تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 97 از 1635 اولاول ... 4787939495969798991001011071471975971097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Sx10 is (قیمت نیمه اول دی ماه)

سلام به کلیه عزیزان
    امروز من برای یکی از آشنایان SX10 خریدم.
    از پاساژ بزرگمهر - فروشگاه رسانه
    SX10 IS ژاپن 365 هزار تومان با گارانتی ایده آل و 1 سال بیمه کارآفرین
    سه پایه 3540 = 25 هزار تومان
    شارژر یونیروس با 4 عدد باطری قلمی = 40 هزار تومان (با شارژر فندکی)
    کیف کوزه ای Canon = به قیمت 20 هزار تومان
    رم 8 گیگ اصل ژاپن (مشکلی) = 50 هزار تومان (نسوز با گارانتی لایف تایم با ضمانت اینکه حتی 1 عکس هم لاک یا قفل نشود و در فهرست گم نشود و از بین نرود و ....)
    زیر فاکتور هم کتبا این مسئله را قید کرد ...
    با احترام
    کاویان

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    بازهم به نظر من بیشتر هزینه کنید و slr-like بخرید ... پشیمان نمی شوید ... اما مطمئن باشید که با خرید کامپکت پس از مدتی علاقه مند می شوید و آنقوت است که پشیمان می شوید ....
    من شخصا کامپکت ها را اصلا پیشنهاد نمی کنم! خود دانید ..
    با احترام
    کاویان
    ولی بنده پیشنهاد کردن slr like رو به همه،پیشنهاد نمی کنم.
    سطح نیاز ها و استفاده ها مختلف است.در ضمن slr like ها خیلی یغور و گنده هستند.من خودم شخصا دوس دارم دوربینم کوچیک باشه تو جیبم جا بشه.اگه یه همچین دوربینی نیاز هام رو رفع کنه،سراغ دوربینهای بزرگ نمیرم.
    مثل اینه که هر کس میاد فروم خودرو می پرسه چی بخرم بهش بگن زیاد هزینه کن یه لامبورگینی بخر.
    شاید حتی یه بی ام و سری سه هم کارشون رو راه بیاندازه.
    حالا نمیگم برن پیکان بخرن ولی لامبورگینی هم برای همه لازم نیست.

3. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض قیاس مع الغیر!!

ولی بنده پیشنهاد کردن slr like رو به همه،پیشنهاد نمی کنم.
    سطح نیاز ها و استفاده ها مختلف است.در ضمن slr like ها خیلی یغور و گنده هستند.من خودم شخصا دوس دارم دوربینم کوچیک باشه تو جیبم جا بشه.اگه یه همچین دوربینی نیاز هام رو رفع کنه،سراغ دوربینهای بزرگ نمیرم.
    مثل اینه که هر کس میاد فروم خودرو می پرسه چی بخرم بهش بگن زیاد هزینه کن یه لامبورگینی بخر.
    شاید حتی یه بی ام و سری سه هم کارشون رو راه بیاندازه.
    حالا نمیگم برن پیکان بخرن ولی لامبورگینی هم برای همه لازم نیست.

یک واژه ای داریم بنام قیاس مع الغیر!!!
    کسی می داند فرق پیکان با لامبورگینی چقدر است؟!!
    اما فرق دوربین کامپکت 250 هزار تومانی با slr-like مثلا نیکون p80 حدود 70 هزار تومان است! البته بهتر است این را هم اضافه کنیم که طرف نمی رود فقط 250 هزینه کند و کامپکت بخرد! بلکه با هزینه رم و کیف و سایر اقلام خریدش بالاتر از حتی slr-like ارزان درخواهد آمد .. با این اوصاف من شخصا به کلیه دوستانی که تمایل دارند کامپکت بخرند و اصول عکاسی را نمی دانند این پیشنهاد را می کنم اما به آنهایی که می دانند دارند چه می کنند و دقیقا می دانند که کامپکت را برای چه می خواهد، همان کامپکت را پیشنهاد می کنم ...
    با احترام
    کاویان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

nikon d70 یا sony آلفا 350 چنده؟
    کیفیتش چه جوریه یه خورده توضیح میدید؟
    میشه نمونه عکس بزارید از همین دوربینا که گرفته شده باشه؟
    ممنون

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آقا اگه کسی رفت جمهوری به نمایندگی سونی هم یه سری زد لطف کنه قیمت دقیق w130 , w120 رو بگه.
    ممنون میشم. و اینکه مموری اشانتیون 1 گیگ هم روش هست یا نه.
    با تشکر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اما فرق دوربین کامپکت 250 هزار تومانی با slr-like مثلا نیکون p80 حدود 70 هزار تومان است! البته بهتر است این را هم اضافه کنیم که طرف نمی رود فقط 250 هزینه کند و کامپکت بخرد! بلکه با هزینه رم و کیف و سایر اقلام خریدش بالاتر از حتی slr-like ارزان درخواهد آمد .. با این اوصاف من شخصا به کلیه دوستانی که تمایل دارند کامپکت بخرند و اصول عکاسی را نمی دانند این پیشنهاد را می کنم اما به آنهایی که می دانند دارند چه می کنند و دقیقا می دانند که کامپکت را برای چه می خواهد، همان کامپکت را پیشنهاد می کنم ...
    با احترام
    کاویان
    در دنیای خودرو اگر لامبورگینی رو 350 هزار تومن فرض کنیم،کامپکت 250 هزار تومنی میشه در واقع مرسدس سی کلاس یا بی ام و سری پنج نه پیکان.
    هزینه مالی همه چیز نیست.یه دوربین کامپکت توی جیب پیرهن من جا میشه،ولی slr like توی کیفم هم جا نمیشه.در ضمن وزنش حداقل 4 برابر کامپکت هست.
    بنده منظورم این نیست که کامپکت بهترینه،منظورم اینه که اکثر کسایی که از SLR بصورت حرفه ای استفاده می کنن یک کامپکت هم دارن که همیشه همراهشون هست.
    بر میگردم به همون مثال ماشین،وقتی که یه ماتیز مشکل من رو حل کنه و تمام نیاز هام رو رفع کنه،باید دیوونه باشم که برم یه پاترول بخرم بعد ندونم کجا پارکش کنم.(بازم میگم مسئله مالی یه بحث دیگه است).

آقا اگه کسی رفت جمهوری به نمایندگی سونی هم یه سری زد لطف کنه قیمت دقیق w130 , w120 رو بگه.
    با تشکر
    دوست عزیز همه مراکز سونی در سطح تهران ملزم هستن که خدمات یکسان و قیمت یکسان ارائه کنن.حتما لازم نیست برین جمهوری هر خیابونی حداقل یه مرکز سونی داره.
    Last edited by Senator_F; 02-01-2009 at 13:40.

8. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با احترام
    کاویان
    سلام من شخصا خودم ultrazoom ها رو دوست دارم ولی وقتی عکس های نمونه که با این دوربین ها گرفته شده رو دیدم نا امید شدم(نویز تو اکثر عکس ها استاد بود) ولی داداشم یه a 570 IS داره چندتا از عکساش که در فضای ازاد هست رو برام mail کرده دیدم با انکه این عکس ها کاملا آماتوری هست ولی نویز تو قسمت هایی که تاریکتره هم نیست

بعد چهره ادم هایی رو که پشت سر سوژه هستند رو وقتی از طریق ACDSee روشون زوم میکنی بهتر دیده میشن تا عکس های ultrzoom ها

نمیدونم شاید من چون وارد نیستم تو عکاسی اینجوری احساس میکنم یا شاید هم سلیقه ای هست شاید هم عکس هایی که من میپسندم حرفه ای ها اونا رو رد کنن

من خودم دوست داشتم یه ultrazoom داشته باشم ولی در مجموع عکس هایی که تو سایت های مختلف از مدل های مختلف از این دوربین ها دیدم راضیم نکرده
    به نظر شما کدوم ultrazoom کم نویزترین عکس ها رو داره/// همچنین شارپتر باشه عکساش///

باتشکر

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من می خوام یه دوربین تا 350 بگیرم ! نمی دونم چی بگیرم !
    نظر من بیشتر روی w200 , w300 هست !
    اگه چیزی در نظر دارین به من معرفی کنید ! برای کار شخصی می خوام حرفه ای نمی خوام ! کیفیتش خوب باشه !

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض آلفا 350

nikon d70 یا sony آلفا 350 چنده؟
    کیفیتش چه جوریه یه خورده توضیح میدید؟
    میشه نمونه عکس بزارید از همین دوربینا که گرفته شده باشه؟
    ممنون

سلام دوست من
    تابحال سری آلفا را از نزدیک ندیده بودم .. ولی دیروز رفتم جمهوری واقعا وحشتناک خوشگل و خوش دست بود! اما یک مساله بسیار مهم تر! لنز فوق العاده ضعیف! یعنی فکر گرفتن عکس 4 متری بیشتر را بکلی باید از سرتان دور کنید تا وقتی رقم هنگفتی حدود 500 هزار تومان هزینه کنید تا بتوانید یک لنز قوی بخرید برایش!
    علی رغم زیبا بودن و خوش دست بودنش مشکل بزرگ لنز کیت را دارد که اصلا بدرد نمی خورد!
    حال خود دانید ....
    با احترام کاویان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض نمایندگی سونی!

با تشکر

سلام بر شما
    دیروز من جمهوری بودم ... نمایندگی سونی و کلیه فروشگاه های تابع دیگر در جمهوری دوربین های سونی را 40 تا 60 هزار تومان بالاتر از سایر بازرگانی ها مانند نورنگار، دیجی کالا و مرکز دوربین های دیجیتال ارائه می کردند!! اصلا از جمهوری خصوصا فروشگاه های بر خیابان و خصوصا نمایندگی سونی نباید خرید کنید! دیروز فهمیدم که چرا نمایندگی سونی به همراه دوربینش رم 1 گیگ اشانتیون می دهد! آنقدر سود می کند که رم 8 گیگ هم اگر بدهد باز هم سود کرده!!!
    ضمنا یک مساله دیگر: این تجربه ای بود که من دیروز شخصا در جمهوری کسب کردم! اصلا از جمهوری خرید یعنی اشتباه و کلاه سر آدم رفتن!! بازرگانی های معتبر نورنگار و مرکز دوربین دیجیتال همین دوربین ها را با 20 هزار تومان بالاتر می دهند اما واقعا آکبند و با اطمینان کامل! شارژری که من دیروز خریدم سوخته بود که زنگ زدم و قرار شد فردا ببرم پس بدهم! یارو می گفت آقا از قصد که نبوده! ولی جالب اینکه هم در شارژر باز بود و هم بوی سوختگی شدیدی می داد و هم اینگ ماژیک خورده بود یعنی معلوم بود قبلاً استفاده شده! من چون به یارو اعتماد کردم اینگونه شد! شما دیگر این تجربه تلخ من را تکرار نکنید! اصلا از جمهوری خرید نکنید! باور کنید 20 هزار تومان بالاتر ارزش خیلی چیزها را دارد که من دیروز فهمیدم .... نکته جالب اینکه اکثر مغازه دارهای جمهوری بازرگانی ای نورنگار و آهونگار و مرکز دوربین دیجیتال و ... را کلاهبردار می خواندند و می گفتند اینها قاچاق وارد می کنند و گارانتی اصل نمی دهند و ....! ولی همه می دانند که این بازرگانی ها گارانتی اصل می دهند من شخصا خودم این را تضمین می کنم .. نمی دانم دیروز چه شد که این اشتباه را کردم و از جمهوری خرید کردم ... واقعا پشیمان هستم ... دوستان عزیز حواستان جمع باشد که اکثرشان کلاهبردار و حقه باز هستند .. من که اینقدر اطلاعاتم در زمینه دوربین بالا بود، اینگونه سرم کلاه رفت سایر دوستان که جای خود دارند!!
    ضمنا کارتون هم پر از خط و پریدگی بود که در منزل دیدم .... جالب این بود که طرف می خواست دوربین باز توی ویترین را بدهد که من نگرفتم! حواستان خیلی باید جمع باشد! تازه اون یارو به نظرم کاسب خوبشان بود و بعد از 1 ساعت تحقیق تو جمهوری ایشون رو پیدا کردم .. حواستون خیلی جمع باشه!
    واقعا جای تاسف است که اتحادیه صنف دوربین ها، هیچگونه برخوردی با این افراد نمی کند! (حتما باج می گیرند)
    با احترام
    کاویان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •