تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 228 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2272

نام تاپيک: سری بازی های Command & Conquer : راهنمایی, تشکیل تیم و برگزاری بازی های Online و مسابقات

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب جهت اطلاعت گفته باشم من با اکثر گنده های HG 1 v 1 بازی کردم و بردمشون . و حاضرم با تو تک به تک بازی کنم یادم نمی یاد که با تو 3v3 بازی کرده باشم ولی هر احمقی میدونه بازی 3 به 3 فقط موقعی ارزش داره که هم تیمی هات هم clani هات باشن
    میبینم که یادت نیست پس میزارمش تا یادت بیاد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من 1vs 1 باز نیستم!! خواستی 2vs 2 باهات میزنم تو و یکی از رفقات من و یکی از رفقام خواستی خبرم کن

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

از قوانین تاپیک :
    شاخ بازی ممنوع !!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میبینم که یادت نیست پس میزارمش تا یادت بیاد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من 1vs 1 باز نیستم!! خواستی 2vs 2 باهات میزنم تو و یکی از رفقات من و یکی از رفقام خواستی خبرم کن
    دیدی 1 به 1 باید بازیت خوب باشه 2 به2 همش هماهنگیه من هم کلنیم فعلا نمیتونه 2به2 بزنه وضع اینترنتش ردیف نیست اما اگه با اونم خواستی بزنی بگو میگم بیاد با کام÷یوتر من باهات بازی کنه اما دیگه شاخ نشو وقتی که جربزه نداری 1 به 1 بزنی بعدشم بهت گفتم 3 به 3 رو هر احمقی میدونه وقتی بردش ارزش داره که با هم تیمی هات باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه ری÷لی میزاری بگی شاخم اگه بخوای برات ری÷لی میزارم با کله گنده های hg که فر بخوری

تازه تو اون بازی اگه هم تیمی چ÷یم جم نمیشد من به بازی ادامه میدادم gla خیلی راحت میتونه ÷یشرفت کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه ری÷لی میزاری بگی شاخم اگه بخوای برات ری÷لی میزارم با کله گنده های hg که فر بخوری

تازه تو اون بازی اگه هم تیمی چ÷یم جم نمیشد من به بازی ادامه میدادم gla خیلی راحت میتونه ÷یشرفت کنه
    1- تو اون بازی اگه ببینی هم تیمی ما که خیلی ضعیف بود 2 دقیقه طول نکشید که sqf جمش کرد!! ما هم 2 نفر بودیم بعد وقتی داشتم تورو جم میکردم sqf اومد کمکت ولی نتونست و رفت تو بیس من اونجاهم نتونست کاری کنه با وجودی که نیروهام تو بیس تو بودن!!!!
    2- واسه این میگم 1 به 1 نمیزنم چون اصلا ملاک بر قوی بودن نیست اگه صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که من تو 1 به 1 حتی گنده HG که [OZ]PR|AN3 هستش را بردم پس زیاد شاخ نشو واسه 1 به 1 اگه خواستی 50 ریپلی برات میزارم از 1 به 1 هام که گنده ها رو بردم!!! واسه همین میگم 1 به 1 ملاک نیست و به همین خاطر به ندرت 1 به 1 می زنم

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

بزار .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از قوانین تاپیک :
    شاخ بازی ممنوع !!!!!!!!
    نمی دونستم مدیر انجمن عوض شده (محض شوخی بود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باشه صبر کن یه 2 3 تا ا÷ کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

1- تو اون بازی اگه ببینی هم تیمی ما که خیلی ضعیف بود 2 دقیقه طول نکشید که sqf جمش کرد!! ما هم 2 نفر بودیم بعد وقتی داشتم تورو جم میکردم sqf اومد کمکت ولی نتونست و رفت تو بیس من اونجاهم نتونست کاری کنه با وجودی که نیروهام تو بیس تو بودن!!!!
    2- واسه این میگم 1 به 1 نمیزنم چون اصلا ملاک بر قوی بودن نیست اگه صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که من تو 1 به 1 حتی گنده HG که [OZ]PR|AN3 هستش را بردم پس زیاد شاخ نشو واسه 1 به 1 اگه خواستی 50 ریپلی برات میزارم از 1 به 1 هام که گنده ها رو بردم!!! واسه همین میگم 1 به 1 ملاک نیست و به همین خاطر به ندرت 1 به 1 می زنم
    ببین من بهت گقتم بیا یک به یک بزنیم تو هم ترسیدی نیومدی ÷س حداقل تا زمانی که بری تمرین کنی یاد بگیری چجوری یک به یک بازی کنی حرف اضافی نزن

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا همه گی زیاد هوا نخورین
    من خودم noob هستم
    هر کس adsl داره
    من و هادی و rww و PUNKS]n.17 و بزرگان hg
    بیان بازی کنیم
    فقط adsl بایدددددددد باشه .

بحث دوا رو هم بازارین کنار
    الان برین بازی کنین هر کی برد ریپلی بزاره
    -------
    راستی اقای PUNKS]n.17 فکر میکنی بزرگان HG چی هست همین ir zero و pc boy اونارو بردن
    چه برسه علی رضا بیاد که درضمن تو ایران اول شدن ایشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •