خدا کنه حداقل تیم ملی نتیجه خوبی بگیره.
من که پیش بینی می کنم تیم علی دایی مقابل کویت پیروز میشه.
و نتیجه اش هم دو بر صفر میشه.
سلام دوستان
انشالله که تیم ملی پیروز میشه.
راستی چرا وحید طالبلو رد دعوت نکرده؟
علی دایی هم با خیلیا لجه.
پژمان منتظری هم بهونه بود تا بازیکنای استقلال به 3 تا برسه و صادقی و جباری و نده به تیم.
به جای عقیلی می تونست 100 نفر دیگه رو دعوت کنه !!
درست میگی.
منم میخواستم همینو بنویسم که دیدم پیشقدم شدی![]()
اگه ما سپاهان و پرسپولیس رو بزنیم فوق العاده میشه.
اینو که همه میدونن.![]()
دوستان واقعا تابلو بود دايي طالبلو رو دعوت نميكنه .... براي همينم طالبلو اينو مي دونست بازي با ملوان اون حركات رو انجام ميداد كه تا حالا من يكي از طالبلو نديده بودم ... درست موقعي كه دايي اسامي تيم ملي رو مي خواست اعلام كنه .
به عنوان يه استقلالي خدا رو شاكرم كه بازي با راه آهن لغو شد با اون روحيه اي كه راه آهن داشت 5 تا هم هفته قبل زده بود ... مطمئنا به مشكل برميخورديم .
خواستم بیشتر تاکیید کنم![]()
فيروز كريمي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ابتداي سال جديد دو مسابقه بسيار مهم در پيش داريم، البته مسابقه با سپاهان مهمتر از ديدار با پرسپوليس است.
وي افزود: پزشك تيم ما قول داده است، تمامي نفرات تيم را پيش از زمان برگزاري اين دو بازي آماده كند و بدون مشكل به مصاف حريفان مي رويم.
سرمربي استقلال تهران با تاكيد بر اين مطلب كه براي قهرماني و صدرنشيني در ليگ برتر بايد سپاهان و پرسپوليس را شكست دهيم، گفت: شرايط تيم ما عالي است و تمرينات منظمي را انجام دادهايم. براي رسيدن به اين هدف تا آخرين نفس تلاش خواهيم كرد.
كريمي با تبريك سال نو به هواداران استقلال عنوان كرد: از هواداران ميخواهم در اين دو ديدار مهم ما را تنها نگذارند و حامي تيم ما باشند.
وي افزود: روي نقاط ضعف هر دو تيم كار كردهايم و با استفاده از همين حربه، ضربه نهايي را به حريفان خواهيم زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)