با سلام
یکی ازدوستام میگه هیچی رو سیستمش copy paste نمی شه مشکلش چیه ؟
میگه کارت گرافیکشم error می ده . به کارت گرافیکش مربوط هست یا نه؟
با تشکر
با سلام
یکی ازدوستام میگه هیچی رو سیستمش copy paste نمی شه مشکلش چیه ؟
میگه کارت گرافیکشم error می ده . به کارت گرافیکش مربوط هست یا نه؟
با تشکر
قدم اول: ویندوز رو عوض کن
قدم دوم: درایورهای سخت افزاری رو کامل نصب کن
قدم سوم: اگه کارت گرافیکش سالم باشه باید گرافیک رو با نصب درایو خوب نشون بده ، در غیر اینصورت باید کارت گرافیک نو بخره.
![]()
با سلام
دوستان من از ویندوز ایکس پی پروفشنال سرویس پک 2 استفاده میکنم.
من سالهاست که از این ویندوز استفاده میکنم.
ولی الان دو بار هست که این مشکل پیش میاد:
بعداز نصب برخی از برنامه های معمولی (که همه نصب میکنن)، اینطوری میشه: در هنگام بالا آمدن ویندوز، درایورهای مربوط به کارت صوتی و گرافیکی در سیس تری ظاهر میشن و به مدت 1.5 دقیقه دیگه هیچ چی نمیاد و هیچ برنامه ای هم باز نمیشه برنامه ها عبارتند از Local Area Connection ، IDM ، و غیره. بعد از 1.5 دقیقه این آیکن ها ظاهر میشه و مشکلات حل میشه و ویندوز به طور کاملا عادی کار میکنه.
(البته سیستم ،هنگ نمیکنه. یعنی موس راحت کار میکنه، My Computer و Control Panel ، اجرا میشن ولی مثلا فایروال باز نمیشه. همچنین دیگر برنامه ها مثل Nero ، , . . . باز نمیشن و همچنین هیچ صفحه اینترنتی باز نمیشه. تا اینکه اون آیکن ها در سیس تری مشاهده بشن.)
دوستان این روش ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد:
از MSConfig ،برنامه های اضافی رو که به ویندوز ربطی نداشتند فقط اضافه بودند (مثلAdobe reder Updeter و . . . ) Deselect کردم.
دستور sfc/scannow رو بارها اجرا کردم.
آنتی ویروسم کسپر هست. آپدیتش کردم و کل سیستم رو ویروس یابی کردم ولی هیچ چیز پیدا نشد.
ویرایش شده: فقط یک مورد عمل میکنه اون هم اینه: در فایروال ویندوز از برگ نشان Advanced ، گزینه Restore Defualts رو انتخاب کردم. این مشکل حل شد. ولی با نصب کردن هر برنامه ای، این مشکل ادامه پیدا میکنه.
دوستان ویندوز رو هم عوض کردم ولی در ویندوز بعدی هم این مشکل پیش اومد.
الان دیگه خیلی کلافه شدم.
لطفا اگه کسی راه حلی میدونه راهنمایی کنه.
با تشکر.![]()
Last edited by tohidkh; 03-08-2008 at 20:15. دليل: در ساعت 9.13 بعد از ظهر، کارهایی که برای رفع این مشکل انجام دادم، ویرایش شد.
غیر عادی نیست ولی یکبار امتحان کن با مودم خاموش بیا ببین چی میشه ولی من فکر میکنم کسپر متوقف میکنه تا برنامه های استارت آپ رو چک کنه.
فرقی نکرد. در ضمن، کسپر رو هم از مسیر استارت آپ خارج کردم.
سلام.
من داشتم با bit defender کامپیوترو اسکن میکردم که برق رفت! حالا غیر از internet explorer دیگه هیچی اجرا نمیشه!
حتی وقتی میخوام notepad رو باز کنم پنجره open with ... رو باز میکنه !!!!
در ادرس زیر پاسخ داده شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
یه سوال در مورد آپگرید کردن ویندوز
من برای اولین بار که رفتم ویندوزم آپگرید کنم با این مشکل رو به رو می شدم که می گفت نمی تونه فایل dtscsi.sys رو کپی کنه و من با حذف برنامه daemon tools به این مشکل خاتمه دادم . و حالا وقتی نصب به اونجایی می رسه که 33 یا 34 دقیقه مونده تموم بشه ( انستالیشن دیوایس ) گیر می کنه گاهی تا 3 ، 4 ساعت منتظر موندم ولی نشد که نشد لطفا کمکم کنید و اینو هم بگید که با آپگرید کردن برنامه هام حذف میشن یا ویروسایی که ویندوز داشت پاک میشن وفایل هایی که خراب کرده بود درست میشن .
با تشکر
Last edited by ghara; 04-08-2008 at 10:29. دليل: قلت املایی
سلام دوست عزیز
با اپگرید کردن ویندوز هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نمی شه . و همه برنامه های شما سر جای خودشون می مونند .
و اپگرید کردن ربطی به از بین بردن یا نبردن ویروس نداره . یعنی با اپگرید کردن ویروس های سیستم شما از بین نخواهند رفت .
و فایلهایی که توی ویندوز شما بوده و خراب شده نیز بازسازی نخواهند شد .
بلکه اپگرید کردن ویندوز باعث می شه patch های امنیتی که ماکروسافت به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده روی سیستم شما نصب بشن .
برای از بین بردن ویروس ها باید از انتی ویروس استفاده کنید .
برای تعمیر قسمتهای از بین رفته توسط ویروس ها نیز باید از برنامه های بهینه سازی سیستم عامل مثل tun up و غیره استفاده کنید .
و بهترین راه برای تعمیر فایلهای ویندوز ریپیر ویندوز توسط سی دی خود ویندوز هست .
موفق باشید .
با سلام خدمت همه
با عرض پوزش از این که شاید سوالم تکراری باشه ولی من تو مباحث قبلی پیداش نکردم.
مشکل من اینه که ویندوزم یه ایراد پیدا کرده موقع بالا آمدن دیگه اون صفحه آبی رنگ Welcome نمیاد به جاش یه صفحه کوچیک میاد که نام یوزر رو روش نوشته و موقع خاموش شدن هم یه صفحه به شکل زیر میاد
و از صفحه Start هم عکس بالای یوزر رفته
و وقتی هم میخوام حالتشو عوض کنم یه ارور میده که میگه
Client Services for NetWare has disabled the Welcome screen and Fast User Switching. To restore these features, you must uninstall Client Services
for NetWare
حالا باید چه کار کنم که حالتش عوض بشه؟
دستتون درد نکنه زودتر جواب بدین لطفا؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)