 فکر میکنی بزرگان HG چی هست همین ir zero و pc boy اونارو بردن
چه برسه علی رضا بیاد که درضمن تو ایران اول شدن ایشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)