تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 380 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم پچ لیگ انگلیس رو نصب کردم و بازی کامل شد. من واقعا نمی فهمم یه عده چطور این بازی رو با PES6 مقایسه می کنن. من که دو فصل مستر لیگ این رو بازی کردم دیگه بکشنم هم حاضر نیستم 6 رو بازی کنم!

این پچ پرچم های تیم ملی رو به صورت قشنگی در میاره و لوگوهای باشگاه های انگلیس رو هم اصلاح می کنه. این رو از pesgaming گرفتم اما با یه فایل دیگه تلفیق کردم چون عکس های 128 پیکسلش کیفیت کافی رو نداشت و عوضشون کردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید توی فایل cv_0 که با GGS بازش می کنید، این فایل ها رو جایگزین فایل های اصلی کنید. البته احتمالا لازم میشه حجم فایل ها رو افزایش بدید بعد اینا رو بچپونید روی فایل های قبلی!

این هم برای اصلاح لباس ها به همراه جزئیاتش مثل نوع دقیق فونت ها و شماره های پیراهن:

کد:
    این رو هم از pesgaming گرفتم. چون لینکای اصلیشونو پیدا نکردم خودم آپ کردم. اون فایل Read me که توشه رو حتما بخونید چون اگه همه کارا رو نکنید چیزی عوض نمیشه.

این دو تا پچ رو نصب کنید دیگه تقریبا نیازی به چیزی ندارید!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودتو کنترل کن.جفتش آزاده.الکیم اینو هی نپرس.یکم چشاتو باز کن

فیفا نسخه کنسولشو دیدین شما؟گیم پلی اش فوق العاده پیشرفت کرده.دلیلی که انقدر نمره pes کم شده همون فیفاس.
    نسخه پیسیه فیفا نه...
    منظور از کنسول PS3 ه؟ من متوجه نمیشم چرا EA باید گیم پلیی که (به گفته شما) تونسته ارائه بده توی نسخه PC نذاره؟ احتمالا مخاطبای PC فعلا خیلی بیشتر از PS3 هستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستی که میخواست بره کارت گرافیک 6200 بخره ، خواستم به این دوست بگم که با خرید این کارت گرافیک فکر نکنه که میتونه روی high بازی را روان اجرا کنه ... و همچنین رم هم (( حداقل )) 1 گیگ باید باشه ( برای اجرا در گزینه high ) . شاید بشه روی medium با این تغییرات بدون اشکال بازی کنه و بازی روان براش اجرا بشه

من خودم گرافیک 6600 ( 512 ) دارم با رم 2 گیگ اما روی high درست روان اجرا نمیشه !! البته هنوز هم وقت نکردم درایور جدیدش را نصب کنم ، اما در کل با درایور جدید هم فکر نمیکنم بازی را بتونه روان اجرا کنه !!! ....
    Last edited by tajclubesteghlal; 03-11-2007 at 23:59.

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

بابا جون من یکی بگه که وقتی می رم تو این بازی صدای بازی خش خش می کنه از چی می تونه باشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

من فقط یه Option File میخوام که اسم تیمها و کشورها و بازیکن ها درست کنه همین. ممنون میشم برام لینک بگذارید. اگه در مورد کارهایی که باید بکنم هم راهنمایی بکنید که خیلی بهتره. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باید توی فایل cv_0 که با GGS بازش می کنید، این فایل ها رو جایگزین فایل های اصلی کنید. البته احتمالا لازم میشه حجم فایل ها رو افزایش بدید بعد اینا رو بچپونید روی فایل های قبلی!
    چجوری حجم فایل رو افزایش بدم چون من نتونستم چندتا از لباس ها و لوگوهارو بچپونم توش ممنون میشم توضیح بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

9

ببخشید . میشه خواهشا یه بامرامی توضیح بده چطور میشه از patch استفاده کرد؟
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.
    و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی پچ اولی که لینک دادم، فایلی هست به نام flags_128x128_8092.bin
    شما فایل cv_0.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی \Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با GGS باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدا می کنید. چه GGS فایل cv_0.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در این مورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهی نه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنام نباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
    حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب می کنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه با موفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواب بدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
    در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه ...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که می خواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cv_0 و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
    بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. با همون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
    این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو باز کنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچ رو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا داد بدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
    یادتون هم باشه هم مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی ) باید حجمش رو بکنید چیزی بیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این مورد خیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه!)

آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش می دید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید و Repair کنید مشکلی نداره.
    اوه چه سخت بود
    اگه باز واضح نبود توضیح بیشتر میدم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کد:
    این پچ چیه چی کار میکنه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    این پچ چیه چی کار میکنه؟؟؟؟؟
    ظاهرا پچ رسمی کونامیه اما برای من که نصب نشد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •