سلام
زیرنویسشم که همین الان روی سایت فارسی سابتایتل اپلود شده ، فکر کنم تا قسمت 60
خیلی خوشحال شدم
سلام
زیرنویسشم که همین الان روی سایت فارسی سابتایتل اپلود شده ، فکر کنم تا قسمت 60
خیلی خوشحال شدم
سلام.
والا نمیدونم چی بگم Zetsu-san ببخشید Zed2 -san![]()
این جریان کاکاشی اعصاب برام نذاشته.
اما همونطور که گفتی منظور جیرایا میتونه همین باشه که پین یکی دیگست و یه جا دیگه قایم شده.
ناروتو یاد میگیره و پدر ناگاتو رو هم درمیاره.اما الان نمیدونیم چه اتفاقی قراره بیفته.
==========================================
از طرفی میگن دانزو اوچیهاست و داداش ماداراست.
ممکنه تیم ساسکه از راه برسه.Hawk
ممکنه پین بفهمه 8 دم فرار کرده و کونوهارو ترک کنه.
ممکنه کاکاشی بمیره یا ممکنه سوناده یا گای بیان کمک.
(تگ نداریم به من چه)
==========================================
با یه مسئله n مجهولی روبرو هستیم.
ممکنه آدرس بدید؟
با تشکر.
ناروتو قبلا گفته شد چهار فیلم ازش امده این اسم پنج تا
Naruto the Movie - Ninja Clash in the Land of Snow (2004)
Naruto the Movie 2 - Legend of the Stone of Gelel (2005)
Naruto the Movie 3 - Guardians Of The Crescent Moon Kingdom (2006)
Naruto the Movie: The Animal Riot of Crescent Moon Island (2006)
Naruto Shippuden: The Movie (2007)
اگه چهارتا اومده چرا اسم 5 تا رو گقتی ؟ناروتو قبلا گفته شد چهار فیلم ازش امده این اسم پنج تا) 5 تا فیلم اومده که دوتاش از شیپودنه
![]()
این دوتا یکیه!Naruto the Movie 3 - Guardians Of The Crescent Moon Kingdom (2006)
Naruto the Movie: The Animal Riot of Crescent Moon Island (2006)
اسم فیلم 5
naruto shippuden movie 2:bonds
فیلم دو شیپودن :ارتباط ها
همونطور که از اسم پیداست که به کونوها حمله کردن و ساسکه برای نجات میاد(؟) (یکی نیست بگهآخه از کجای اسم پیداست؟)
این کاملا چرته! اگه بود قورباغه هه رو نمیکشت!از طرفی میگن دانزو اوچیهاست و داداش ماداراست.
اینم که چیزی نگم بهتره!ممکنه تیم ساسکه از راه برسه.Hawk
ک کنه.ممکنه پین بفهمه 8 دم فرار کرده و کونوهارو تر
وقتی رفت گردن رفت تو هچل؟ این همه جنگید و یه بدن رو از دست داد حالا فرار کنه؟
اتفاقا همین امروز رفتم توی anti killer kishimoto fcممکنه کاکاشی بمیره یا ممکنه سوناده یا گای بیان کمک.
عمرا کاکاشی بمیره!
ممکنه اوروچیمارو یه cursed seal گزاشته باشه روش (توی دیدارشون گفت که خیلی وقته ندیدمت کاکاشی (وقتی کاکاشی شارینگان داشته ساسوکه 2 سالش هم نبوده احتمالا اوروچیمارو میخواسته بدن کاکاشی رو تساحب کنه)
هرکی بیاد شوک اسپویل میگیرتش تا همینجا!(تگ نداریم به من چه)
lol
خوش خبر باشی سمپای.
عجب جونوریه این اورو.جالب شد.ممکنه اوروچیمارو یه cursed seal گزاشته باشه روش (توی دیدارشون گفت که خیلی وقته ندیدمت کاکاشی (وقتی کاکاشی شارینگان داشته ساسوکه 2 سالش هم نبوده احتمالا اوروچیمارو میخواسته بدن کاکاشی رو تساحب کنه)
هر وقت میای اینجا یادم میفته که یه سر به ناروتوفنز بزنم
نظرت در مورد فرضیه زیر چیه؟
جیرایا---->ناروتو
سوناده---->ساکورا
اوروچیمارو---->ساسکه
3 نینجای افسانه ای.تاریخ تکرار میشه.
فقط سوناده باقی مونده.یعنی نفر بعدی سوناده ست؟
Last edited by *Batman*; 12-11-2008 at 23:24.
اي بابا اسوماهم كه نفله شد خاك بر سر ناراتو كنن كه فقط بلد هي تكثير كنه اين همه فن پس براي چي ياد ميگيره؟
(يه عروسي افتاده بوديما)
اقا دیدم این تایپک بدجوری خوابیده نه لینک دانلودی نه عکسی نه چیزی گفتم یک تکونی بهش بدم چندتا لینک دانلودی براتون میگذارم که امیدوارم خوشتون بیاد اول از همه سه تا لینک هستش برای پایان فیلمهای ناروتو که سه فیلم اول ساخته شده برای ناروتو هستند و پایانهای ان می باشد البته با زیرنویس فارسی و البته باید بگم که من فقط لینکها را پیدا کردم و براتون گذاشتم و کار زیرنویس و اپلودشان زحمت کس دیگری هستش لینک ها همه از مدیا فایر هستند که شدیدا توصیه می کنم برای اپلود و به اشتراک گذاری فایل از ان استفاده کنید چون دو مزیت بزرگ نسبت به بقیه (مثل راپیدشیر و مگااپلود و غیره)داره اول اینکه لینک ثابت برای دانلود بهتون میده که به این ترتیب می تونید دانلود را طی چندروز و راحت انجام بدهید و دوم اینکه سرعت دانلودش بیش از دو برابر سریعترین سایتهای دیگر مثل راپیدشیر هستش اینم لینک ها به ترتیب:
این پایان فیلم اولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایان فیلم دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایان فیلم سومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب الان می رسیم به اصل کاری یعنی بازی ناروتو که بازی موبایل ان هستش و صدالبته با فرمت جاوا و قابل نصب برروی تمام گوشی هایی که از جاوا پشتیبانی می کنند(مثل سونی اریکسون و نوکیا وسامسونگ و غیره)بازی با گرافیک عالی هستش و اسم
اصلیش هست نینجا ران(فرار نینجا)که ناروتو ران هم اسم دومش هست شما می تونید از بین چهار شخصیت اصلی یکی را انتخاب کنید که شامل ناروتو-ساسکه-گارا و لی می باشند البته جای کاکاشی خالیه و بقیه شخصیت ها نیز همچنین .بازی خیلی راحت هستش به این ترتیب که نینجای شما در حال دویدن هستش و شما فقط باید با کلیدهای چهار جهت به موانع در طول راه جاخالی بدهید پس می بینید که بر عکس دیگر بازیهای موبایل صفحه کلید گوشیتان نیز خراب نمی شود (برای کسانی که به گوشیشان خیلی حساسند)تا یادم نرفته بگم که موزیک و اهنگ بازی هم عالی هستند پس این بازی را ازدست ندهید اینم لینک دانلودش:
دانلود با حجم 200كيلوبايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینم یک لینک دیگر از یک بازی موبایل دیگر از ناروتو ولی متاسفانه فیلترهمن که نتونستم دانلودش کنم هرکی تونست زحمت بکشه و برای بروبچ ناروتو دوست اپش کنه یا حداقل لینک جدید بده ناروتو خیلی ممنونش میشود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اخر هم اینکه هرکس هرچی لینک دانلود در رابطه با ناروتو داره زحمت بکشه و برای بروبچ ناروتو دوست بگذارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
بازي بالايي كه دوستمون گفتن فيلتره رو من رو مديافاير آپ كردم هر كي خواست ميتونه از لينك زير دان كنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه با خبر شدی
هنوز کجای کاری که کلی دیگر مرگ در راه است....
سلام mgha
خوبی شما؟
رفیق نیمه راه شدم.... پوزش
راستی بچه ها می گم این قسمت جدید انیمه چه کاکاشی قدرتمند ظاهر شد( و این جلیقه اش کجا رفت؟)(حیف نتونستیم صورتش رو ببینیم.)
مانگا
بنظورتون کاکاشی زنده می مونه اخر جنگ؟
به نظرم زنده میمونه.مانگا
بنظورتون کاکاشی زنده می مونه اخر جنگ؟
کاکاشی نباید به خاطر نجات اون چاقالو کشته بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)